upravo se dogodio dobar primjer navlakuse nekog ko se oce puniti na 1500-
e takvih igraci me danas ‘brinu’ (za ovu prilku mi fali smajlic s palcem prema dolje)
kako neko kaze na temi ‘korekcija’- prosao sam sve faze u zadnjih mjesec dana, pa mi ostaje samo biti ravnodusan [tongue]
Kao sto rekoh, nazalost sam bio u pravu
meni se cini da je u ovoj situaciji najbolje ne pratiti daljnji razvoj situacije [bye]
meni se cini da je u ovoj situaciji najbolje ne pratiti daljnji razvoj situacije [bye]
Ma treba otici negdje malo u prirodu, popit six pack sa curom,zenom,frendom. Ne gledat ovo barem tjedan dana. Ali sta kad covjek ne moze, ja ne mogu da ne pratim makar i ovakvo stanje. Covjek lako poludi ovako
dragi kolege, ne vrijedi baš ona teorija o negledanju burze u ovakve dane[angry] ….mislim bio sam u šetnji, popio koju kavicu, nastojao se opustiti i zaboraviti na CROBEX i sl. ali kad sam danas ždraknuo u kotacije, spopala me muka[cry]
cijeli zse je van kontrole… zamislite samo da i ovi sto poslusno cuce u dionicama kazu- ma hebes sve idem i ja van pa cu kupovat jeftinije…a cini se da je i to pocelo uzimati maha
neke vatrogasne mjere se definitivno vec pripremaju jer ovo vodi samo u jos veci bunar i u suprotnom ce zavrsit ko prica sa onim roro-om kod rovinja
Ode Mlinar u blokadu skoro.
pa i to je jedna od mjera gasenja pozara obzirom da se barisic nece ocitovati do kraja dana…i najjeftinija velikima, cini se… iako ovih dana smisao blokade slabo da postoji [tongue]
ili, zamislite, stigne odgovor : da, da, postoje neke nove okolnosti, u fazi smo preuzimanja, samo jos neke papire moramo posloziti… [lol]
da da kolege a ljepo sam govorio da bu padalo kada su me neki znalci zdušno demantirali sad bum se ja postavil na 1200.
Kolega MOE kaj Vi mislite