MGMA (Magma d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska MGMA (Magma d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ti postovi služe kako bi navukli naivce i njima se onda iskipali.

da mi je vidjeti koja banka će ovom kralju dati kredit….zamisli paradoksa u ovoj državi, jedan dioki guraju u stečaj sa oko 500 ljudi i koji ima kakvu takvu perspektivu dok magmu bez zaposlenih spašavaju…btw on će nešto printati sljedećih pet godina i ubosti oko 250 milja….

MGMA treba skočiti, na ovoj cijenu, jedno osam puta da dođe na cijenu po kojoj ju "kupuju" banke i ostale. A da im ta cijena nije pasala, nagodba ne bi prošla.

U tom slucaju cijena od 1,50 Kn po dionici im pase jos puno vise. Bilo bi logicno da se banke pojave u TOP10 za 3 dana. Ili mozda ne bi?
[/quote]

Nakon dokapitalizacije banke će biti većinski vlasnici MAGME.
Kupnjom dionica po 10.uz cijenu od sadašnjih 1,50 one imaju gubitakod 85% na svoj ulog,naravno ako prodaju.
Za sada tih dionica nema na tržištu.Da li će možda prodavati mirovinci koji
su ulazili na 230 u IPO ili po 55 u dokapitalizaciji prije dvije godine.
Mislim da neće,ali ne mogu ni kupovati jer je MCAP manji od jedne manje poljoprivredne zadruge tj. 10 mil kn.
Ali banke bi zaista i mogle malo skupiti po 1,5 do 2 kn,naročito,ako odluče da
dodatn0 ulažu u MAGMU i njezin razvoj,jer nakon dokapitalizacije dugova više
nema,ili su toliko mali da se relativno lako mogu servisirati.
Dakle,nema blokade računa,nema stećaja u slijedećih nekoliko godina.
Naravno,da sve ovisi o planu predstečajne nagodbe a same su ga napisale.Ako su mislle ozbiljno neće prodavati,a mogu kupovati.Ali nije li mudro piliti naopako,pa bi mogle iscenirati da prodaju ako žele kupiti.Recimo da im za tu namjenu mirovinci posluže kao trojanski konj.
Sve su to igre u kojima mi mali postajemo kolateralne žrtve krupnog kapitala
ali da će se igrati baš neke velike igre da bi malima izbili 1 mil dionica,ili ih možda nakrcali sa 1 mil dionica po 1,5 kn.Ma to je samo 1 mil do 1,5 mil kn.Glavna raspodjela je izvršena kroz dokapitalizaciju i tu su veći igraći
tj.banke zauzele svoje pozicije.
Sada igru vodi sindikat i špekulativni kapital,a ovo je idealna prilika da se sa malim novcima rade veliki valovi,a to sindikat dobro radi.

Čestitke kupcima po 0,50 do 1,a nama lkoiji smo ulazili po 1,50 neka zvijezde budu naklonjene.A Boigu hvala nas se nakupilo.
Svi ostali su postali žrtve MAGHME:IGH,DLKV,INGR od predstečajuša
BLJE,VUPIK,HT,ADRIS od elite.itd

U očekivanju jako valovitog mora srdačno vas pozdravljam.

Mislim da tu neki neke jako navlače na kupnju dionica. Baš se pitam čiji su!!!! Da se razumijemo, Magma više nema imovine, veći dio je tako i tako bio na leasing, a gdje god da se moglo izvući novaca, oni kojima nesmijem spominjati imena, su izvukli.

Hm vjerovatno će se ovaj povući sa 55 000 kom iznad 2 kn??? Valjda hoće…

Hoće.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

MGMA treba skočiti, na ovoj cijenu, jedno osam puta da dođe na cijenu po kojoj ju "kupuju" banke i ostale. A da im ta cijena nije pasala, nagodba ne bi prošla.

ovo je malo žešća bedastoća, banke ne kupuju ništa, mogli su staviti i 100 ili 1000 kn jer pokrivenost tih novih dionica imovinom ili gotovinom ne postoji!!!
JEDINI razlog zašto su vjerovnici prihvatili uzeti dionice je taj što je alternativa stečaj u kojem izvjesno ne bi dobili niti kune jer je sva imovina odavno ili prodana ili pod hipotekama….
ne znam čemu ovakvi postovi kao da su ulagači maloumni???
[/quote]

A što mislite, da mi nismo ulagači, samo smo mi na vrijeme uložili, a vi zakasnili, pa sada prolijevate jal po forumu.
Jedan mali link sa poslovnog:

Vaš link …

Bilo hrpe papira ispod 1 kune nitko nije htio. Riješio pola na 1,4X i iznad 2 kn, ušao opet ispod 1,50 a ovi nek pjevaju borbene kad ih je uvijek strah.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

http://www.mojedionice.com/fund/IzvFundOsn.aspx?sifSim=MGMA-R-A
a sumljam da će sad odjednom zarađivati multimilione
jedino ako ne misle i njih printat

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

jalni ste malo a..a vlakic bjezi [emo_smijesak]

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

+238% ???
Ljudi dragi, jeste li vi svjesni što kupujete? Znate li ima li Magma uopće imovinu?
Ovdje ćemo ubrzo gledati bankrote malih ulagača zbog pohlepe [emo_zacudjen]
ma da..

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

Blokada broj 2.

ma nek vlak bježi, ja ionako ne planiram putovati po ovoj sparini

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

New Report

Close