Opet 30000kn prometa[emo_zacudjen]….slučajnost ili netko kupuje oprezno da cijena ne odleti? Zašto bi odletjela prije 01.09 ??
samo za kolegu kosor1-sutrašnji limiti trgovanja za dionicu magma.
mislio sam ti nešto odgovoriti, ali sam se preplašio te tvoje crne spammersko-drukerske mrtvačke glave [emo_zloban]
Opet 30000kn prometa[emo_zacudjen]….slučajnost ili netko kupuje oprezno da cijena ne odleti? Zašto bi odletjela prije 01.09 ??
ekipa pažljivo skuplja
Top 10 podebljao za još 8000 komada. Da uletim…
[emo_vrtimise]
ne mogu shvatiti da netko danas, uz istu cijenu INGRE i MAGME, razmišlja o kupnji i čak kupuje magmu po 2 kn?!!? firmu koja ništa ne radi i koja zapravo nema ništa osim maštarija o 3D printanju??!? [emo_zacudjen]
Ne mogu ni ja ali izgleda da i ostalih 96% ne može shvatiti. Po meni ni jedna ni druga.
ne mogu shvatiti da netko danas, uz istu cijenu INGRE i MAGME, razmišlja o kupnji i čak kupuje magmu po 2 kn?!!? firmu koja ništa ne radi i koja zapravo nema ništa osim maštarija o 3D printanju??!? [emo_zacudjen]
razlog leži u tome ,što se očekuje objava početka rada za Magmu -01.09.2014 godine, i svi tipuju na određeni rast cjene dionica u vremenu od tjedan-dva.
A što se tiče ingre , isti slučaj kada se iskristalizira situacija sa PSN u 10-11 mjesecu .2014.
bez nagovora na kupnju ili prodaju.
razlog leži u tome ,što se očekuje objava početka rada za Magmu -01.09.2014 godine
kako sad to? pa najava je bila za 01.07….pa za 01.08….nije vrag da će opet biti odgoda na 01.10.??[emo_zacudjen]
…razlog leži u tome ,što se očekuje objava početka rada za Magmu -01.09.2014…
Je li pocimaju radit ujutro ili popodne 1.9.2014.??
Neznam ,pošaljite email, GF-pa njega pitajte .