vec ni sad nema prodaje sve do 1.500. kaj ce tek biti kad se objavi vijest. kladim se na bull run do 2.000 minimalno
U sustini trgovine kao takve nema, kolicine su premale, pokoji trajder nesto proda po asku i odmah stane na prvi bid, ostali samo promatraju, kad dode strong buy bit ce trenutnog bjezanja sa prodaje.
Btw, u korekciji moja najbolja dionica bez obzira na zadnji ulaz na 1520[smiley]
a imao jos vremena do trenutka. pogotovo kad vidim da jos uvijek ima naivaca koji prodaju [bye]
to je bio usamljeni slučaj prodaje – takvih uvijek ima i povuku još ponekog neinformiranog ili paničara.
ja imam još love za takve.[lol]
Kak Todex trenutno kotira, jos ce nas ta objava bacit u negativnu, umjesto pozitivnu blokadu[tongue]
mi imamo većeg prodavatelja pa ako ga duže ne skidaju sa aska on povremeno lupi po bidu i tako po malo stojimo na istome uz manje oscilacije sa povremenim iznimkama.
ovi nalozi – gotovo svi su samo njegovi
Trenutak koji svi čekamo, čini se bliži je nego što većina misli. Vidim nitko ne spominje sastanak u MLNR u utorak .[cool][cool]
kolega, vidim da ste dobro informirani… [thumbsup]
U sustini trgovine kao takve nema, kolicine su premale, pokoji trajder nesto proda po asku i odmah stane na prvi bid, ostali samo promatraju, kad dode strong buy bit ce trenutnog bjezanja sa prodaje. Btw, u korekciji moja najbolja dionica bez obzira na zadnji ulaz na 1520[smiley]
u strong buy uopce nema sumnje… gledao sam danas TOP 10 – 2008…
od 388 prijavljenih natjecatelja, svega ih je 35 stavilo MLNR u “favorite”!!! [lol]
a ZTNJ svega 9!!![lol]
a u to doba sve je vec bilo svima poznato!!!
plakati ce (i kupovati) sve te nevjerne tome… jer 5. mjesec je skoro pa tu…
[lol] [lol]
bill: ” Moje je mišljenje da nije isto za dioničare Mlinara, dali će brašno proizvoditi Mlinar sam ili još neko drugi unutar Agrokora. Ako bi Mlinar bio jedini proizvođač brašna u Agrokoru, to bi po mojem mišljenju značilo puno veću korist za dioničare Mlinara. ” kolega, ispricajte me ako sam vas uvrijedio ironijom, ali ako vec spominjete brasno (koje uz belje, ako se ne varam, takodjer proizvode pik vinkovci i agrolaguna) mozda bi zanimljivija i za bilo kakvu raspravu korisnija misao bila- da li je mlinar u stanju sloziti mlin i preuzeti obradu durum psenice… http://www.poduzetnistvo.org/novosti.php?subaction=showfull&id=1184336953&archive=1184069950&start_from=&ucat=&select=novosti&ar=1 eto, kad sam vec morao mozgati, moja bijedna 2 centa na tu temu [tongue]
Ovo potpisujem pogotovo ako znamo da je cijena durum brašna na svjetskom tržištu rasla unazad 10mjeseci cca. 120%, a cijena ne prestaje rasti.
Pa pogledajte da je kesica tjestenine od duruma koštala cca. 5kn, a danas je već cca. 9kn, pa vi razmislite…
Ovo potpisujem pogotovo ako znamo da je cijena durum brašna na svjetskom tržištu rasla unazad 10mjeseci cca. 120%, a cijena ne prestaje rasti.
Pa pogledajte da je kesica tjestenine od duruma koštala cca. 5kn, a danas je već cca. 9kn, pa vi razmislite…
Problem je kolege moje drage da ni najveći proizvođači durum brašna nemaju trenutno isto. Tako sam čuo da je jedan od najvećih proizvođača durumu, mađarsko-njemačka grupacija Julia rasprodala u par dana cijelu raspoloživu količinu za hrvatsko tržište.