MLNR (Mlinar d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska MLNR (Mlinar d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

pomognite, ako netko mozda ima arhivu sda sa tocnim stanjem od jucer
stanje za danas kaze da pbz skrbnicki ima 16 165…
prema mom pamcenju jucer je imao 16 300 (mozda i koji komad vise)…
ako me mozak jos dobro sluzi, onda je pbz bio fini cimbenik taj dan na trzistu …
cetvrtak koji nas je samarao, prije petka kad se pred balkonom
cekao red na skok [lol] , brojao je protrgovanih 498 komada…

http://www.youtube.com/watch?v=BIh_qgj1LP0

pomognite, ako netko mozda ima arhivu sda sa tocnim stanjem od jucer
stanje za danas kaze da pbz skrbnicki ima 16 165…
prema mom pamcenju jucer je imao 16 300 (mozda i koji komad vise)…
ako me mozak jos dobro sluzi, onda je pbz bio fini cimbenik taj dan na trzistu …
cetvrtak koji nas je samarao, prije petka kad se pred balkonom
cekao red na skok [lol] , brojao je protrgovanih 498 komada…

Pamćenje te dobro služi [proud]

PBZ šeće u od početka ove godine +2, -5, + 100, -xx ………

Kao što već napisah taj račun se sastoji od 3 djela.

Nije lijepo iznositi teorije zavjere ali imam osjećaj da se na nekim bitnim dionicama INA, IGH, HT, DJDH, ATPL, BLJE, KORF, …… (a među njima je i MLNR) pojavljuju MARKET MAKER-i. [bye]

Što nužno ne mora biti loše ali ……

kraga:

NA PRODAJI PREZNINA IZMEĐU 1540 KUNA I 1620 KUNA! NEĆO OVO MIĆI DUGO IZDRŽATI!

a koja je tek preznina na B, dragi kolega…
cista staza do 1800 i onda ravna livada sve do 2150…
kaj na to velite ? oco to mici dugo izdrzati ? [lol]
[thumbsup]

Zanimljivo kako su rijetki i mali prometi na seriji B… a pravo upisa su imali svi radnici Mlinara…
Gdje su te dionice na ponudi???
mislim da postoje 3 opcije:
a) ili je vecina dionica, u stvari, vec Agrokorova
b) radnici nece da prodaju, jer znaju sto se sprema…
c) puno “a)” i malo “b)”
[smiley]
bilo kako bilo…. za one koje jos ne vjeruju… jeste li kupovali krafne na Fasnik u Konzumu?
cije su bile?
[smiley][smiley] i to na akciji…[lol]

Pamćenje te dobro služi [proud] PBZ šeće u od početka ove godine +2, -5, + 100, -xx ……… Kao što već napisah taj račun se sastoji od 3 djela. Nije lijepo iznositi teorije zavjere ali imam osjećaj da se na nekim bitnim dionicama INA, IGH, HT, DJDH, ATPL, BLJE, KORF, …… (a među njima je i MLNR) pojavljuju MARKET MAKER-i. [bye] Što nužno ne mora biti loše ali ……

dobro jutro!
tek je 22 i 30.
fino ste odspavali.

nhf. malo zezancije ne škodi.

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

zvone101:

netko namjerno ruši kao što netko pa diže cijenu – kao da se prepucavaju !?
[embarass]

Nemate brige sa ovom dionicom kolege drage. Koristite ovu rasprodaju jer ćemo krajem travnja biti opet na 2.000 kn bez obzira gdje će Crobex tada biti. Jedino ako Vam rast od 40% nije dovoljan [thumbsup]

slazem se… cak mislim da je 40% skromno…

pa Agrokor nikada nije kupio bolju kompaniju (jak brand, udio na trzistu, nekretnine, vlastiti kanali prodaje,…), samo mozemo nagadati sto ce se sa Mlinarom desiti, ako je Agrokor od Jamice, Leda, i slicnih proizvodackih kompanija od ruznog paceta napravio sto napravio labuda…. a Mlinar je vec sad lepi labud… [rolleyes]

a i ove nove najave akvizicija pekarskih kuca, samo potvrduju da je Agrokor preko Mlinara odlucio preuzeti inicijativu i vodstvo u pekarskom segmentu,..

kako je Jamnica sinonim za mineralnu vodu, tako ce za godinu dana biti Mlinar za kruh… to je 100%!!!
[lol]

Autor ovog teksta je prije 3 dana sav svoj kes stavio u MLNR-R-A, i ne misli prodavati navedene dionice bar 2 godine.

