Ekskluzivno: Todorić smanjio cijenu Migrosa na 3.2 milijarde dolara
Vlasnik Agrokora Ivica Todorić zajedno sa američkim partnerima iz private equity fonda Blackstone spustio je cijenu Migros Turka na 3,2 milijarde američkih dolara, piše u novom broju Business.hr.
O tome koliko je za najveći turski maloprodajni lanac tražio njegov većinski vlasnik Koc holding, kakav je Agrokorov ‘deal’ s Blackstoneom i Unicreditom te koje će najbolje menadžere Todorić poslati na privremeni rad u Istanbul, pročitajte u najnovijem broju tjednika Business.hr, koji izlazi četvrtkom.
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=1c48f0ae-962c-420e-9893-51ba5cab90f8&open=sec
[pray][yawn][thumbsup][thumbsup]
Kupnja Cijena
50 1.620,00
230 1.602,00
bas jucer htjedoh napisati da smo dotaknuli/probili donji boilinger
(bas ko onda na 2k kad ste vikali kako se sigurno odbijamo od gornjeg)
al smatrah to nerazumnim u ovo doba sveopceg besmislenog
potopa [tongue]
Kako ponekad bitno prodati svojih 8 komada na vrijeme i srusiti trziste u drugu dimenziju, 100 kn nize.Dobar![lol]
na zitnjaku tu i tamo proradi kakva psiholoska ‘potpora’ koliko god smijesna bila… ovdje nis…
kako je krenulo jos cemo s sa zitnjakom naci negdje na pola puta… jeza me fata [lol]
Pa i treba prekrcavati Mlinar u Žitnjak jel je Žitnjak više podcijenjen. Isto kao što se prije prkrcavalo iz Dom-a u SNHO pa poslije opet iz SNHO u Dom kad je koji bio podcijenjeniji .[thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup]
Kupnja Cijena
50 1.620,00
230 1.602,00
bas jucer htjedoh napisati da smo dotaknuli/probili donji boilinger
(bas ko onda na 2k kad ste vikali kako se sigurno odbijamo od gornjeg)
al smatrah to nerazumnim u ovo doba sveopceg besmislenog
potopa [tongue]
slažem se i zato sam stavio nalog na 152… i reko ako to poklopi… neka !
…i bome poklopilo !
glupo je u ovom trenutku govoriti o povratku na 2000+ ali zbog morala kolegicama i kolegama evo da ipak kažem i to kako još uvijek imam čvrsto uvjerenje na osnovu svima nam poznatih činjenica da taj dan nije tako daleko iako sada izgleda.
Ljudi ponosan sam na ovoliko neznanje i povratak u ovu dionicu ! Vidimo se uskoro![thumbsup][lol]
Ja ovo nis ne kuzim?
[embarass]
Ak ste vani, jesmo mi svi ostali glupi ili sto?[embarass]Ak ste unutra, pa gdje cemo se vidjeti, na korzu?[lol]
taj dan nije tako daleko iako sada izgleda.
opce me vise ne zanima kad je taj dan [tongue]
na kraju se opce ne bi zacudio da taj dan samo dodje, a bez da bilo koji izvor progovori…
ako izuzmemo poneki druk, govorilo se o veljaci…sad je pak svibanj…o-ke,o-ke…
kao prirodno je prvo vidjeti izvjestaj poslovanja, pa cemo onda objaviti..
a-ha, ne znam samo sta se ima gledati na tom bezvrijednom papiru [tongue]
ko mi garantira da se ovaj nece predomisliti (ili zovite to kako god hocete) odmah po ovoj
korekciji (ili sta je to vec) i samo jedan dan, recimo u ozujku, vidimo papir na zse …
nakon ovih mambo jumbo izivljavanja na zse i laganica skorigiranog prosjeka
sumnjam da bi i takav rasplet bilo koga iznenadio [yawn]
btw- di su nestali svi oni nalozi over 2k na B ?
povukli su se da ih ova down-korekcija ne poklopi or what ? [lol] [lol] [lol]
inace, mijenjala se nesto krvna slika u sda na B danas, pa si prosim o’te pogledat…
zelim Vam svima da se sutra na zse drzite dostojno todoricevih podanika,
nemoj da neko vrluda okolo ko corava kokos [thumbsup] [lol]
Ova dionica me trenutacno najvise brine. Cim vidim trenutacnu kupnju i zamislim neke rucice kako drhte doma gledajuci ovo…
Ova dionica me trenutacno najvise brine. Cim vidim trenutacnu kupnju i zamislim neke rucice kako drhte doma gledajuci ovo…
Ti koji su drhtali su se istovarivali ovih dana i mislim da se onaj koji je imao namjeru istovariti se već i istovario. Ovo me podsjeća (možda sam dosadan s usporedbom, ali ne zamjerite) na onaj utorak kada je isto bila ovakva rupa, a kolega ljudevit ja postavio minu na kupnju oko 1100 kn i utjerao nas u blokadu (donju naravno), a nakon toga došao nam bid i lansirao nas.