sve mi se čini da će tu biti jaukanja. moš misliti fižulić i 3D printeri [emo_vrtimise] ali svaka kocka je takva ili puno zaradiš ili sve izgubiš.
moš misliti fižulić i 3D printeri [emo_vrtimise] ali svaka kocka je takva ili puno zaradiš ili sve izgubiš.
cijena MAGME još uvijek je manje od cijene DIOKI-a koji je u stečaju, koji je isključen iz SKDD-a i koji će uskoro biti delistiran sa ZSE!
tako da pričati o visokoj cijeni MAGME na 3 kn je smiješno, za 8 dana bit će vjerojatno izglasana PSN za MAGMU, a tada očekujem rast cijene na 4-5 kuna [emo_smijesak]
ovaj rast MAGME zapravo nikoga ne treba čuditi – trejderi su digli ruke od DIOKI-a jer je tamo priča gotova i preselili su se svi ovamo, tako da je sad ovdje sve moguće pa i napucavanje MAGME na neke nerazumne visine
Ups evo moje prve greškice, kupio po 3 prosuo po 2,92… čudna igra
taman se sklonilo onih 12 000 kom sa 3,15 i moglo je da krene ali sad se napunilo svega na 3 kn. ako krene zalet svi će moći da kupe tako da sam brzo izišao.
ali ima i obrane iako mi ovo sad više liči na iskrcaj.
sve mi se čini da će tu biti jaukanja. moš misliti fižulić i 3D printeri [emo_vrtimise] ali svaka kocka je takva ili puno zaradiš ili sve izgubiš.
a da komedija, ovdje vrijedi valjda ono što gluplji seljak to veći krompir ??
mislim 3D printeri i kao Magma će tu zaraditi jako pored kineza ??? :))) veću glupost nisam odavno čuo i vidio,,
Put je slobodan……nakon ovog velikog iskrcavanja…..da ne kazem gdje.
Sad se tek vidi pravi odnos kupnje i prodaje.
šteta, bila je lijepa prilika za preskočiti 3 kn, ali ništa od toga, strah je prevelik
osim toga, puno njih kupovalo je nedavno MAGMU na 0,5-0,9 kn pa sad imaju 200-300% zarade i ne žele više riskirati ponovni pad na 0,5 kn
Maloprije bid 500.000 kn a sad 150.000 mislim stvarno…
nije više niti 150.000 na bidu nego samo 87.000
očito se ekipa iskrcala pa je makla lažnu potporu i otvorila put nazad prema 1,5 kn