Mlakar: Vlada dosljedno uništava državnu upravu

Naslovnica Forum Komentari članaka Mlakar: Vlada dosljedno uništava državnu upravu

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Teško mi je uopće gledati predložene izmjene zakona o sustavu državne uprave koju ova Vlada dosljedno kani uništiti i ovo mi se više čini kao provođenje drugog memoranduma SANU-a nego kao briga o hrvatskoj administraciji”
, rekao je Mlakar novinarima u Hrvatskom saboru.

.

lol, kad bi bilo istina to što ovaj iznimno degutantni lik mlakar govori, to bi bilo jedino u čemu bih podržao ovu vladu.

hdz/sdp-ova privatizacija, hdz-ova regionalizacija i sdp-ove predstečajne nagodbe – to su tri stupa uništenja hrvatske države.

državnih službenika ima 70-80% viška, i to je ponajviše zasluga ovog mlakara i njegovih lidera, no sdp-u takva situacija odgovora jer obje stranke ovise o sisanju proračuna: što više lokalnih jedinica, više mogućnosti za isisavanje novca i izmišljanje radnih mjesta za prijatelje i rodbinu.

bilo bi dobro kad bi doista ova vlada “uništila” bar 70-80% državne uprave, no od toga neće biti ništa, činovnici su drugi ešalon opstanka na vlasti ovih ekipa, sve dok narod ne shvati da se većina činovništva mora pootpuštati bit će status kvo u državi.

Pa zlo (preskupi izvor nerada, korupcije, malverzacija, podjela, bezazakonja i svega lošega) se i mora uništiti! Većina jasličara ne zasluži ni 1.000 kn mjesečno!

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

vlada sve unistava ne samo to ,i to po naredbi eu.

New Report

Close