tako je lacoste10. koliko vidim , većina ne želi , jer očekuje ovdje dobar rast .interesira me jesu li lukeži što kupovali u zadnje vrijeme , ima li tko info?
1.9. je zakazana Glavna skupština društva, a ne početak prodaje artikala putem web stranice likefigures.com ( STL files ). Te dvije stvari ne treba povezivati… S tim da sam sada sve uvjereniji u pozitivan rasplet ove zanimljive priče, međutim ne i za one koji su kupovali ovu dionicu u rasponu 250 – 300 kn kao da sutra ne postoji… Oni će se morati još načekati, i to eventualno ako uopće dočekaju. Radije se posvetiti nekim novim dionicama za koje je očigledno da imaju potencijal rasta x5 nego gubiti vrijeme na magminom forumu i drukati u prazno jer očito je da ne pali… A neki su i nestali s ovog foruma ili samo promijenili nick [emo_namigusa]
tako je lacoste10. koliko vidim , većina ne želi , jer očekuje ovdje dobar rast .interesira me jesu li lukeži što kupovali u zadnje vrijeme , ima li tko info?
Vidjeti ćemo stanje sutra na večer
Potencijal rasta faktor x 5 je najizvjesniji ovdje iako ima prilika na ino burzama.
Pričekajmo godinu dana pa ćemo biti pametniji.
Sretno svima.
Kvota 300 je nedostižna u ovome trenutku ali za 10 godina je nepredvidiva.
Pričekajmo godinu dana pa ćemo biti pametniji.
godinu dana?! nisam siguran da će magma još postojati za godinu dana! [emo_zacudjen]
Ovi šuplji komentari su mi najjači.
hohoho, javio se lumen koji se trpao diokiem na 20 kn i mjesecima nagovarao i ostale forumaše na kupnju! [emo_smijeh]
hohoho, javio se lumen koji se trpao diokiem na 20 kn i mjesecima nagovarao i ostale forumaše na kupnju! [emo_smijeh]
[/quote]
prati kako se skuplja potreban broj dionica ,prije rasta.
Dnevni limiti trgovanja
Razred 2
Prosječna 1,97
Minimalna 1,67
Maksimalna 2,27
Lacoste
Koliki je dnevni limit trgovanja na Diokiju? Čudno je da ga više ne stavljaš 🙂
kad krene trgovanje , nije problem.
Čekam objave