MGMA (Magma d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska MGMA (Magma d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

au, pokupio me dosta nisko, a ja se daleko postavio čisto onako.

Čekaju da se na bidu nakupi veća količina pa udri. Da ste pametni čekali bi na 0.5kn.

Pozitivan efekt PSN se polako topi, OMF se izgleda i dalje rješava dionica i udara po bidu, a po svemu sudeći uskoro bi mogli i špekulanti početi s rezanjem minusa i rasprodajom dionica.

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

cool… 😉 nije lose…

Pozitivan efekt PSN se polako topi, OMF se izgleda i dalje rješava dionica i udara po bidu, a po svemu sudeći uskoro bi mogli i špekulanti početi s rezanjem minusa i rasprodajom dionica.

Izgleda jedino da ti lupetaš…niti radiš u OMF, niti si na bilo koji način povezan sa njima, ali ti kao znaš da se oni rješavaju dionica…opet kažem, na forumu je najviše onih koji samo lupetaju i to svoje lupetanje pokušavaju podići na nivo relevantnih činjenica…e, neće ići. Niti imaš citate, niti imaš navode iskaza, niti imaš izračune, niti imaš linkove, niti si se do sada dokazao kao iskren i pošten korisnik…al’ velim, ima vas puno takvih, pa ti zato niš’ ne zamjeram….samo ti piši ak’ te to veseli i ak’ misliš da će ti to koristiti[emo_cool]

[b]Jednog dana krenuli smo mi putem kojim nisu mogli svi. Bili smo sigurni u svoj hepiend. U svoj dixie band[/b].

čekajte čekajte, samo malo. prisjetimo se na koga se pozivate. na fondove koji su plaćali magmu po 300 kuna????

svi su se smijali fondovima kad su kipali magmu po 6-8 kuna pa je ispalo da su napravili odličnu stvar. možda se i ova rasprodaja po 2 kn pokaže kao pametan potez jer će kasnije opet uslijediti pad ispod 1 kn???
[/quote]

ti si se možda smijao, ali ja nisam jer naše su mirovine u magmi koju su kupovali po 300 kuna. uopće nisi shvatio bit mojeg posta pa ga ponovno pročitaj. poanta je bila da uzimate pojedine događaje kako vam paše i to prezentirate na način koji vam paše. sada želite kupovati jeftino pa su fondovi u pravu, ali šutite o tome kad su kupovali po 300 kuna i u to ukucali naše novce od mirovina. tada vas nije bilo briga što rade jer to nisu vaši novci. zanimljivo promatraš svijet oko sebe, tu radi šačice kuna drukate nadolje, a mirovina će ti zbog odličnog ulaganja biti 5% manja i to te nije briga…shvaćaš li da oni prodaju ono što smo mi platili putem njih 300 kuna za 6, 5 ili 2 kune? i tko to kupuje? kladim se njihove cure, zaove i kumičine.

...povijest se ponavlja...

]Izgleda jedino da ti lupetaš…niti radiš u OMF, niti si na bilo koji način povezan sa njima, ali ti kao znaš da se oni rješavaju dionica…

Umjesto što se praviš pametan, dosta bi bilo da si usporedio stanje u top 10 zadnjih dana i vidio bi da je Raiff. OMF počeo prodavati dionice Magme. Za tako nešto ne treba raditi u OMF-u niti biti povezan s njima, dosta je usporediti javne podatke iz SKDD-a…a ti se zimzelene i dalje pravi pametan [emo_palacd]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

1.79 kn samo je pocetak pada prema1,00 kn. Nema vise naslova, nema vise prica o 3d printu i nema vise love da se ubaci u masineriju zvana magma kako bi se cijena odrzavala na 2.00 kn. Sve je to jasno svima, ali ovdje se radi o spekulativnoj dionici, i o ulagateljima takovoga kalibra koji su spremni jedan dan potonut 200% a sutra se dignut 400%. Dok je takovih lagatelja tako ce i cijena varirat, ali da ce to prema 7,8,9 ili 10 kn kako su ovdje neki pisali jer su ocekivali bum, tog nece biti.
Stoga eu ulagacima na domacem trzistu zse zelim odlicno sutrasnje trgovanje na magmi.

Bez promjena u top 10.

A gle ovog glumca sa 10.000H na 2,10 kn! Baš da vidimo da li će dočekati otvaranje?? [emo_smijeh]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Hahaha, navlakač je utekao kao zec da slučajno ne bi kupio iznad 2 kn [emo_smijeh]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

http://www.24sata.hr/gadgeti/patak-opet-normalno-hoda-na-3d-printeru-izradili-mu-stopalo-321825

New Report

Close