Postovana gospodo,
za sigurno se ja nemogu mjeriti sa vasim izvorima i s vasim znanjem o trzistu i dionicama, ali moje je misljenje o Mlinaru sljedece. Tko jos nije kupio, nece jos za dugo po ovim cjenama. Tko jos uvjek misli da Agrokor nesto ceka, taj ce se i nacekati, jer delegacije sigurno vec rade skupa na buducim rezultatima a ne na planovima. Kaj netko misli, da danas mozete kupiti Mlinarevih proizvoda u Konzumu a sutra necete moci?
Ja mislim, da ce za koji dan opet nastati situacija kao i u Sjecnju. Nece biti za kupiti vise Mlinarovih dionica.
Tko ne vjeruje, neka si uzme slobodan dan, pa nek stane na Vrata Mlinara pa nek prati tko to ulazi i izlazi. Za sigurno mislim, tko udje u obitelj Agrokor, niti najkraci tren nece biti tretiran kao usvojeno djete nego kao partner koji ce pomagati da se jos bolje zaradi, skupa za naseg Todu……
Nakon dugo vremena se vidi 1000 kn na top5 kupnji. Los znak!
Što ga netko providno s 20 kom spušta,al dobro je da još nitko nije nasjeo na pokušaj sijanja panike [thumbsup]
previse je sve ovo danas na mlnr kilavo i sitno da bi nesto suvislo znacilo…
previse je sve ovo danas na mlnr kilavo i sitno da bi nesto suvislo znacilo…
Ne izgleda mi tako danas.
Mlinar je previše otišao dolje!
106 XR: ” previse je sve ovo danas na mlnr kilavo i sitno da bi nesto suvislo znacilo… ” Ne izgleda mi tako danas. Mlinar je previše otišao dolje!
a kak vam izgleda danas ? meni izgleda potpuno isto
ispada da je debelo manje kuna trebalo za rusenje sa 1500 s pocetka ozujka na danasnje razine, nego jednodnevni soping na tim razinama iz prosinca (u prilogu)
ovo rokanje danas od minus10% sa 100k kn prometa je apsolutni bullshit, ko i sve ostalo sto je prethodilo tome…
a kako je ovo letilo kada su počele priče o preuzimanju ove tvrtke, a sada di je sada sada mogu još 100 puta to objaviti ili ne objaviti i oped će padati do svoje realne cjene.
Kolega vidim da Vas je jako pogodio ovaj danasnji pad burze,cuvajte zivce – sve ce biti ok,nista nije vrijedno Vaseg zdravlja!
Kao sto sam vec pisao,pogledajte malo druge dionice,i one su jako pale,mada imaju dobra izvjesca,dobre ugovorene poslove,fondovi su ih kupovali na duplo vecim razinama.
Mislio sam da ovo vec svi znaju,ali vidim da nisam u pravu – kad kupujete neku dionicu – kupujete njenu buducnost – tako da je ova Vasa prica o realnoj cijeni blago receno jako upitna.
Pozdrav.
gle ja sam ti u kešu i jeina dionica u kojoj sam zaglavio je hpb, a i to mi je upitno koliko sam zagavio s obzirom da se očekuje dokapitalizacja.
pozdrav i vama
ZAGREBAČKA BANKA D.D. 3.348 1,71 Skrb. račun
#10 promijenio ime, vise se ne zove Ante Jurcic
da i IPO vjeruj mi nebu mu pomoglo
gle ja sam ti u kešu i jeina dionica u kojoj sam zaglavio je hpb, a i to mi je upitno koliko sam zagavio s obzirom da se očekuje dokapitalizacja. pozdrav i vama
gle ja sam ti u kešu i jeina dionica u kojoj sam zaglavio je hpb, a i to mi je upitno koliko sam zagavio s obzirom da se očekuje dokapitalizacja.
pozdrav i vama
hahaha…odličan izbor dionice nema šta.majstor ostaje majstor
zimmerman: ” Ovo potpisujem pogotovo ako znamo da je cijena durum brašna na svjetskom tržištu rasla unazad 10mjeseci cca. 120%, a cijena ne prestaje rasti. Pa pogledajte da je kesica tjestenine od duruma koštala cca. 5kn, a danas je već cca. 9kn, pa vi razmislite… ” Problem je kolege moje drage da ni najveći proizvođači durum brašna nemaju trenutno isto. Tako sam čuo da je jedan od najvećih proizvođača durumu, mađarsko-njemačka grupacija Julia rasprodala u par dana cijelu raspoloživu količinu za hrvatsko tržište.
E zato i je naš pametni Todorić zadnje dvije godine vršio pokusnu sadnju durum pšenice u Istri i imao je iznadprosječne prinose i izvanrednu kvalitetu.