Zna ono što i svi-magma zapravo imovine nema, keša nema, ali bit će uskoro milijuni novih virtualnih papirića koje će se moći prodavati na burzi ako nekim čudom još bude naivnih kupaca.
Sad se lijepo zahvalite kolegama formašima koji su vam 2 dana ovdje pričali bajke o Magmi i istovremeno vas trpali papirićima Magme na bidu [emo_zloban]
Varam li se ja, ili ove mudrolije piše vlasnik dionica OPTE? [emo_smijeh]
Humoristični ajkula… Imate neke info od Uskoka? Ili će neka banka staviti hipoteku na dućan, pardon gajbu na Prekrižju u zamjenu za kredit za printer? [emo_namigusa][emo_palacg]
sve ćete saznat na vrijeme,neka još malo ovako…[emo_smijesak][emo_namigusa][emo_namigusa][emo_smijesak][emo_namigusa]
al će ovdje biti veselo kad na burzu počnu dolaziti milijuni novih dionica firme koja gotovo da nema imovine????
I na čamac i 3 audija??? Auuuu!!!! To će opet biti jamstvo osobnom imovinom, pa će ispasti na kraju da je gospodin Žalosni opet jedini izgubio… A bit će već 2017. …
Na samom kraju netko je rasprodao preko 40 tisuća komada.
Dali nešto važno zna (a što bi to moglo biti ?),
Zna ono što i svi-magma zapravo imovine nema, keša nema, ali bit će uskoro milijuni novih virtualnih papirića koje će se moći prodavati na burzi ako nekim čudom još bude naivnih kupaca.
Sad se lijepo zahvalite kolegama formašima koji su vam 2 dana ovdje pričali bajke o Magmi i istovremeno vas trpali papirićima Magme na bidu [emo_zloban]
[/quote]
E moj farmaceutu.
Kada bi sve bilo jasno, odmjereno i potpuno realno (?) valorizirano, kako bi itko onda mogao na burzu?
Uzmimo pet ili deset nekakvih indikatora, držimo se samo njih, fundanenata isto tako, i što onda?
Svi ih čitamo, svi ih znamo i ravnamo se samo prema tome.
Onda burze nema.
Ako je sve to tako da sve treba biti po P.S. onda svi radimo isto, pa bi, recimo ADRS morao biti na puno višim razinama ( bez obzira na stalni pad prihoda). Zašto ATLN nisu visoko? Sve kod njih štima, samo nisu u fokusu, i nikada neće biti jer to L…ići nikada neće dati. Znaju kako se to radi.
Kolika bi sada, na ovom jadnom tržištu, bila cijena ono malo firmi koje vrijede?
Svi u njih?
Nadam se da si tamo i čekaš od početka dvijetisućite godine da ADRS netko preuzme, ostalo preskoči.
Ne dopisujem se inače, ne raspravljam, ali čovječe, kada bi svi mislili isto ….
ma vidi ti altruista naših. nemaju interesa, smeće od dionice, ne valja ništa – ali pišete sve u 16. pa zašto ne ignorirate temu onda? zato što svirepo strašite narod pa kupujete. nemate dionice, ne želite kupiti, pa čemu pisanje stalno svaki dan više puta? ja sam lijepo rekao da ne kupujem, a niti prodajem, no imam nešto sitno magme pa promatram i komentiram. vi niti je imate, niti želite imati – bar tako kažete….znači lažete.
ajkula@ sto ,,idemo na 5 ili 10 kn? [emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]
Jedno je prihvatiti PN, ali čime će se jamčiti za kredite kojima se želi pokrenuti poslove…
danas u bankama gledaju krvnu sliku a kako će Goranko do miliona i to isti onaj Goranko koji je već protrajbo milione… baš se veselim vidjeti tko je dovoljno lud da stavi potpis kojim se odobrava takav kredit…
Jedno je prihvatiti PN, ali čime će se jamčiti za kredite kojima se želi pokrenuti poslove…
danas u bankama gledaju krvnu sliku a kako će Goranko do miliona i to isti onaj Goranko koji je već protrajbo milione… baš se veselim vidjeti tko je dovoljno lud da stavi potpis kojim se odobrava takav kredit…
pa vjerojatno će to biti isti oni vjerovnici koji su mu već posudili pare. Mislim da oni ne bi uopće potpisivali tako nešto da nije riješen taj OSNOVNI preduvijet.
Više se treba brinuti o realizaciji i uspješnosti ideje.
ajkula@ sto ,,idemo na 5 ili 10 kn? [emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]
a idemo kad se isprinta lova u 3d formatu