Mirovinski fondovi na Škegrinom fondu gube 63 milijuna kuna

Naslovnica Forum Komentari članaka Mirovinski fondovi na Škegrinom fondu gube 63 milijuna kuna

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Hrvatima nije bitan rezultat nego status u društvu, bez obzira imao li taj status pokriće ili ne! I tu Škegro i ekipa sa nekim završenim tečajevima dobro pliva! Poso je dobar, a para laka! [emo_smijeh]

Sve stoji osim o ekipi kod Škegre. Jednom sam gledao 2 od njih su imali završen Harvard MBA.

Samo kažem, ako ništa, zbog networkinga je to dobra stvar.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Sve stoji osim o ekipi kod Škegre. Jednom sam gledao 2 od njih su imali završen Harvard MBA.

Samo kažem, ako ništa, zbog networkinga je to dobra stvar.

Harward MBA postoji u nekoliko varijanti. Ovaj koji je završio Škegro und comp je ljetni 2-3 tjedni tečaj u kojem predaju asistenti kad je fax manje-više u leru. To je za instant ekonomiste, oni sve znaju a rezultata nemaju (pozitivnih naravno). Pa taj Škegro (a nije jedini) kad priča kao da je izmislio struju. To i jest problem u HRV a takvih u svim strukama ima možeš ih lopatama bacati. Sad je npr. aktivan Grčić, on je anemični primjer iz te ladice.

…bio je whiskey, znas da Hrvati vole ili whiskey ili cognac. Ali tri puta se je okrenuo, da bude siguran, dali ga netko gleda, prije nego sto je bocu spremio pod kaput.
Po tome cu ga jedino pamtiti.
Sorry, znam da nije komentar na temu!

Mirovinci kupuju jedni od drugih domaće smeće… Ne smiju rizično investirati, recimo u Apple ili naftu. Ali smiju svake godine uzeti postotak za upravljanje, bez obzira je li pokriven rastom imovine ili je odrezan od uplaćene glavnice. Ček, ček, tko je ono donio takve zakone?

@ domach1984 – da ne misliš da podcjenjujem, ali nemre se HBS primjenjivat u RH gdje stvarno moraš imat utakmica u nogama i znanja koja ti daju širinu ako hoćeš radit takav posao! Svašta sam prošao, a još uvijek mislim da puno trebam učit! Njihovi rezultati mi govore da osim poze i par tzv. diploma nema ničega. Ono u čemu su dobri su kombinacije sumnjive provinijencije, a to ovom društvu ne treba!

“Najjači” Škegrin deal (iako ne po volumenu) je kupnja udjela u Tvornici Tesktila Trgovišće doo i čupanje kombinacijom svog frendića Klička iz go.vana…..

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

https://www.ivicatodoric.hr/blog/novosti/arhitekt-kriminalne-operacije

New Report

Close