A ono…može bit 5 godina,može 15,možda uopće neće bit…puno je mogućnosti… i tako…
Malo opširnije.
http://magma.hr/wp-content/uploads/2013/08/Okončana-predstečajna-nagodba.pdf
…uskoro će 23.01.2015.,a ne izgleda da jest…
Podnijet kolektivnu tuzbu protiv Trgovackog suda i suca koji je vodio Magmin proces za nesavjestan rad… Sudac je, vjerojatno namjerno, izbjegao staviti uputu o pravnom lijeku kada je donio presudu o pravomocnosti PSN-a…
Pravomocnost Magminog PSN-a je pala na VTS-s radi tehnickog razloga vezanog uz samu presudu, a ne zato jer je neki od vjerovnika bio nezadovoljan dogovorom postignutim tijekom PSN-a… Odvjetnicki ured koji radi za PBZ je samo naplatio dodatne sate rada, to je visemanje jedino bitno u cijeloj prici…
Sto se Magme tice, mislim da je tu sve po starom… Pokrenuli su Likefigures platformu, svi vjerovnici su se dogovorili tijekom PSN-a i nitko nema prituzbi na taj dogovor…
Posjedujem nesto sitno dionica MGMA-R-A… Nije nikakav nagovor na kupnju/prodaju…
Sto se Magme tice, mislim da je tu sve po starom… Pokrenuli su Likefigures platformu, svi vjerovnici su se dogovorili tijekom PSN-a i nitko nema prituzbi na taj dogovor…
Posjedujem nesto sitno dionica MGMA-R-A… Nije nikakav nagovor na kupnju/prodaju…
[/quote] DALI MI KOJI IMAMO DIONICE MOZEMO TO IZGUBITI ILI JOS UVIJEK VRIJEDE DOKLE GOD RADI LIKEFIGURES?
…sada je prošla još jedna godina.
Što se ovdje postiže sa PSN koja bi u svojoj osnovi trebala biti detaljno nadgledan proces i strogo određen zakonom u interesu većine koja ga je odobrila, sa web stranicom i medijskim eksponiranjem pojedinaca?
Protek vremena,neproduktivnost i neostvarena sredstava za osiguranje određenih potraživanja govore sami za sebe.
A još više status nekih individua.
Žalba je riješena. Čeka se potvrda TS i novi rok za žalbu te nakon toga ponovna pravomoćnost.
Presedan što dokazuje kompliciranost života.