to je hrvatska, vlada provede “internu istragu”, zatim partijsko glasilo objavi optužnicu a tek nakon toga nastupaju policija i pravosuđe, umjesto da je obratno.
politbiro sprema obračun s neposlušnim članom, sad će uslijediti medijska hajka pa javni linč i onda leti–leti– leti –linić!
Afera Viktor Lenac
prodaja Jadranskog pomorskog servisa
Afera Riječka banka
Afera Sunčani Hvar
Afera Liburnija
Afera PIK Vrbovec
Afera hotela Alan
nastavi niz….
u svakoj je kum
Ovakvi članci mi izazivaju sumnju da se radi o čovjeku koji je došao na listu za odstrijel i sada mu se mora svašta zalijepiti (iako je umoćen u svašta) kako bi ga se šutiralo a da partija nakon toga ispliva kao čista i ispravna.
Mislim da se radi o sukobu moći unutar partije i da Linić pomalo gubi iako je sve to odrađivao sa blagoslovom cijele partije.
Afera Viktor Lenac
prodaja Jadranskog pomorskog servisa
Afera Riječka banka
Afera Sunčani Hvar
Afera Liburnija
Afera PIK Vrbovec
Afera hotela Alan
nastavi niz….
u svakoj je kum
dioki, ali tu nije jedini, ima ih još. valjda će doći dan da će i za to odgovarati odgovorni
27 milijuna kuna gubitka? samo? Pa to mu je učinak po satu na mjestu ministra financija.
Linić je oštetio državu za više od 27 milijardi kuna, jer ne ulazi poreznim dužnicima u vlasništvo tvrtki srazmjerno njihovom dugu, izbaci ih van iz tvrtke, nego kupi kojekakvu bezvrijednu imovinu mugerima, koji su sami složili PSN, a on se pravda da stečajem neće dobiti niti toliko i da je postupio prema usvojenoJ PSN, tako rasterećuje lopove koji su novac izvukli iz tvrtki i prebacili u druge oblike, kao nekretnine ili gotovinu, a opterećuje sve porezne obveznike, ako se ne varam ovu spačvansku ekipu iz VK je preuzeo Škegro i tog Puljiza ostavio za predsjednika uprave, bilo bi lijepo doznati gdje je novac iz Spačve i što sve taj gospodin ima i gdje
Linić je oštetio državu za više od 27 milijardi kuna, jer ne ulazi poreznim dužnicima u vlasništvo tvrtki srazmjerno njihovom dugu, izbaci ih van iz tvrtke, nego kupi kojekakvu bezvrijednu imovinu mugerima, koji su sami složili PSN, a on se pravda da stečajem neće dobiti niti toliko i da je postupio prema usvojenoJ PSN, tako rasterećuje lopove koji su novac izvukli iz tvrtki i prebacili u druge oblike, kao nekretnine ili gotovinu, a opterećuje sve porezne obveznike, ako se ne varam ovu spačvansku ekipu iz VK je preuzeo Škegro i tog Puljiza ostavio za predsjednika uprave, bilo bi lijepo doznati gdje je novac iz Spačve i što sve taj gospodin ima i gdje
Ja ne znam stvarno što “institucije” kod nas rade. Evo čovjek je lijepo sve naveo a siguran sam da ovakvih obrazaca ima da ih možeš lopatama bacat. No najljepše od svega oni se i dalje odvijaju i to tako valjda od 1946. Ove igre sa strankama su za spika za glupav narod. Shema ista.