Milanović: Hrvati su ubijek bili na pravoj strani – na strani dobra

Naslovnica Forum Komentari članaka Milanović: Hrvati su ubijek bili na pravoj strani – na strani dobra

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Milanović lupeta kao i obično!

Hrvati jesu ali Srbi i petokolonaši nisu nikad.

Koja trabunjanja…nisu ni Radić ni Tudjman ni počinili ni naredili zločine za razliku od Tita pa se ne može sve njih u istu rečenicu.

Dobro je rekao. Treba prihvatiti mir , suživot i teret krize podjednako….

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Crveni nastavljaju pisati i tumačiti povjest i veličati največeg Hrvatskog zločinca Tita.

Koliko god sakrivali lažima istinu odaju vas kosturi koje ste preplitko sakrili.

Prestanite srati i povjest prepustite povjesničarima.

Nemožete pisati povjest a da se stručno ne prouče svi (sakriveni) dokumenti i sve masovne grobnice (1900 !) i svi kosturi.

“Predsjednica je rekla da se komunizam i titoizam ne mogu pokrivati antifašizmom te da veličanje antifašizma ne može biti alibi za komunističke zločine.”

“Prvo je da antifašizam nitko nije osporavao, da je hrvatski narod antifašistički narod i da su Hrvati dali veliki doprinos u borbi protiv fašizma.

“Drugo, rekla je da se komunizam i titoizam ne mogu pokrivati antifašizmom te da veličanje antifašizma ne može biti alibi za komunističke zločine.

Još jedan put je rekla da je njena strategija antitotalitaristička, što znači da traži da se sve žrtve jednako tretiraju i mislim da je uspjela zabiti jedan pravi gol Milanoviću, kada je rekla da je za Hrvatsku u kojoj se nećemo dijeliti na ‘mi ili oni’, gdje ćemo biti ravnopravni i boriti se da svi budemo ravnopravni”,

http://direktno.hr/en/2014/direkt/17734/Tomac-Kolinda-kao-persona-non-grata-u-Brezovici-zabila-gol-Milanovi%C4%87u.htm

.

JAMA JAZOVKA

U spomen na ubijene ranjenike koje je partizanska vojska nakon ulaska u Zagreb u svibnju 1945. odvezla iz zagrebačkih bolnica, te bez suđenja smaknula i bacila u jamu Jazovku kod Sošica, pod pokroviteljstvom predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović održan pohod na mjesto tog stratišta, gdje su pronađeni ostaci 447 žrtava.

Varaždinski biskup Josip Mrzljak kazao je u propovjedi kako je laž pogubna za svako društvo, jer razdire njegovo tkivo i povjerenje među ljudima.

Izaslanica predsjendice Bruna Esih, koja je u pored jame u čast žrtvama položila vijenac, poručila je da se u Hrvatskoj ne provodi i ne postoji fašizacija društva, već se ona izmišlja kao povod i opravdanje za obračun s političkim neistomišljenicima.

25 godina govore o pobijenim ljudima koji su bačeni u tu strahotnu jamu samo zato što su voljeli Hrvatsku, ali da se vlasti nadalje oglušuju i namjerno uništavaju sve što je Hrvatsko, te mlade tjeraju u tuđinu.

“Danas u Brezovici slavi se prvi hitac ispaljen u Hrvatsku državu od strane članova Komunističke partije Jugoslavije”, kazao je Prebeg.

Dodao je da su pripadnici tih postrojbi ubijali branitelje domovine Hrvatske od Bleiburga preko Slovenije do ostatka tadašnje Jugoslavije.

“Mi Hrvati 90-ih godina smo im oprostili ta zvjerstva, ali oni i dan danas veličaju Tita, jugoslavenstvo, zvjezdu petokraku i druge simbole pod kojima se ubijalo bez suda i zakona”, kazao je Prebeg, koji se zbog toga zauzeo za lustraciju. ”

http://direktno.hr/en/2014/direkt/17741/Bruna-Esih-U-Hrvatskoj-ne-postoji-fašizacija-društva-to-se-izmišlja.htm

Isto su napravili u Vukovaru ,isti rukopis ,ista JNA , ista Titova vojska sa zvjezdom petokrakom na čelu odveli su ranjenike iz bolnice na Ovčaru i bez suđenja pobili ih i bacili u jamu.

.

Pero7, jsa sam zbog takvih kao ti otisao u tudjinu. Jednostavno mi je dosta slusanja takvih zadrtih ogranicenih stajalista i tumacenja povijesti kroz nacionalisticku ideologiju..


Crveni nastavljaju pisati i tumačiti povjest i veličati največeg Hrvatskog zločinca Tita.

Pero7 imaš 1000 drugih portala za pisat o politici, udbama, crvenima, plavima, Srbima, Jugoslovenima, partizanima, ustašama, ostavi nama koji nismo zadojeni politikom jedan portal da ga možemo čitati u miru

Problem je što Milanović i slični zbog svojih kompleksa porijekla i povijesti stalno zamjenjuju teze ne bi li uvjerili narod da nisu reakcionari sa otetim privilegijama koji svesrdno guše građansku inteligenciju! I tako već 70 godina…

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

Pero7, jsa sam zbog takvih kao ti otisao u tudjinu. Jednostavno mi je dosta slusanja takvih zadrtih ogranicenih stajalista i tumacenja povijesti kroz nacionalisticku ideologiju..

Za razliku od tebe ja sam ostao , ovdje radim i plaćam porez u Hrvatskoj.

Mogao si vidjeti da sam citirao dva članka , o Brezovici i o Jazovki a moj je samo mali komentar.

Važno je reći , onaj tko nije naučio povjest često puta ju mora ponavljati .

Tako smo mi ponavljali povijest 1991. kada nas je ista zmija ujela.


@Arijes
,

ti bi meni zabranio pisati na Forumu ?

Pa nisam ti ja rekao da čitaš moj post.

.


Pero7, jsa sam zbog takvih kao ti otisao u tudjinu. Jednostavno mi je dosta slusanja takvih zadrtih ogranicenih stajalista i tumacenja povijesti kroz nacionalisticku ideologiju..or

Vidiš Pero 7, ja sam zbog takvih kao ti ostao tu, u našoj Hrvatskoj i samo zbog tebe i nekolicine komentatora sam još tu,na ovom portalu, jer mi nikad nije dosta tvojih izvrsnih objektivnih stajališta i tumačenja naše povijesti.Neki bi je ispravljali i iskrivljavali, neće ići….

New Report

Close