ne znam o kakvoj se ovdje blokadi govori.
btw, provjerio : "Subjekt nije u blokadi " .
onda im je odblokiran račun,može link…
ne znam o kakvoj se ovdje blokadi govori.
btw, provjerio : "Subjekt nije u blokadi " .
deblokada ide praktički automatski nakon prihvaćanja PSN, tako da je moguće da je račun već deblokiran… no to je irelevantno jer magma i tako ne radi ništa da bi bilo prometa na tom računu…
za posao sa 3D printerima tek treba od nekoga dobiti kredit da bi išta mogla početi raditi, a to je puno bitnije pitanje na kojeg nema nikakvog odgovora jer banke su već gadno popušile s magmom i jako teško će se neka opet usuditi riskirati svoj novac
Nemoš dokupit na 2,35 zašto? eto jurtos i sad nemoš, i šta sad a možda ću ostatak moć prodat skuplje.ps kupovao sam prvi dan rasta među prvima tako da ako ima dušebrižnika neka se nesekiraju još sam debelo u plusu.
[emo_namigusa]
@lacoste , evo info.
Zahvaljujem,sa 24.01.2014 subjekt nije u blokadi,zašto nema objave na ZSE??
Fižulić je živi dokaz da Hrvati teško podnose uspjeh
uspjeh?
stotine milijuna kuna koje su fondovi i ulagači izgubili na ovoj dionici tebi su uspjeh?!??! [emo_ljut][emo_palacd]
šta mislite oće li ovaj danas ubost ovih 41000 na 0,35 ,hahaha aj dobro može i tako.
isto vrijedi i za ovog “plašljivca” s 10000kom prvo na 2,50 p ana 2,54
a ova “lažna” kupnja sa 43.000 kom ispred koje je na bidu cijelih 10.000 kn..ne kom [emo_smijeh]
šta mislite oće li ovaj danas ubost ovih 41000 na 0,35 ,hahaha aj dobro može i tako.
znam samo da sam danas pola trgovanja visoko na kupnji jedno vrijeme bio drugi po redu i niko neće prodati istina nije puno ali stavio sam namjerno da vidim hoće li a ono neće. Šta reć il se nikom neprodaje il su dionice u sigurnim rukama.a svi trube o padu.