Milanović: Referendum o braku je topovska priprema za referendum o ćirilici

Naslovnica Forum Komentari članaka Milanović: Referendum o braku je topovska priprema za referendum o ćirilici

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Prošlo je vrijeme kad je Politbiro o svemu odlučivao…referendum.je najveći oblik demokracije,zato ga se političari i boje..

izjašnjavanjem građana putem referenduma, bez obzira o kojem pitanju se radi, jedina prava koja mogu biti ugrožena su prava političara!

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

odličan komentar čitatelja jednih dnevnih novina:

U nedjelju ću izaći i glasati ću ZA. Ne zato što imam nešto protiv homića. Nemam. Ne zato što sam nešto vjernik, nisam. Ne zato što želim da se nekome ukinu ljudska prava. Ne želim. Glasati ću za u znak protesta protiv ove medijske harange. Protiv ove političke harange i svih omalovažavanja i pljuvanja po nekome tko misli drugačije. Glasati ću ZA zato što mi se gade političari koji nas svakodnevno siluju lamentiranjem o potrebi da se glasa protiv. Glasati ću ZA zato što je upotrebljen sav medijski prostor za uvjeravanje mase da je glasanje protiv nešto prirodno i napredno. Zato što me nesposobni i arogantni političari na vlasti uvjeravaju da sam primitivac ako glasam Za. Malo nedostaje pa da me proglase fašistom kao što proglašavaju svakoga tko se usudi suprostaviti i izreči svoje mišljenje koje je drugačije od njihovog. Glasati ću ZA zato što ne želim da me trpaju u krdo ovaca na koje se može uticati silnom i skupom propagandom, medijskim terorom istih onih pokvarenjaka kojima je stalo samo do vlasti. GLASATI ĆU ZA ZATO ŠTO SU ONI PROTIV.

dugoročni dioničari (držioničari) su na burzi pušioničari - trejdanje je zakon.

Ne slažem se da je referendum najveći oblik demokracije… I Hitler je imao par referenduma sa sličnim pitanjima… Pa evo ti demokracije…
Prema tome i ja imam pravo na novi referendum, naime mrzim debele ljude! Ajmo vidjeti da li da ih sve izbacimo sve iz HR. Da nam bude lijepa i mršava!

glasao sam za zato jer tako osjećam, a gadi mi se ovaj ljigavac od premijera

I Hitler je imao par referenduma sa sličnim pitanjima… Pa evo ti demokracije..

Isto je tako bilo 1938. u Njemačkoj kada je 1% nacista bilo “ugroženo” i nametnulo nasilje i teror kao što i kod nas 1 % gay populacije nasiljem i terorom zastrašuje cjelu Državu.

.

“Nadam se da je ovo posljednji put da na ovakav način i o ovakvim pitanjima izlazimo na referendum”,
izjavio je Milanović

U pravu je.
Šta se ima stoka sitnog zuba izjašnjavati na Referendumu.

Šta će pisati u Ustavu demokratski će se odlućiti na Centralnom Komitetu SDP-a , kao što se odlućilo 1945. kada su njihovi preci došli iz šume i demokratski proveli višestranačke Izbore.

.

New Report

Close