‘Mlade kod zapošljavanja zanima samo kolika je plaća i kad će godišnji’

Naslovnica Forum Komentari članaka ‘Mlade kod zapošljavanja zanima samo kolika je plaća i kad će godišnji’

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

U Albaniji vape za kadrovima poput Miranda Mrsića.

Nemam komentara na ljude kojima je cilj da naša maladež napusti ovu državu,a da ostanu samo stari okorijeli političari koji ničemu nesluže nego da popunjavaju svoje đepove….svi pričaju kako su oni,a ne piatju kako smo mi,ja sam proveo 2 godine radeči po vani i za odlazak raditi van nije nam potrebna EU,ljudi pa i mi mladi želimo imati familije,50 % mojih mještana a što sam mali broj reko ako ne iviše od 50% je otišlo raditi van mjesta stanovanja,tako da zamislite kakav život vam je kad ste nonstop s koferom u ruci i radite po 10 i više sati…radio sam po Europi koju toliko naši političari drže na usnama,tamo ipak postoje pravila i može se donekle živjeti normalno,te nije toliki sraz između političke elite i običnih ljudi.

Mrsić je internist potrošač jer propisuje najskuplje lijekove od firme koju vodi njegova žena. Internisti tvog kadra Mrsiću se bave pronalaženjem novih lijekova i ozbiljnim studijama i dobivaju lijekove u okviru njih a ne preko firmi svojih supruga. Ljude zanima plaća jer trebaju platiti režije i nemaju 2-3 posla kao ti i tebi slični. Mogao bi biti sluga narodu što riječ ministar i znači pa pokaži primjerom da i ti možeš godinu dana raditi za 1700Kn. Lako je iz izobilja smijati se nekome tko je završio studij, zna a nema love za platit 20 000EUR da bi dobio posao kao što to kod nas funkcionira Mrsiću. Ti to dobro znaš jer si se i sam takvih naprimao na posao.

uglavnom su svi naši stručnjaci dobar dio svog radnog vijeka odradili upravo u nekakvim službama, za koje evo i danas tvrde da imaju problema, trebali bi se upitati, što su to oni doprinijeli da ne bude tako ?
i dok ne pronađu rješenje da prihvate plaću od 1600,00 kn dase malo pomlade,fuj

Notorna je cinjenica da nas obrazovni sustav izbacuje kadrove koji su potpuno nesposobni za rad u stvarnim uvjetima kakvi vladaju na trzistu i zato je volontiranje pravo rjesenje. Ja bih ga objerucke prihvatio, radio bih i 2g za 1600kn samo kad bih imao pravog mentora ili prave ljude od kojih bi naucio posao. Svi vi koji mislite da ste popili svu pamet ovog svijeta samo zato sto se zavrsili faks, izvolite pa pokrenite vlastiti posao kad ste toliko sposobni da vam 1600kn premalo…

New Report

Close