Mladi Virovitičanin ima 33 godine, a vodi čak tri poduzeća

Naslovnica Forum Komentari članaka Mladi Virovitičanin ima 33 godine, a vodi čak tri poduzeća

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

MOMČINA I POL [emo_palacg]

Svim poduzećima osnivač je i vlasnik Virovitičko-podravska županija… a on kao sposoban vodi 3 javna poduzeća hahahhahahahahahhahahahahaha

Malo sutra poduzetnik.
Kvaka 22 je u tome da su to sve državne firme odn. firme kojima je osnivač lokalna samouprava. Ono što bi trebala raditi vojska birokrata po općinama, rade dodatni birokrati po firmama. Jakog li posla, nabava, plaćanja računa i hodanje po sajmovima na trošak poreznih obveznika. Tako se može biti direktor u 10 firmi.

U pravom privatnom biznisu ovakvi supermeni su plaćeni desetak puta više od njegovih 8000 kn.

Poanta je da radi 3 posla za 1 plaću, i time štedi dodatno zapošljavanje u javnoj upravi.

najbolje mi je ovo balkansko hvalisanje da radi 12 sati dnevno. u švicarskoj, austriji i njemačkoj smatra se da si krele ako radiš preko 8 sati jer nitko ne može raditi efektivno dulje, čak je i to puno previše. efektivno muškarci ne mogu raditi dulje od 2 sata, žene dulje od 4. tako kaže psihologija, ali naš virovitičanin i slična ekipa rade kao magarci, no para niotkuda. radije neka radi 2 sata dnevno pošteno i kvalitetno. pogledajte austrijance, čitav život ne trgaju se od posla, a država tip-top. 5% nezaposlenih, bdp stalno raste, plaće visoke, sve štima. a spajaju svaki praznik, godišnjeg ko u priči itd… dakle, očito su ovi naši što rade 12 sati dnevno jako nesposobni. nema druge…

...povijest se ponavlja...

Tramell, ti si glasnogovornik vlade i moraš hvaliti neradnike kao što si ti. Da imaš mozga i morala radio bi neki posao, umjesto da si krpelj društva, a što jesi.

I ti možeš raditi tri posla ovako kako to sada radiš. Ipak, ti si šteta za društvo, a ne korist. Ti i slični tebi što sišete ovu Lijepu našu.

Smijurija za plakati[emo_palacd]

Poduzetnik,moš misliti.
Politički podoban.
Vodi tri javna poduzeča u Virovitičko-podravskoj županiji,a članska iskaznica HDZ mu viri iz đepa.
Dok se ovaki likovi u ovoj zemlji prestavljaju kao “poduzetnici” i društvo ih smatra “poduzetnicima” nema tu sreće.

Ha, ha, ha “uspio je mnogima nezamislivo”! Pa ima nas i poštenih koji se nemoramo baviti političkim sportom zvanim rektalna spelologija nego na tržištu dobivamo posao! Baš me zanima gdje bi lik sa slike radio u privatnom sektoru!? [emo_smijeh]

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

nakon onoga iz hipo banke prošli tjedan i sad ovog kirinovog pionira,očekujem da napravite seriju članaka o bakicama sa dolca koje se bave privatnim poduzetništvom sir-vrhnje-kajmak d.o.o. ili da nekog imoćanina nadjete rodjaka od todorića koji ima firmu otraj-dotraj g.m.b.h. kako bi nam što bolje prezentirali jačinu hrvatskog gospodarstva ,vodećeg u regionu.

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity

DOĐI SPASI DIOKI….!!!!

HAHAHA, pa čovjek je došao po političkoj liniji na ova mjesta za koja jedino trebaš biti pogodan politički parazit da bi vodio ova poduzeća. ŠTa je on u životu stvorio?
Neka proba raditi u realnom sktoru, pa ćemo vidjeti kako ćemu ići.
Totalno debilan članak, ovo može biti samo u Hrvatskoj.

New Report

Close