MLNR je prava poluga u ruci Tode.
Kad god zatreba može kao pravi soc. partner pregovarati sa vladom o cijeni kruha.
Zauzvrat ništa mu neće zapinjat.
Zakoni se mogu preoblikovat…
Kad se završi ova priča predstoji borba za zemljišta, a i gnjojivo onda treba još više…

opala!

slazem se… cak mislim da je 40% skromno…

pa Agrokor nikada nije kupio bolju kompaniju (jak brand, udio na trzistu, nekretnine, vlastiti kanali prodaje,…), samo mozemo nagadati sto ce se sa Mlinarom desiti, ako je Agrokor od Jamice, Leda, i slicnih proizvodackih kompanija od ruznog paceta napravio sto napravio labuda…. a Mlinar je vec sad lepi labud… [rolleyes]

Nemojte sad pretjerivati kolega. Nije Mlinar ništa posebno. Za sad. Biće kad ih gazda Toda posloži.
Cijena dionice će i unatoč tome ludovati kad se vijest objavi.

” Pamćenje te dobro služi [proud] PBZ šeće u od početka ove godine +2, -5, + 100, -xx ……… Kao što već napisah taj račun se sastoji od 3 djela. Nije lijepo iznositi teorije zavjere ali imam osjećaj da se na nekim bitnim dionicama INA, IGH, HT, DJDH, ATPL, BLJE, KORF, …… (a među njima je i MLNR) pojavljuju MARKET MAKER-i. [bye] Što nužno ne mora biti loše ali ……

kolega, razbijate mi vrlo kvalitetnu ‘teoriju zavjere’ tvrdnjom o 3 dijela tog skrbnickog [angry]
nisu li ti skrbnicki racuni u apsolutnoj tajnosti prema trecim osobama ?
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=79d7eafb-c3a1-4a16-8963-a4666b0bf0ae&readcomment=1&open=four
a vi kazete da ste njegovu unutarnju strukturu vidjeli u sda u ‘knjizi dionicara’ [huh]
ne kuzim se u to, pa molim pojasnjenje…

jer ako pribrojim i investor u taj pbz- definitivno mu moram dati na znacenju obzirom da
ga svaka baba ima (ukljucujuci i moju), a onda sve postaje jako labavo…
al ako ga promatram bez investora u sebi, gledajuci pri tom da svojevrsni
mu ekvivalent, prospectus, nije mrdnuo,
onda mi dan zavrsen sa -150, na ukupnoj kolicini od 500, vise djeluje kao policajac
nego nekakav market maker [rolleyes]
mozda vise kao market undertaker, braker ili sl. [lol]
ovaj prikaz u prilogu, skinut sa limuna, povremenom paranoicaru poput mene moze govoriti da je cijeli cetvrtak pbz izgradio ili unistio ali bas iskljucivo onako kako je on htio…
market makeri, u svojoj, zapravo plemenitoj, biti ne bi smjeli imati takvu ulogu…
sarajuci tim danom po mlinaru mozda je njegov promet i veci od 250 [tongue]
ako to imalo smisla ima- onda ima smisla i to da nesto osobito puno ‘drhtavih’ u ovom
‘ludilu’ i nije bilo [thumbsup]

Zanimljivo kako su rijetki i mali prometi na seriji B… a pravo upisa su imali svi radnici Mlinara… Gdje su te dionice na ponudi???

pise da ih ima 60k izdanih… manje vise svih 95% u top10 drze vece ili one manje vece mlinarove ribe koje su se ili dogovorile sa icom (spekulacija kaze da velikom vecinom jesu) ili ce prodavati kad cijene predju neke razine koje cemo mi tek probijati u skoro vrijeme… oni su na izvoru, a inace nisu sirotinja, pa ih bas briga…
btw- sta ce ti pravo upisa ako nemas s cime upisati… mos jedino to pravo prodati svom sefu za biciklina ili nove gume za zetora [tongue]
ostaje vam manje od 3 soma van prvih 10 o kojima mozete spekulirati di su… neke su se mogli vidjeti na asku do odgode objave… onda su netragom nestale…osim ove ‘sirotinje’ koju daj bog da neko sutra skroz legalno sa svega 21 500 kn lansira u blokadu od +65%, pa da bude neke koristi od njih i izadjemo u dnevniku kao fenomen brzog oporavka na zse [lol]
vjerojatno je jedan dio u rukama ‘docasnika’ u mlinaru, a ovo ostalo barice i dudeki iz mlinke imaju u skrinji po principu ‘mama spremi i nase’ (ak ih vec nisu zamijenili za kune metodom daj sto das) [tongue]
pih, vjerojatno nisam puno fulao koliko god sarkasticno zvucalo [proud]

Otvorili sa blokadom.[thumbsup]

Lakše je imati starog neprijatelja, nego novog prijatelja!

TRANSAKCIJE – MLNR-R-ABroj Vrijeme Cijena Količina Ukupno
78 10:00:00 1.649,00 10 16.490,00

Upravo tako, u nultoj sekundi [thumbsup]

CASH, ZVZD, ATPL, LEDO, PTKM, MRSK. Hic Rhodos, hic salta !!!!

A u petak kad sam ga ponovo kupio mislio sam da nikad neće past ispod 1500.nisam mislio da će uopće proć nalog na 1470.ali eto prošao je.[lol]

Lakše je imati starog neprijatelja, nego novog prijatelja!

New Report

Close