MGMA (Magma d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska MGMA (Magma d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://hr.seebiz.eu/trgovina/fizulic-o-mojoj-ulozi-u-magmi-odlucit-ce-no/ar-66605/

zanimljivo štivo, objavljeno pred sat vremena http://www.zdnet.com/3d-printing-goes-mainstream-with-stratasys-403m-makerbot-buy-7000017073/

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Bit će da je iskrcaj završio i naravno ulazak špekulanata, trenutno na prosječnoj cijeni – 20 %, lagano nestaje potpora na kupnji, klasika..

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Je, radi se pritisak na prodaji. Gdje je točno negativna blokada trenutno? Na ovakvim rastovima/padovima čoek se malo pogubi s tim prosjecima[emo_smijeh]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Na 1,81 je uravnoteženje, ako na to misliš, ali to je gotovo nemoguće.

hmmm…hoće li panika proraditi pitanje je sad?!

cash je cash,a sve ostalo je sex!

Ingroman

Ok hvala. I ja mislim, mora malo ovako da se uhvati rast poslije.

“Revolucionar” dubokih džepova.
U prodaji magle, dima i pepela.

"Vuk dlaku mijenja, ali ćud ne."

Ne može.
Za danas dosta, ode dolje.

zavist je gadna stvar. dok vi filozofirate, već ste mogli par prosječnih plaća u džep staviti, a neki riješiti problem financiranja godišnjeg odmora. neki koje znam su zaradili za 1 novi auto srednje klase. pa vi i dalje laprdajte. a sutra je opet novi dan i nova prilika. brzo čitati zakone. u ništa se ne razumijete.

...povijest se ponavlja...

Završili iznad 2,50. Prosječna kunu više nego jučer.

zavist je gadna stvar. dok vi filozofirate, već ste mogli par prosječnih plaća u džep staviti, a neki riješiti problem financiranja godišnjeg odmora. neki koje znam su zaradili za 1 novi auto srednje klase. pa vi i dalje laprdajte. a sutra je opet novi dan i nova prilika. brzo čitati zakone. u ništa se ne razumijete.

Joj daj ga ne trkeljaj… ovo je pretakanje iz šupljeg u prazno … špekulant na špekulantu… nije uopće bitna trenutno fundamentalna vrijednost… nego ples … dok ide ide…sutra ćemo dan početi triježnjenjem… ako ostane na 2 kune sutra… bit će super …

New Report

Close