MLNR (Mlinar d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska MLNR (Mlinar d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

karlo28:

Davor23: ” Rekao bih da su dionice Mlinara u čvrstim rukama. Nitko ne prodaje, do 1550kn na prodaji svega 60-ak dionica a i dobro se držimo u ovim crnim danima. ” Slazem se sa Vama,danas nema novih naloga na prodaji. Pozdrav.

Ne slažem se s vama,jer ovo danas je čisti potop![bye]

a na kojoj dionici to jucer nije bio potop, a da je puno malih igraca u njoj. ovo jucer su bili prvi znaci velike panike neukih spekulanata. ne velim da necemo jos malo pasti, ali vjerujte mi da nece svi stici ponovo kupiti. jer kad se trend okrene, dosta dionica rasti ce ko rakete.

ovdje takodjer znas na uskoro slijedi rasplet price, dok za ostale dionice to nije slucaj

Those who do not remember the past are condemned to repeat it.

Mlinar -8,24%.

mlinar je još dobar spram ostalih dionica. velki spread nikakvi promet. netko je neš morao

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

u nedostatku vecih misli,
uocavam tek zgodnu slicnost mlinara i tiska
tijekom danasnjeg trgovinskog sloma
[thumbsup]

http://www.youtube.com/watch?v=BIh_qgj1LP0

u vrijeme priče o preuzimanju MLNR-a od strane Todorića, bio je i preko 2000.
jedno vrijeme ga nisi mogao dobiti niti za 1900 a gle sada.
– ja svakako opet malo kupujem a ako i padne još niže ponovno ću jer jasno je svima da mora otići visoko poslije – bolje reči neposredno prije objave kada procuri datum iste.
a taj dan je sve bliže.

Ta priča s Todorićevim preuzimanjem kola već više od pola godine… Možda bi trebao netko i Ivicu obavijestit da bi bio red da ga već jednom preuzme.

Ta priča s Todorićevim preuzimanjem kola već više od pola godine… Možda bi trebao netko i Ivicu obavijestit da bi bio red da ga već jednom preuzme.

Polako kolega,nemojte biti nestrpljivi!
Na burzi se ne dogada sve u par dana,za to bi Vam preporucio kladionicu.

Neznam sto Vam smeta u tome da prica kruzi vise od pola godine,kad je krenula Mlinar je bio na 700-800kn, pogledajte gdje je danas a da ne govorim ako Vam se vec toliko zuri – mogli ste izaci bez problema na razinama iznad 1900 kn.
Dok je ovakva situacija na trzistu i dok se ne vrati povjerenje u rast crobexa,nikako nije vrijeme za objavu o preuzimanju,pogledajte malo druge dionice do prije par mjeseci su ih fondovi kupovali skoro na duplo vecim razinama,a sad se i na ovim razinama morate dobro namuciti da ih prodate.
Razmislite koliko je ljudi u Mlinaru zbog ove ili one price i ceka objavu – kome bi to oni prodali dionice dok je ovakvo raspolozenje.

Pozdrav.

PBZ INVESTOR - nikad vise!

naravno da se tu kuha i da sva ova sutnja i apsolutna netransparetnost nije bez vraga,
previse je imena povezano s todoricem u ovom ili onom smislu…
pitanje koliko dugo ce to tako mutavo moci je u konacnici i dobro pitanje…
ne mora se nuzno vezati uz nestrpljivost i tome sl… pa vec je godina dana prosla [lol]
ili se mozemo tjesiti cinjenicom da smo drzava tudjih babi i striceva
a da nam, sukladno tome, takvo i trziste kapitala… pa tu nekaj probat usicariti…
nije li tako zadnjih mjeseci na zse ? e bas tako je
pa, ako je rodjo koji pije vodu s izvora rekao u svibnju je dan D
onda je tako i amen… rodjo vjeruje rodji jer nema kome drugome,
a pare su svima slatke…

nedavno se ovdje spominjao krizevacki improm… al taj se vrlo brzo izjasnio:
http://www.krizevci.info/index.php?option=com_content&task=view&id=5099&Itemid=9

dok u najvecem zadnjem ‘piku’ oko mlinara, sve je ostalo na
‘Jučer smo i telefonski pokušali doći do direktora Dragutina Barišića,
no njegova nam je tajnica kazala kako nije dostupan.’
http://www.krizevci.info/index.php?option=com_content&task=view&id=4920&Itemid=9

prtljalo se jos po raznim portalima, novinama i sl. al nikad se nitko nije pretrgao…
neki naslovi od kolovoza prosle godine:
Mlinar i Žitnjak novim blokadama do novih rekorda
Mlinar i Žitnjak probili nove rekorde usprkos padu burze
Tajanstveni Mlinar ponovno pod dojmom Agrokora
22 tvrtke koje treba posebno pratiti
itd

ocitovanje uprave nakon blokada, ovakvo ili onakvo,
nikad nije postojalo…

ni zse ne koristi onim sto im pise u pravilima pod 5.3.1.3.9
pise lijepo da mogu, al ne da moraju… pa ti sad vidi jel to
van zakona to sto oni nisu procjenili da bi bilo nužno postaviti neka pitanja
kako bi investicijska javnost bila potpuno informirana [yawn]

mediji, samodol, zse… nitko se nije potrudio obaviti svoj posao…
ako nista drugo, da se navlakuse smanje na najmanju mjeru i
da samo oni kojima ni bog ne moze pomoci popljugaju pare…

ah, uvijek mozemo biti ovdje, ‘prduckati’ ko je sto nacuo
i svako igrati svoju igru na zse u smislu ajmoreci
povecanja kucnog budzeta [thumbsup]

sve ostale informacije o preuzimanju molim sami potrazite na
http://www.mlinar.hr [lol]

Vidio sam već dva puta na htv-u, gdje se reklamira Belje brašno, a znamo da je večinski vlasnik Belja Agrokor. Zanima me razmišljanje forumaša o ovome i mogučem preuzimanju Mlinara od strane Agrokora?

@šef
[bye][bye]

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

Vidio sam već dva puta na htv-u, gdje se reklamira Belje brašno, a znamo da je večinski vlasnik Belja Agrokor. Zanima me razmišljanje forumaša o ovome i mogučem preuzimanju Mlinara od strane Agrokora?

nisam vidio tu reklamu, al ako znate da je vecinski vlasnik belja agrokor onda je to definitivno vecinski upravo agrokorovo brasno… nemam neko dubokoumnije misljenje o tome… mozda da ste naveli tip brasna pa da eventualno ustanovimo jel za pizzu il za kolace [huh]

sto se tice moguceg preuzimanja mlinara od strane agrokora stvarno ne znam di ste to culi…
mnogima ovdje je to sigurno prvi glas na tu temu… jeste sigurni da ste dobro naculi ? [angry]

25 lipa smo ipod blokade[tongue]
1385,00
1385,25

[cool]

CASH, ZVZD, ATPL, LEDO, PTKM, MRSK. Hic Rhodos, hic salta !!!!

New Report

Close