Ovo ti je glupo razmisljanje vise ne izlazim na izbore!
Zato su ovi i pobijedili jer nitko nije izasao na izbore i zato jer su imali pomoć DORH-a i medija ponajviše JRT-a i Yutarnji.yu.
Uzmimo u ruke sudbinu i sreću!
Too little too late
trebaju-li-bajic-i-rezimski-novinari-odgovarati
63 % hrvata-misli-da-zasluzuju-goli-otok
…nabrajati buduće stanovnike otoka…Mesić, Sanader, Vidošević, oba Ostojića, Linić, Milanović, Josipović, Jovanović, Pusić, Šeks, Kosor, Karamarko, Šuker, Jakovčić,Čaćić, Pupovac, Stanimirović, Šegon, Mertzelica, Gabrić…Vjerojatno nisam uspio sve i zapamtiti koliko su ih nabrojali…
Uz Pavića i Radmana tu bi se našli i Butković, Jergović, Kuljiš, Dežulović, Jelena Lovrić, pijani Duka, oficir Tomić, Pavičić, Bago, Stanković…I specijalci Zoran Pusić, Trešelićka, Nobilo, stariji i mlađi Goldstein… Kakva EU elita?!?…
ma kakvo rezanje! za “rezultate” koje ste “postigli” plaće vam treba ukinuti! [emo_ljut]
Ovo ti je glupo razmisljanje vise ne izlazim na izbore!
Zato su ovi i pobijedili jer nitko nije izasao na izbore i zato jer su imali pomoć DORH-a i medija ponajviše JRT-a i Yutarnji.yu.
Uzmimo u ruke sudbinu i sreću!
imamo li alternativu ? osim kradeze i ovih nesposobnjakovica?
s ovom vladom više ni HDZ ne izgleda tako loš, iako sam za vrijeme jacine vlade mislio da gore vlade od te nikad neće biti [emo_ljut]
s ovom vladom više ni HDZ ne izgleda tako loš, iako sam za vrijeme jacine vlade mislio da gore vlade od te nikad neće biti [emo_ljut]
[/quote]jedno sam siguran…da ovi vise nikad nece na vlast..ovi su syebali i ono malo sto je vrijedilo
Pero 7 , ne znam koja si TI politička faca / valjda oni koji imaju tvojIP znaju..ali ja tvoje govore mržnje – ne bih propustila….tj. cenzurirala bi ih!
Nesposobnim meneđerima se plaća ne smanjiva nego im se da otkaz
a nesposobna vlast treba dati ostavku !
Nesposobnim meneđerima se plaća ne smanjiva nego im se da otkaz
a nesposobna vlast treba dati ostavku !
Vi govorite o pravilima privatnog sektora, dajte mi samo jednu tvrtku koja bi ovakvog nesposobnjakovića voljela imati na čelu, makar i besplatno