Ministar Linić oštetio državu za 27 milijuna kuna?

Naslovnica Forum Komentari članaka Ministar Linić oštetio državu za 27 milijuna kuna?

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

treba mu oduzet putovnicu i osobnu dok je vrijeme

ako je njegova porezna vrednovala zemljište onda je to valjda normalno.

to je hrvatska, vlada provede “internu istragu”, zatim partijsko glasilo objavi optužnicu a tek nakon toga nastupaju policija i pravosuđe, umjesto da je obratno.

politbiro sprema obračun s neposlušnim članom, sad će uslijediti medijska hajka pa javni linč i onda leti–leti– leti –linić!

možete mi brisati nick, ali ne možete obrisati istinu u raskrinkavanju forumskih drukera i navlakača!

Afera Viktor Lenac
prodaja Jadranskog pomorskog servisa
Afera Riječka banka
Afera Sunčani Hvar
Afera Liburnija
Afera PIK Vrbovec
Afera hotela Alan
nastavi niz….
u svakoj je kum

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

Ovakvi članci mi izazivaju sumnju da se radi o čovjeku koji je došao na listu za odstrijel i sada mu se mora svašta zalijepiti (iako je umoćen u svašta) kako bi ga se šutiralo a da partija nakon toga ispliva kao čista i ispravna.
Mislim da se radi o sukobu moći unutar partije i da Linić pomalo gubi iako je sve to odrađivao sa blagoslovom cijele partije.

Hrvati su neuki i nesposobni.

Afera Viktor Lenac
prodaja Jadranskog pomorskog servisa
Afera Riječka banka
Afera Sunčani Hvar
Afera Liburnija
Afera PIK Vrbovec
Afera hotela Alan
nastavi niz….
u svakoj je kum

dioki, ali tu nije jedini, ima ih još. valjda će doći dan da će i za to odgovarati odgovorni

27 milijuna kuna gubitka? samo? Pa to mu je učinak po satu na mjestu ministra financija.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Linić je oštetio državu za više od 27 milijardi kuna, jer ne ulazi poreznim dužnicima u vlasništvo tvrtki srazmjerno njihovom dugu, izbaci ih van iz tvrtke, nego kupi kojekakvu bezvrijednu imovinu mugerima, koji su sami složili PSN, a on se pravda da stečajem neće dobiti niti toliko i da je postupio prema usvojenoJ PSN, tako rasterećuje lopove koji su novac izvukli iz tvrtki i prebacili u druge oblike, kao nekretnine ili gotovinu, a opterećuje sve porezne obveznike, ako se ne varam ovu spačvansku ekipu iz VK je preuzeo Škegro i tog Puljiza ostavio za predsjednika uprave, bilo bi lijepo doznati gdje je novac iz Spačve i što sve taj gospodin ima i gdje

kada bi to bilo sve zasto je ostetio drzavu, potpisujem mu oprost ili dodajte 3 nule !!!!

Linić je oštetio državu za više od 27 milijardi kuna, jer ne ulazi poreznim dužnicima u vlasništvo tvrtki srazmjerno njihovom dugu, izbaci ih van iz tvrtke, nego kupi kojekakvu bezvrijednu imovinu mugerima, koji su sami složili PSN, a on se pravda da stečajem neće dobiti niti toliko i da je postupio prema usvojenoJ PSN, tako rasterećuje lopove koji su novac izvukli iz tvrtki i prebacili u druge oblike, kao nekretnine ili gotovinu, a opterećuje sve porezne obveznike, ako se ne varam ovu spačvansku ekipu iz VK je preuzeo Škegro i tog Puljiza ostavio za predsjednika uprave, bilo bi lijepo doznati gdje je novac iz Spačve i što sve taj gospodin ima i gdje

Ja ne znam stvarno što “institucije” kod nas rade. Evo čovjek je lijepo sve naveo a siguran sam da ovakvih obrazaca ima da ih možeš lopatama bacat. No najljepše od svega oni se i dalje odvijaju i to tako valjda od 1946. Ove igre sa strankama su za spika za glupav narod. Shema ista.

New Report

Close