Ne izlazak na izbore je najveća greška što narod može napraviti.
Ako smo tako lijeni da se ne možemo prošetati i napraviti jedan pokret kemijskom olovkom,ni ne zaslužujemo bolje.
@ miami ,
kao što vidiš radi se samo o citiranju jednog članka o anketi :
trebaju-li-bajic-i-rezimski-novinari-odgovarati
63 % hrvata-misli-da-zasluzuju-goli-otok
…nabrajati buduće stanovnike otoka…Mesić, Sanader, Vidošević, oba Ostojića, Linić, Milanović, Josipović, Jovanović, Pusić, Šeks, Kosor, Karamarko, Šuker, Jakovčić,Čaćić, Pupovac, Stanimirović, Šegon, Mertzelica, Gabrić…Vjerojatno nisam uspio sve i zapamtiti koliko su ih nabrojali…
Uz Pavića i Radmana tu bi se našli i Butković, Jergović, Kuljiš, Dežulović, Jelena Lovrić, pijani Duka, oficir Tomić, Pavičić, Bago, Stanković…I specijalci Zoran Pusić, Trešelićka, Nobilo, stariji i mlađi Goldstein… Kakva EU elita?!?…
@ miami ,
citiram:
“Kažem da je Šegon tek mali kotačić jer tu se radi o širokoj sprezi podzemlja, organiziranog krupnog kriminala ili kapitala, politike, medija koji su u vlasništvu mafije i koji su kontrolirani od mafije i pišu po nalogu mafije, njihovih sudova, policije, DORH-a, Porezne uprave…
Promatrač bi rekao da se radi o teoriji urote.
Ne samo da se ne radi o teoriji urote, nego se radi o stvarima koje su lako dokazive, potrebno je znati zbrojiti dva i dva.
Netko će se pitati kako možeš povezivati policiju i Poreznu upravu…
…Pogrešno bi bilo zbog nedostatka alternative ne ići na rušenje SDP-a.
Ako imate lopova na vlasti, bez obzira na alternativu, treba ga maknuti.
Nedostatak alternative problem je cijelog društva koje je te dvije, ili bolje reći jednu Partiju, prepoznao kao jedinu političku opciju u Hrvatskoj.”
Ja ću izać na izbore i molim Boga da budu što prije, pa da imam i temperaturu 39 jer ovi sta rade i kako se ponašaju, sje*at će mi i plaću i mirovinu i stan i auto i ženu i djecu i unučad! Slušam i slušam i gledam šta rade i nemogu više vidjet nikog od njih. Opačička u Severininoj haljini, Premijer u Pepermintu, Ingrid Trast, Linić foto sešn na barci+ gospodarsko uništenje, od Ostojića sve više bolesnih a sve manje zdravih, Grčić dijete optimist, Jovanović pionir maleni, Zmajlović fikus klinac, Čaćić u zatvoru. PA KUD DA MI IDEMO?!?!?!?! Naprijed????
jesan li ja jedini lud ???
kako nikome nije cudno da godinama vlast kupuje samo auta od jednog uvoznika ???
meni je to veci problem(lopovluk), nego sto su budale potrosile milijune na nove audi-e !!! ali pravo je pitanje dali nasi politicari znaju da ima i drugih marki auta ?? ali poznavajuci nekoliko politicara oni i neznaju za druge a audi i tako ima jednostavnu nomenklaturu, sto veci broj vece auto !!! e to i nasi politicari shvacaju bez obzira na boje i zastave !!!