Dragi prijatelju Titulus ! Valjda je G. nešto i naučio o biznisu. Nije od jučer.
Naši biznismeni dobivaju kredite na “fotogeničnost” Jedan je bio toliko fotogeničan, da mu je banka odobrila kredit na temelju budučih proizvoda. Njemu je kredit trebao zbog “mira u kuči, a stvarno je bio pokriven depozitom negdje tamo u svijetu.
idemo na 5 ili 10 kn?
nazad na 0,5 kn, odakle je ova navlakuša i krenula [emo_smijeh]
Nije mi jasan ovaj jučerašnji napis:
Jel možete zamislit proizvodnju s 3D printerom između ostalog … recimo izradu makete jedrenjaka ….. a koliko treba nekom da se to izradi
Jedino je nedostatak mašte ograničavajući faktor
Hm hoće li se pojesti ovaj konglomeratić na 2,15 ili će dole a dole već je pa di će još dole. Evo ako netko prvi krene s grickanjem ranije spomenutog i ja se uključim.
zmajki
Ko ja? Znaš postoji trejdanje u realnom vremenu. Znaš ono kad prodaš ako krene loš sentiment i tako. Mene nema od 2,70 ovdje. Ok priznajem na 2 sam ušao opet i izašao na 2,20 ali ti ne možeš to razumijeti.
Ući eventualno na 1 kuni.
@Perilija
Upravo tako kolega…[emo_smijesak][emo_smijeh][emo_smijesak]
p.s.mislim ono,tko kupuje 42000 kom magmice po prosječnoj 1,50 koja ništ ne vrijedi pff!kako loš investitor..hahahaha[emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijesak][emo_namigusa][emo_namigusa]
kliring @ ti si jcudo jedno..ide to na 5,,a prodajes na 2 kn …[emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]
kliring @ ti si jcudo jedno..ide to na 5,,a prodajes na 2 kn …[emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]
Pa nada se da će uloviti još jeftinije! 😀
Brod luđaka ! 🙂