Ministar Jakovina prodao tvrtku zbog koje su ga prozivali

Naslovnica Forum Komentari članaka Ministar Jakovina prodao tvrtku zbog koje su ga prozivali

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Tvrtka u 201. godini imala 60 K HRK prihoda; blokirana je godinu dana, ima gubitak iznad kapitala, a prodana je za 400 K HRK.

Well done, ministre Jakovina!

Bilo bi dobro da čujemo i tko je tu tvrtku i kupio da se vidi da nije netko kome će Jakovina zbog te transakcije dobro kasnije namazati vrat ili je već to i uradio. Bez obzira na sve taj lik ne zaslužuje da bude ministar, jer da mu damo da čuva tri ovce, za jedan dan sve bi ih pogubio.

Jakovinu postavit na čelo Audia i prepustit mu privatizaciju državnog portfelja. Ni Švicarska nam ne bi bila ravna

Kakav mladi poduzetnik? Predrag Šimić je rođen 1971, po struci stručni strojar,držao godinu dana “poketni ugostiteljski objekt Lucija” 1998-1999. Trenutno radi kao trener u školi rukometa “Brod” a uz to je i rukometni sudac.
Imati propalu poljoprivrednu apoteku i biti ministar poljoprivrede je nezgodno, ali ovo što je sad napravio je za smjenu.

…pa nemoš vjerovati…pa kako taj može uopće sjediti u Vladi,a ni firme se ne zna riješiti…

…tko bi kupio firmu koja je dužna 150 tisuća kuna ( to za one koje znamo ) a koliko je onog što ne znamo…

…znači da je naš ministar,em totalno nesposoban kao privrednik,em nesposoban i kao ministar,jer ne zna kao razriješiti svoj pravni status…

…pa tko savjetuje ovakove tukce…[emo_zloban]

najgore je što nema srama raditi budale od nas . a hebem ti hrvatistan.

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

tvrtku neaktivnu od 2008. bez ijednog zaposlenog, sa dugom od 150 000 kn ( uglavnom prema dobavljačima)-znači na lošem glasu, tri godine spremna za stečaj , čovjek prodao mladom PODUZETNIKU – jakovinu treba predložiti za nobelovu nagradu

postojili veća sramota i prevara u svijetu houdini je mala maca za jakovinu[emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

ZMAJKI - LANICA = HRPA GLUPOSTIJU

Ovo je slučaj za DORH!Hitno provjeriti kupoprodajni ugovor i pratiti kakve će ugovore s državom sklopiti mladi poduzetnik!Nije problem kupiti propalu firmu za 400.000 kn.ako s druge strane sklapaš milijunske poslove!Mislio sam da je to ružna HDZ prošlost,ali ovi me svakim danom uvjeravaju da izbori uopće nisu ni bili!

ZMAJKI - LANICA = HRPA GLUPOSTIJU

New Report

Close