Da mi je znati razlog zašto je netko ocijenio gornju poruku kao lošu ?
[emo_palacg][emo_palacg][emo_palacg]
Možda zato što su je doživjeli kao navlačenje? A takvom su je moguće doživjeli zato jer:
– to patkovo stopalo nije izradila Magma?
– jer koliko znam magma ni nema 3D printere?
– koliko znam magma nema ni obučene ljude koji bi radili na 3D printerima?
Ako sam nešto krivo napisao slobodno ispravite [emo_smijeh]
Članak o patku je samo dokaz da se sa 3d printom mogu čuda napraviti. E sad koliko su ozbiljni i sposobni ljudi koji će se time baviti, treba vidjeti.
Da li je priča o patku samo patka ili…
Možda zato što su je doživjeli kao navlačenje? A takvom su je moguće doživjeli zato jer:
– to patkovo stopalo nije izradila Magma?
– jer koliko znam magma ni nema 3D printere?
– koliko znam magma nema ni obučene ljude koji bi radili na 3D printerima?
Ako sam nešto krivo napisao slobodno ispravite [emo_smijeh]
Niste ništa krivo napisali ali koliko sam vidio u članku se tako nešto niti ne tvrdi. Članak samo pokazuje mogućnosti primjene ove tehnologije i ništa više. Ako netko ovo može popušiti kao navlačenje onda je zaista malouman (blago rečeno).
Na bidu su se pozicionirali,ako ne bude lupanja po bidu ovih dana najizglednij da cemo biti svjedoci suprotnog smjera.
meni je smiješno kako se rugate , a prometi smiješni. da niste vi možda kupovali onda kad su bili veliki prometi? moš mislit…gledali ste sve ovo kao i ja, s time da ja imam nešto sitno magme pa si dopuštam komentiranje, dok vi nemate, a želite je imati i opet ući u vlakić pa istovariti i zaraditi za nove kineske cipele.
Prosječna – 15 % od zadnje cijene, i tako već nekoliko dana, što sugerira teško će bit iskrcat sve na 1,5-2 kn. Sad kad vide da su mahom njihovi nalozi na kupnji kao potpore a žele se iskrcat, jednostavno uspore….i tako do nekog novog 3d printa…
Kako stave naloge tako lako i dignu cijenu dunkod hoce…bar moje misljenje.pozdrav
ROMF -50 000 komada
Danika pap – cca 7 000 komada
Kad sam jučer napisao da se vjerojatno OMF iskrcava, onda su me neki napali da izmišljam…ali sad je jasno da sam bio 100% u pravu. Po svemu sudeći cijena se vraća na 1 kn ili niže, a potom teško da ćemo opet gledati rast na 2 kn…..
Ma ovdje vec ni spekulanti ne vjeruju da mogu dizat i spustat magmu, jer su uvidjeli da trgovacka prica Fizulica, ne drzi vise nigdje vodu, i da ga nikakovi 3d printeri nece spasiti.
Kada bi bio pravi faker, priznao bi svoju pogresku, rekao to svima u javnosti, i javnost bi ga percipirala potpuno drugacije negoli sada.
A ovako on i dalje igra na igru velikog trgovca, punog prica i bajki, koje vise nisu realne. I u njegovom svijetu.
Takov biznis razmisljanje ga je upravo i dovelo ovdje gdje je sada.
Zalosno je sto si ne moze priznat poraz, stavit sve u stecaj, namirit one koje moze barem namirit i kada jednog dana bude na nuli, moze reci e sada sa toliko i toliko godine krecem ponovo i radit cu to i to. Dok to ne ucini nema ovdje vise rasta pa cak ni za spekulante.