Ovakve stvari u našem pravosuđu su zaista nevjerojatne i graniče s paranormalnim – zamislite, ukida se PRAVOMOĆNOST. Pa čemu ta pravomoćnost služi ako se može ukinuti ?!
Dakle, netko dobije građevinsku dozvolu, dobije na nju klauzulu pravomoćnosti i napravi kuću. Država mu onda nakon toga ukine pravomoćnost dozvole, proglasi građevinu nelegalnom i sruši tu istu kuću. Sulud ali izgleda moguć scenarij ?
Ovakve stvari u našem pravosuđu su zaista nevjerojatne i graniče s paranormalnim – zamislite, ukida se PRAVOMOĆNOST. Pa čemu ta pravomoćnost služi ako se može ukinuti ?!
Dakle, netko dobije građevinsku dozvolu, dobije na nju klauzulu pravomoćnosti i napravi kuću. Država mu onda nakon toga ukine pravomoćnost dozvole, proglasi građevinu nelegalnom i sruši tu istu kuću. Sulud ali izgleda moguć scenarij ?
PBZ se zalio… Nasli su tehnicki detalj u rjesenju o pravomocnosti PSN (nesto vezano uz pravni lijek i zakonski rok za predaju zalbi) i to im je VTS prihvatio…
Bas divno, iz dosad vidjenog, ovo je druga firma na koju sam naletio kojoj je pala pravomocnost PSN na VTS, a cija je PSN rijesena u doba Linica… :/
http://zse.hr/userdocsimages/novosti/CJgPbd8DOZvilBdZZ5pNNw==.pdf
Pitanje koje treba postaviti – da li je moguce podignuti tuzbu protiv Trgovackog suda za donosenje pravomocnih presuda na nezakonit nacin cime su direktno utjecali na trziste kapitala?
Ako se izvuče iz ovoga i krenu printeri……ode to u nebesa. Čekam rješenje a onda kupovina, do tada ništa.
Pitanje koje treba postaviti – da li je moguce podignuti tuzbu protiv Trgovackog suda za donosenje pravomocnih presuda na nezakonit nacin cime su direktno utjecali na trziste kapitala?
E da, to bi stvarno trebalo napraviti. Makar za odštetu od 22 lipe. Svaka čast na ideji – ovo je već stvarno prevršilo svaku mjeru. Ja sam osobno u sporu gdje je prvostupanjski sud donio odluku na moju štetu. Sud je uredno ustvrdio kako sam ja obavezan postupati prema ugovoru a u postupku je dokazano kako ugovor ne postoji. I što čovjek da kaže ?
Netko koristi gužvu za još malo nakrcavanje.
Ja sam neki dan registrirao svoj 3D printer na likefigures.com i danas mi je već stigla narudžba za print… 😉
Još jedanprimjer upotrebe 3d pisača