nestajo danas i po nekoliko puta pa se opet pojavljivo nalog od 15k
evo ga opet…
sad svi nešto pametuju iako jako dobro znaju da je ovo dionica samo za ući i izaći u istom danu, još bolje u istom satu jer istina je da se može zaraditi, ali može se i stravično izgubiti, kao da se radi o certifikatima
kli@ prevrtljivo je na tk. prilagodi se , ovo je igra ko zadnji magarac..ti imas klasicni druk na svakoj stecajusi..ide to jos duplo..tad znam da je vrijeme za bjezanje bez osvrtanja…
Hm rast od trenutačno 73%, prosječna do kraja dana 2,50 s tenedencijom rasta. Reci mi koliko ima od 2,5 kn do 5 a koliko je narasla samo danas. 5 kuna stvarno nedostižno hehe, nema veze već ćeš se ti nama sutra pohvaliti na negdje 4,50 kako si super izašao.
pauza od 11:30-12h…odmor[emo_smijeh]
ovdje ni kune ne stavljam ..si lud..nek malo i drugi zarade..ja predao stafetu..drukao si isto na vartexu i na diokiju..,,tamam kad se ti pojavis na temi sljedi potop…tako da,,,dobar si indikator za prodaju..
Kreće bježanija?? [emo_smijeh]
a mislim da je dosta majmuna se uvatilo na bananu ;P
zm
ne brini već ćemo mi biti opet skupa in do kraja dana. malo hlađenja nikom ne škodi na ovoj sparini. P.s. di si bio ispod kune nisam vidio da si se javljao…
Sve manja količina na prodaji, uskoro ide nestašica dionica.
Pola milijuna dionica protrgovano u malo više od jednog radnog dana, skoro 10% cijele Magme, ide ovo mnogo više.