MGMA (Magma d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska MGMA (Magma d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Da mi je znati razlog zašto je netko ocijenio gornju poruku kao lošu ?

Nešto se može napraviti: brzo, kvalitetno, jeftino. Odaberi dvoje od toga.

[emo_palacg][emo_palacg][emo_palacg]

Možda zato što su je doživjeli kao navlačenje? A takvom su je moguće doživjeli zato jer:
– to patkovo stopalo nije izradila Magma?
– jer koliko znam magma ni nema 3D printere?
– koliko znam magma nema ni obučene ljude koji bi radili na 3D printerima?

Ako sam nešto krivo napisao slobodno ispravite [emo_smijeh]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Članak o patku je samo dokaz da se sa 3d printom mogu čuda napraviti. E sad koliko su ozbiljni i sposobni ljudi koji će se time baviti, treba vidjeti.
Da li je priča o patku samo patka ili…

Možda zato što su je doživjeli kao navlačenje? A takvom su je moguće doživjeli zato jer:
– to patkovo stopalo nije izradila Magma?
– jer koliko znam magma ni nema 3D printere?
– koliko znam magma nema ni obučene ljude koji bi radili na 3D printerima?

Ako sam nešto krivo napisao slobodno ispravite [emo_smijeh]

Niste ništa krivo napisali ali koliko sam vidio u članku se tako nešto niti ne tvrdi. Članak samo pokazuje mogućnosti primjene ove tehnologije i ništa više. Ako netko ovo može popušiti kao navlačenje onda je zaista malouman (blago rečeno).

Nešto se može napraviti: brzo, kvalitetno, jeftino. Odaberi dvoje od toga.

Na bidu su se pozicionirali,ako ne bude lupanja po bidu ovih dana najizglednij da cemo biti svjedoci suprotnog smjera.

meni je smiješno kako se rugate , a prometi smiješni. da niste vi možda kupovali onda kad su bili veliki prometi? moš mislit…gledali ste sve ovo kao i ja, s time da ja imam nešto sitno magme pa si dopuštam komentiranje, dok vi nemate, a želite je imati i opet ući u vlakić pa istovariti i zaraditi za nove kineske cipele.

...povijest se ponavlja...

Top 10:

ROMF -50 000 komada
Danika pap – cca 7 000 komada

Prosječna – 15 % od zadnje cijene, i tako već nekoliko dana, što sugerira teško će bit iskrcat sve na 1,5-2 kn. Sad kad vide da su mahom njihovi nalozi na kupnji kao potpore a žele se iskrcat, jednostavno uspore….i tako do nekog novog 3d printa…

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Kako stave naloge tako lako i dignu cijenu dunkod hoce…bar moje misljenje.pozdrav

cash je cash,a sve ostalo je sex!

ROMF -50 000 komada
Danika pap – cca 7 000 komada

Kad sam jučer napisao da se vjerojatno OMF iskrcava, onda su me neki napali da izmišljam…ali sad je jasno da sam bio 100% u pravu. Po svemu sudeći cijena se vraća na 1 kn ili niže, a potom teško da ćemo opet gledati rast na 2 kn…..

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Ma ovdje vec ni spekulanti ne vjeruju da mogu dizat i spustat magmu, jer su uvidjeli da trgovacka prica Fizulica, ne drzi vise nigdje vodu, i da ga nikakovi 3d printeri nece spasiti.
Kada bi bio pravi faker, priznao bi svoju pogresku, rekao to svima u javnosti, i javnost bi ga percipirala potpuno drugacije negoli sada.
A ovako on i dalje igra na igru velikog trgovca, punog prica i bajki, koje vise nisu realne. I u njegovom svijetu.
Takov biznis razmisljanje ga je upravo i dovelo ovdje gdje je sada.
Zalosno je sto si ne moze priznat poraz, stavit sve u stecaj, namirit one koje moze barem namirit i kada jednog dana bude na nuli, moze reci e sada sa toliko i toliko godine krecem ponovo i radit cu to i to. Dok to ne ucini nema ovdje vise rasta pa cak ni za spekulante.

New Report

Close