MGMA (Magma d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska MGMA (Magma d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Malo pohlepe ne šteti ali u dva dana sa 0,75 kn na 2,75 kn je ipak malo previše ?!? Očito je da kupuju špekulanti privučeni tekstovima po medijima i sada bi svi željeli dignuti 50-70-100% u jednom danu. To ne ide baš tako lako, nema više takvog rasta u kratkom roku. Sada će se cijena vrtiti oko 2,5-3,0 kn malo više vremena. Problem bi mogao nastati kada se novo vlasničko stanje provede u SKDD , moramo znati da je do sada bilo cca 6,7 M dionica a uskoro preko 61 M dionica !

Malo pohlepe ne šteti ali u dva dana sa 0,75 kn na 2,75 kn je ipak malo previše ?!? Očito je da kupuju špekulanti privučeni tekstovima po medijima i sada bi svi željeli dignuti 50-70-100% u jednom danu. To ne ide baš tako lako, nema više takvog rasta u kratkom roku. Sada će se cijena vrtiti oko 2,5-3,0 kn malo više vremena. Problem bi mogao nastati kada se novo vlasničko stanje provede u SKDD , moramo znati da je do sada bilo cca 6,7 M dionica a uskoro preko 61 M dionica !

Palo je sa 5 kuna na 1 kunu u dva dana, jake fundamentalne vijesti poništavaju tehnička pravila, nove dionice se izdaju po 10 kuna.

Moja prognoza je da od sutra ujutro nema više ispod 3 kune.

Nova Magma ima 66 miliona komada dionica. Sa sadasnjom cijenom na burzi, Magma vrijedi vise od recimo Tehnika d.d. ili otprilike isto kao Vupik.

Koliko je to realno…procijenite sami. 😀

Pretvaranje je duga je po 10 jer po zakonu o trgovackim drustvima, nominala dionice (ako postoji) ne moze biti manja od 10 kuna.

Plan ko plan nema potencijala, ali da je rekao da će prodavati pečene pileće batake ne bi se našao nitko naivan da povjeruje, kad svi znaju da od nikog ne bi mogao nabaviti piceke. Ovako ta fantastika nepoznato i intrigantno zvuči, pa eto. Tko uopće očekuje smisao plana, kad nema garancije i odgovornosti…
Provesti jadnostavan stečaj je isto kao i provoditi ovu namjeru višegodišnjeg pokušaja predstečajne nagodbe. Loše i krivo, i prvo i drugo.

"Vuk dlaku mijenja, ali ćud ne."

Palo je sa 5 kuna na 1 kunu u dva dana, jake fundamentalne vijesti poništavaju tehnička pravila, nove dionice se izdaju po 10 kuna.
[/quote]

Slažem se ja u potpunosti, ovo je breaking news i breaking point za magmu. Što se novih vlasnika tiče ( vjerovnici ) ja osobno ne vjerujem da će oni previše prodavati, prodaju oni koji su jučer ( i prije ) kupili i oni kojima je dosta čekanja ( a čekaju jako dugo ). Novi vlasnici imaju samo jedan cilj : ponovno uskrsnuće magme.

A među “novim” vlasnicima (vlasnici su inače imatelji nečega…) je … ???

"Vuk dlaku mijenja, ali ćud ne."

Nova Magma ima 66 miliona komada dionica. Sa sadasnjom cijenom na burzi, Magma vrijedi vise od recimo Tehnika d.d. ili otprilike isto kao Vupik.

Koliko je to realno…procijenite sami. 😀

Pretvaranje je duga je po 10 jer po zakonu o trgovackim drustvima, nominala dionice (ako postoji) ne moze biti manja od 10 kuna.

Ja iskreno mislim da sadašnja magma ne vrijedi niti 0,1 kn a kamoli 2,5 kn ali tko zna šta će biti u budućnosti. Ja imam neku siću dionica od prije nekog vremena, već sam se pomirio da neću vidjeti ništa od toga pa sam sada ugodno iznenađen. Neću kupovati ali niti ne prodajem.

Iz sigurnosnih razloga imamo poredane kupce do 1,4 kn oko 50.000 komada….

igrac

Bitan je trend, sad je MAGMA u igri, interesantno je da ove predstečajne dionice uglavnom odrađuju pa čak i troznamenkaste pluseve, koja je sad na redu!!!….

To što papir svašta trpi a neki to koriste za izlazak koda je to važno.

Jedno je sigurno, kad se iskrca do kraja znamo da potpore nestaje a iza toga uglavnom suze.

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Vrtuljak se zaustavio i ni makac, netko će morati potegnuti pištolj.

Mislim da će ta ista potpora, već početkom idućeg tjedna, biti na razini od 5 kuna naviše.

interesantno da početkom godine nitko nije stavio novac na ticker MGMA, preferencija je bio INGR. [emo_plazi]

Vaš link

ingroman,

može bit potpora i na 50 kn, al još jednom napominjem da papir svašta trpi, 10 kn…..mogli su napisat i 275 kn kao u javnoj ponudi….pametnjakovići…

Navedite mi što kompanija ima, osim brenda!

Njena prav vrijednost je oko – 20,00 kn, demantirajte me..!!!

Sretno svima koji su u nutri, ne nagovaram na kupnju ili prodaju..

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

New Report

Close