MGMA (Magma d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska MGMA (Magma d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

nestajo danas i po nekoliko puta pa se opet pojavljivo nalog od 15k

cash je cash,a sve ostalo je sex!

evo ga opet…

fokusu barem do 5 kn.
kad pocnu ovakvi komentari vrijeme je za bjezaniju..cim dalje ..
[/quote]
Pravi se javlja. Dečko prevrtljiviji si od azijske ploče.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

sad svi nešto pametuju iako jako dobro znaju da je ovo dionica samo za ući i izaći u istom danu, još bolje u istom satu jer istina je da se može zaraditi, ali može se i stravično izgubiti, kao da se radi o certifikatima

kli@ prevrtljivo je na tk. prilagodi se , ovo je igra ko zadnji magarac..ti imas klasicni druk na svakoj stecajusi..ide to jos duplo..tad znam da je vrijeme za bjezanje bez osvrtanja…

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

Hm rast od trenutačno 73%, prosječna do kraja dana 2,50 s tenedencijom rasta. Reci mi koliko ima od 2,5 kn do 5 a koliko je narasla samo danas. 5 kuna stvarno nedostižno hehe, nema veze već ćeš se ti nama sutra pohvaliti na negdje 4,50 kako si super izašao.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

pauza od 11:30-12h…odmor[emo_smijeh]

ovdje ni kune ne stavljam ..si lud..nek malo i drugi zarade..ja predao stafetu..drukao si isto na vartexu i na diokiju..,,tamam kad se ti pojavis na temi sljedi potop…tako da,,,dobar si indikator za prodaju..

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

Kreće bježanija?? [emo_smijeh]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

a mislim da je dosta majmuna se uvatilo na bananu ;P

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

zm

ne brini već ćemo mi biti opet skupa in do kraja dana. malo hlađenja nikom ne škodi na ovoj sparini. P.s. di si bio ispod kune nisam vidio da si se javljao…

Sve manja količina na prodaji, uskoro ide nestašica dionica.
Pola milijuna dionica protrgovano u malo više od jednog radnog dana, skoro 10% cijele Magme, ide ovo mnogo više.

New Report

Close