MGMA (Magma d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska MGMA (Magma d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ima li ovo kakve veze i sa magmom? [emo_beztona]

Odak: Banke dopuštaju lošim tvrtkama da se prave žive, iako su mrtvaci

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

…svaka sličnost je namjerna [emo_smijeh]

"Vuk dlaku mijenja, ali ćud ne."

TOP 10 promjene:

ROMF -cca 29000
PAP DANIKA +1001

Skoro trecina prodanog taj dan je bila od strane ROMFa

TOP 10 promjene:
ROMF -cca 29000
PAP DANIKA +1001

Skoro trecina prodanog taj dan je bila od strane ROMFa

Al se OMF iskipava…bit će da jako vjeruju u budućnost Magme kad im je 1,5-2 kn dobra cijena za izlaz…

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

To je njihov problem.

AZ OMF onda recimo ocito vjeruje u buducnost tvrtke, a oni imaju ipak malo bolje rezultate od jadnog ROMFa koji jedino sto zna je nakrcavati se HTom.

Ne znam sto njima stvarno znaci tih oko milion kuna koje ce dobiti za dionice koje su platili 200-300 miliona?

bilo kako bilo ovih dionica svakako treba imati bar nekoliko tis. komada jer je mogućnost zarade ogromna a gubitak na razinama ulaza 1,5-2kn zanemariv

To je njihov problem.

AZ OMF onda recimo ocito vjeruje u buducnost tvrtke, a oni imaju ipak malo bolje rezultate od jadnog ROMFa koji jedino sto zna je nakrcavati se HTom.

Ne znam sto njima stvarno znaci tih oko milion kuna koje ce dobiti za dionice koje su platili 200-300 miliona?

To je njihov problem.

Neka provjere radije kome fond prodaje pa će im biti jasnije neke stvari. sigurno ne kumicama s placa.

...povijest se ponavlja...

Ako Danika Pap jede griz onda pretpostavljam tko je [emo_smijeh] …
Ipak, bilo bi dobro da provjere… napokon nešto. Crno na bijelo.

"Vuk dlaku mijenja, ali ćud ne."

Top10:

Markovic Nenad -25 000 komada

Malo se prepao covjek. 😀 To je pola trgovine taj dan.

Inace ROMF prodaje jer nije bi podrzavao Plan PSN:

http://www.jutarnji.hr/povratak-magme-fizulica-3d-printer-spasio-od-bankrota/1109808/

“… primjerice, podršku dao Raiffeisen Invest, a odbilo ga Raiffeisen mirovinsko društvo za upravljanje dobrovoljnim mirovinskim fondovima,…”

bilo kako bilo ovih dionica svakako treba imati bar nekoliko tis. komada jer je mogućnost zarade ogromna a gubitak na razinama ulaza 1,5-2kn zanemariv

Istina mozes zaraditi vise od 10000%, a izgubiti najvise 100%. To i prvlaci ljude da ulazu na burzi.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Kakvih 10000%? Da li Vi znate koliko je to na sadašnju cijenu? Daj se uozbiljite!

Kakvih 10000%? Da li Vi znate koliko je to na sadašnju cijenu? Daj se uozbiljite!

Dajte opet pročitajte njegov komentar i komentar na koji je odgovorio…..

Moje pisanje na forumu je samo iznošenje mojeg mišljenja i nije nagovor na nikakvo djelovanje na tržištu kapitala! .I.

New Report

Close