Milinović: Polutajni dnevni red trebao bi biti prošlost HDZ-a

Naslovnica Forum Komentari članaka Milinović: Polutajni dnevni red trebao bi biti prošlost HDZ-a

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Sada će ima Jaca opet svima objasniti kako zna raditi krumpir salatu i da jedino ona smije biti predsjednica HDZ-a.Svi ostali kandidati se isključuju iz HDZ-a,a Jaca će postati vladarica do smrti.Ne bi se čudio da ovakav slični scenarij dočeka danas ove ljude na sjednici.

Policija, zaštitari, sudovi časti, tužbe, optužbe, iščlanjenja, učlanjenja… Ovo je dekor i sadržaj tek otpočetih unutarstranačkih izbora u HDZ-u koji bi svoju kulminaciju trebali imati 20. svibnja na stranačkom općem saboru kada se bira i prva osoba stranke. Sve to, pa i ovo danas, je zamisao možda najvećeg destruktora u hrvatskom političkom životu, Vladimira Šeksa. Koji na čelu želi zadržati Jadranku Kosor…
Samo mi nije jasno što se ovaj lički međed javlja sad..nešto se pravi kao pametan…

Šeks je jako dobro upoznat s tehnologijom “dobivanja” izbora u HDZ-u. Isprobao je on to dva puta na Saborima HDZ-a 2000. i 2003. na izboru dragog Ive. Jadranka je i tada profitirala od njegove umješnosti pripreme i provođenja izbora, pa uz dopunske lekcije koje je dobila od Glavaša, borbaševaca i samog Sanadera i sama je sad već postala majstoricom tog zanata.

New Report

Close