MGMA (Magma d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska MGMA (Magma d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dragi prijatelju Titulus ! Valjda je G. nešto i naučio o biznisu. Nije od jučer.
Naši biznismeni dobivaju kredite na “fotogeničnost” Jedan je bio toliko fotogeničan, da mu je banka odobrila kredit na temelju budučih proizvoda. Njemu je kredit trebao zbog “mira u kuči, a stvarno je bio pokriven depozitom negdje tamo u svijetu.

http://trzistakapitala.wordpress.com/2013/06/22/magma-bizarnost-ili-globalni-lider/#comment-32490

idemo na 5 ili 10 kn?

nazad na 0,5 kn, odakle je ova navlakuša i krenula [emo_smijeh]

Nije mi jasan ovaj jučerašnji napis:

Vaš link …

Jel možete zamislit proizvodnju s 3D printerom između ostalog … recimo izradu makete jedrenjaka ….. a koliko treba nekom da se to izradi

Jedino je nedostatak mašte ograničavajući faktor

DAJ PET !!!

Hm hoće li se pojesti ovaj konglomeratić na 2,15 ili će dole a dole već je pa di će još dole. Evo ako netko prvi krene s grickanjem ranije spomenutog i ja se uključim.
5 kn a? i kako si prosao sa ponovnom kupnjom ? papala maca sav profit

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

Panika … Panika !

zmajki

Ko ja? Znaš postoji trejdanje u realnom vremenu. Znaš ono kad prodaš ako krene loš sentiment i tako. Mene nema od 2,70 ovdje. Ok priznajem na 2 sam ušao opet i izašao na 2,20 ali ti ne možeš to razumijeti.

Ući eventualno na 1 kuni.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Točno tako… sad je skupljanje dionica paničara … 🙂

@Perilija

Upravo tako kolega…[emo_smijesak][emo_smijeh][emo_smijesak]

p.s.mislim ono,tko kupuje 42000 kom magmice po prosječnoj 1,50 koja ništ ne vrijedi pff!kako loš investitor..hahahaha[emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijesak][emo_namigusa][emo_namigusa]

cash je cash,a sve ostalo je sex!

kliring @ ti si jcudo jedno..ide to na 5,,a prodajes na 2 kn …[emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

kliring @ ti si jcudo jedno..ide to na 5,,a prodajes na 2 kn …[emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

Pa nada se da će uloviti još jeftinije! 😀
Brod luđaka ! 🙂

New Report

Close