netko već danima od po 50 – 100 kom. lupa po bidu – ja sam opet dokupio – ali sada se već pitam tko i zašto, pa ako netko zna neka podijeli sa nama.
Kolega tema se utišala. Ja smatram da je to dobro. samo neka tako ostane što duže. Znate zakaj je imate i nema brige
[cool][thumbsup] Brine me kako je došlo do tolike razlike u cijeni između Mlinara i Žitnjaka ? I slaba kupovina na Žinjaku naspram Mlinara.[pray]
svaka cast majstoru koji je danas prodao MLNR po 1455 [tongue]
svaka cast majstoru koji je danas kupio jednu dionicu MLNR po 1500 u 15:56
[tongue]
svaka cast majstoru koji je danas kupio jednu dionicu MLNR po 1500 u 15:56
[tongue]
a cuj, treba popravljat prosjek. bolje da je cijena za preuzimanje sto visa, a svi znamo da se racuna na temelju zakljucne ponderirane cijene. [lol]
http://www.nacional.hr/articles/view/43310/
…’Hoće li Mišković kupiti samo udio u Impromu, jednoj od najprofitabilnijih tvrtki u Križevačkoj županiji, ili će preuzeti cijelu tvrtku, nismo uspjeli doznati jer se dogovori vode u tajnosti. Informaciju o ulasku Miškovića u Hrvatsku preko Križevaca u Impromu nisu htjeli potvrditi, ali ni demantirati.’
akvizicija, krizevci, godina dana pregovaranja, samo udio ili preuzimanje, tajnost dogovora, nisu htjeli potvrditi, ali ni demantirati, itd… itd…
ring any bell ? [tongue]
…nije ni cudno da miskovic i todoric nisu postali partneri, previse su slicni [lol]
nema ovo veze s Mlinarom. jedina poveznica je da je zainteresiran veliki Gazda i da su firme iz Križevaca. sve ostalo je razlicito. pogotovo cinjenica da je kod Mlinara sve rijeseno, a kod Improma su pregovori u tijeku i nisam siguran da ce se on prodat.
oni sami planiraju akvizicije nekih farmi tako da… ali sve je moguce.
naravno da direktne veze s mlinarom nema, nije mi to ni bila zelja implicirati…
zato su i nabrojane neke slicnosti… vise onako zanimljivosti radi…
dva krizvacka prehrambena ‘diva’ na meti dvojice velikih gazda, nesudjenih poslovnih partnera [tongue]