Meni to širenje s jednom pekarnicom u Münchenu nije jasno. Nitko ne otvara jednu pekarnicu 500 km dalje od logističkog centra. Poslovni plan je trebao zadržavati najmanje desetak prodajnih mjesta u okruženju od nekoliko km da bi se nešto isplatilo.
Osim što je loše radila, bila je jedina pekara i trgovina uopće, koja je radila svaki dan do 22 sata u gradskom centru, s radnicama iz ex-Juge. Primitivizam !
prvo bi trebao promijeniti ime da mogu stranci izgovoriti i ponuditi nešto novo osim bureka , npr pošteni pekarski proizvod sa odgovarajućim udjelom proteina , minerala ,vitamina i oligoelemenata
Ispitivanje tržišta? Je uopće itko želi vani kupovati takve proizvode.
Ispitivanje tržišta? Je uopće itko želi vani kupovati takve proizvode.
[/quote]
Moj rođak je jedno vrijeme vozio za Mlinara robu u Ljubljanu. Ustajanje svako jutro u dva sata, preuzimanje robe u Zagrebu i onda put Ljubljane. Imao je nekoliko pekarnica, za koje je imao ključ te bi im istovario robu. Ispitivanje tržišta s lako pokvarljivom robom i to 500 km od Zagreba?
Od kad je ljubljana 500km od zagreba? Inaće nekoliko ljudi znam kaj rade u Mlinaru i svi su zadovoljni.
Od kad je ljubljana 500km od zagreba? Inaće nekoliko ljudi znam kaj rade u Mlinaru i svi su zadovoljni.
Radi se o jednoj pekarnici u Münchenu.
Treba znati čitati.