Milanović: Ozbiljno razmišljamo o rezanju plaća dužnosnicima za 5 do 10%

Naslovnica Forum Komentari članaka Milanović: Ozbiljno razmišljamo o rezanju plaća dužnosnicima za 5 do 10%

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Ovo ti je glupo razmisljanje vise ne izlazim na izbore!

Zato su ovi i pobijedili jer nitko nije izasao na izbore i zato jer su imali pomoć DORH-a i medija ponajviše JRT-a i Yutarnji.yu.

Uzmimo u ruke sudbinu i sreću!

Too little too late

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Ja itekako izlazim na sljedece izbore, pobrinuti se da takvi na vlast vise ne dodju!

…od potopa na slijedećim izborima neće vas spasiti ni da si je uopće ne isplatite…[emo_zloban]

trebaju-li-bajic-i-rezimski-novinari-odgovarati

63 % hrvata-misli-da-zasluzuju-goli-otok

http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/115325-trebaju-li-bajic-i-rezimski-novinari-odgovarati-63-hrvata-misli-da-zasluzuju-goli-otok.html

…nabrajati buduće stanovnike otoka…Mesić, Sanader, Vidošević, oba Ostojića, Linić, Milanović, Josipović, Jovanović, Pusić, Šeks, Kosor, Karamarko, Šuker, Jakovčić,Čaćić, Pupovac, Stanimirović, Šegon, Mertzelica, Gabrić…Vjerojatno nisam uspio sve i zapamtiti koliko su ih nabrojali…
Uz Pavića i Radmana tu bi se našli i Butković, Jergović, Kuljiš, Dežulović, Jelena Lovrić, pijani Duka, oficir Tomić, Pavičić, Bago, Stanković…I specijalci Zoran Pusić, Trešelićka, Nobilo, stariji i mlađi Goldstein… Kakva EU elita?!?…

.

ma kakvo rezanje! za “rezultate” koje ste “postigli” plaće vam treba ukinuti! [emo_ljut]

brisanjem nicka ne možete obrisati istinu!

Ovo ti je glupo razmisljanje vise ne izlazim na izbore!

Zato su ovi i pobijedili jer nitko nije izasao na izbore i zato jer su imali pomoć DORH-a i medija ponajviše JRT-a i Yutarnji.yu.

Uzmimo u ruke sudbinu i sreću!

imamo li alternativu ? osim kradeze i ovih nesposobnjakovica?

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

s ovom vladom više ni HDZ ne izgleda tako loš, iako sam za vrijeme jacine vlade mislio da gore vlade od te nikad neće biti [emo_ljut]

brisanjem nicka ne možete obrisati istinu!

s ovom vladom više ni HDZ ne izgleda tako loš, iako sam za vrijeme jacine vlade mislio da gore vlade od te nikad neće biti [emo_ljut]
[/quote]jedno sam siguran…da ovi vise nikad nece na vlast..ovi su syebali i ono malo sto je vrijedilo

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

Pero 7 , ne znam koja si TI politička faca / valjda oni koji imaju tvojIP znaju..ali ja tvoje govore mržnje – ne bih propustila….tj. cenzurirala bi ih!

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Nesposobnim meneđerima se plaća ne smanjiva nego im se da otkaz
a nesposobna vlast treba dati ostavku !

Nesposobnim meneđerima se plaća ne smanjiva nego im se da otkaz
a nesposobna vlast treba dati ostavku !

Vi govorite o pravilima privatnog sektora, dajte mi samo jednu tvrtku koja bi ovakvog nesposobnjakovića voljela imati na čelu, makar i besplatno

New Report

Close