Sve je to divno i krasno kolege, ali ja bih vas ipak molio da mi nekom logikom objasnite ova nemala istresanja gotovo svaki dan čim se nakupi malo jačeg bida i to po samom cjenovnom dnu od početka korekcije. Ako je taj famozni trenutak objave toliko blizu (te ako uopće postoji), mislite li vi da ovaj koji istresa milijune po bidu to ne zna? On ne zna, a mi kokošari znamo… yeah right [rolleyes]
Stavite sebe u njegovu poziciju. Da je taj trenutak tako blizu i da ste sigurni da postoji, ne bi li se radije postavili na ask par sto kuna više i prodali to u “velikom naletu” kojeg najavljujete od kad ja pratim forum ili istresali po ovim “mizernim” cijenama nemale količine?
Samo razmišljam na glas… ajde, razapnite me sad.[wink]
bok vam
Todex raste kao što će i idući tjedan vjerovatno rasti pa tako očekujemo da će i mlinar s obzirom da je to Todina ljubimica bez obzira što službeno nije ušla u todex!
ajde, razapnite me sad.[wink]
nema razapinjanja…
i ovo sto pisete moze slijediti logiku…
samo sto na zse logika ima daleko vise od tek jedne, dok ih na mlinaru u ovom trenutku,
ako ste tek pasivni promatrac, mozete izvuci bar pet [lol]
i meni se se sve ovo precesto gadi, al sam jos uvijek tu…
u tom smislu, mogu vam samo predloziti da pronadjete adekvatan i sto jaci
izvor informacija jer pausalne ocijene na bazi kraceg promatranja trgovanja
nece vam sluziti previse…
vremena je malo, ali za odlucne iskusnjare ipak dovoljno [thumbsup]
mozda ce taj surfati na necemu za sto ima info da ce next week ici rapidno gore,
pa kad procijeni da ovdje prica ozbiljnije krece dodje nazad [tongue]
a mozda je covjek, najjednostavnije receno, poludio !?
zasto ne, i to bi mogao biti odgovor,
za koji vi realno ne bi mogli ustvrditi da nije tocan [lol]
Sve je to divno i krasno kolege, ali ja bih vas ipak molio da mi nekom logikom objasnite ova nemala istresanja gotovo svaki dan čim se nakupi malo jačeg bida i to po samom cjenovnom dnu od početka korekcije. Ako je taj famozni trenutak objave toliko blizu (te ako uopće postoji), mislite li vi da ovaj koji istresa milijune po bidu to ne zna? On ne zna, a mi kokošari znamo… yeah right [rolleyes] Stavite sebe u njegovu poziciju. Da je taj trenutak tako blizu i da ste sigurni da postoji, ne bi li se radije postavili na ask par sto kuna više i prodali to u “velikom naletu” kojeg najavljujete od kad ja pratim forum ili istresali po ovim “mizernim” cijenama nemale količine? Samo razmišljam na glas… ajde, razapnite me sad.[wink] bok vam
Ma kolega,malo mi je smijesno to Vase razmisljanje,al evo kad vec razmisljate na glas probat cu Vam objasniti.
Vec su i ptice znale kakvo se izvjesce ocekuje na ATPL pa pogledajte gdje je danas i to na kojem ogromnom prometu,mislite da su to samo mali znali a veliki ne,stavite Vi sebe u njihovu poziciju pa nam to objasnite( «nekom logikom»)? [thumbsup]
Pogledajte gdje su danas IGH i INGR – mislite da veliki neznaju za sve pozitivne vijesti u zadnjih par mj. nego samo mali.
Kolega morate shvatiti da ovo nisu «mizerne» cijene ako znamo da je MLNR u 7 mj. bio 800kn,pogledajte malo druge dionice,sto jos uvijek daje zaradu vecu od 50%, hocu reci ako netko treba novce iz bilo kojeg razloga onda ce ih najvjerojatnije izvaditi iz dionice koja mu je u plusu.
Mislite da je MLNR na temelju dobrog izvjesca dosao na ove razine,pogledajte ga pa sami zakljucite zasto smo toliko rasli. [thumbsup]
A i neznam zasto bi se MLNR razlikovao od drugih dionica ako cijelo trziste pada,ima puno dobrih dionica koje su fondovi kupovali na skoro duplo vecim razinama a gdje su danas i to na kakvom su prometu pale,sto to znaci – da su im svi poslovi propali.
Uglavnom nije na burzi sve tako jednostavno kao sto Vi mislite,jer da svi isto razmisljaju – od koga bi kupili dionice tj. kome bi ih prodali.(ako cemo malo pretjerivati [smiley] )
Pozdrav.
Jutros sam išao u konzum da kupim kruh i vidjeh da konzum prodaje mlinarov kruh pa sam umjesto planiranog 1 kg kupio 2!To ipak nesto govori,vjerujem da agrokor neće platiti u preuzimanju ako nije već platio više od 800-900 kn ali sam ulazak u zajednicu agrokora mislim da će mlinar eksplodirati,a bez agrokora je i sad precijenjen.Imam ga i mislim još dokupit,kupujemo mlinarevu budućnost tako da sadašnji rezultati nisu ni bitni !
mozda ce taj surfati na necemu za sto ima info
Ljetos osobno sam to radila zato sto neocekivano kupila nesto na drazbi i morala sam to platiti u roku od 30 dana i prodala sam dionicu koja je dobro porasla a ne onu poput mlinka za koju vjerovala da u zaletu
[cool]
Mislite da je MLNR na temelju dobrog izvjesca dosao na ove razine,pogledajte ga pa sami zakljucite zasto smo toliko rasli.
Vidim, ukazujete na činjenicu da je rast Mlinara utemenljen _isključivo_ na špekulacijama o Agrokorovom preuzimanju. Ne dobro…
bok vam
Zanima me što je Agrogor na tržištu učinio drugim dionicama kad su ušle u koncern,tj. koliki je postotak bio njihovog rasta,jer non-stop se priča o porastu ove dionice kad službeno uđe,pa me zanima koliki će porast otprilike biti.
Mlinar što se tiče prodaje i proizvodnje radi sve bolje i bolje,a dionice padaju sve više.[undecid]