Ode Magma putem oporavka, tko se i ovome mogao nadati. Plan je izvrstan.
Na stranici 49, dugovi se u prijedlogu mijenjaju po nominali 10 kuna.[emo_palacg]
Vjerovnici baš i nemaju nekog izbora, nego prihvatiti.
Toliko od mene, da ne spamam, baj-baj[emo_palacg]
Fižulić je bogat čovjek (zasad),zato i servira javnosti ovakve informacije,mislim i na podatke i na proročanstva. Vjerovnici znaju njegove fore,neki čak i pravu bilancu. Plan je nebuloza. 1200 radnih mjesta neću ni komentirati,kao ni egzistenciju 1200 obitelji i probleme koje je stvorio (u suradnji s još nekim personama) mnogim drugim vjerovnicima,time se bavi netko drugi. I ja vjerujem da će to biti riješeno.[emo_palacg]
@ karuba5
Potpis.
Ovaj Fizulic misli da ima smisao za humor, ali njegovi “planovi” nisu ni smjesni koliko su zalosni. Muljator na kvadrat, bivsi ministar gospodarstva. Đizs.[emo_palacd]
@ karuba5
Potpis.
Ovaj Fizulic misli da ima smisao za humor, ali njegovi "planovi" nisu ni smjesni koliko su zalosni. Muljator na kvadrat, bivsi ministar gospodarstva. Đizs.[emo_palacd]
Odakle toliki jal ? Najlakše je tako anonimno blatit.
Dionica se tržila na ovoj cijeni kada se mislilo da je gotovo, a sada vidimo da nije gotovo, držite se, polijećemo.
Još je na vrijeme kupiti, 50 lipa zaboravite, i 1 kuna je odlična cijena.
@ karuba5
Potpis.
Ovaj Fizulic misli da ima smisao za humor, ali njegovi "planovi" nisu ni smjesni koliko su zalosni. Muljator na kvadrat, bivsi ministar gospodarstva. Đizs.[emo_palacd]
Odakle toliki jal ? Najlakše je tako anonimno blatit.
Dionica se tržila na ovoj cijeni kada se mislilo da je gotovo, a sada vidimo da nije gotovo, držite se, polijećemo.
Još je na vrijeme kupiti, 50 lipa zaboravite, i 1 kuna je odlična cijena.
[/quote]
nema jala niti komentiram cijenu dionice. Komentiram Fizulica kao osobu i promatram ga kroz njegova dosadasnja djela. Kao sto mozes primjetiti nemam neko misljenje o njemu i to s razlogom, tako da mu nista ne vjerujem. A 99 posto sam siguran da nista od ovog njegovog plana nece biti, pogotovo od navedenih placa.
A tebi zelim srecu s ovom dionicom, nadam se da ces zaraditi (sto je i smisao trgovanja) Sretno! (nije ironija)
Kaže Žofi 70,a ne 1200 radnih mjesta. Godinama će ovih 70 s plaćom od 8 somova skupljati za ovih 1200 i još puuuno toga što je u minusu.
On će dakako morati biti glavni nos (from USA,ali nema veze tako i sad radi),jer je on to sve smislio.Naravno.
Najdraži mi je zadnji dio s revizorovim nepovjerenjem i ogradama. Pa ne pričamo o čačkalicama. Čemu tolika nelagoda,strah i opreznost? Pa plan je mrak, vidio je imovinu [emo_smijeh]. Nije? Ideja je od naj biznismena ovih prostora, dugovi sitnica, ovo sve za što je prijavljen nema veze, raspoloženje svih koji su poslovali s njim pozitivno, povjerenje bezgranično…
Čudi me plan o 3D proizvodnji. Čak da se i vratio prodaji igračaka sa Turbo limačem bi po meni imao više šanse, poznat brend. Nedavno sam bio u Rijeci i na glavnom trgu im je još preko pola velike zgrade reklama/jumbo plakat Turbo limač a po noći isti reflektori ju i osvjetljavaju. (malo ironije)-Tamo su bili u prostoru- djeca a i odrasli još vjeruju ovom brendu.
No da se vratim na temu, 3D ispis je užasno skup. Samo neki fakulteti i rijetke tvrtke u svijetu imaju ove proizvode. Razlog je što se pomoću njih izrađuju prototipi određenih predmeta i same sirovine koje se koriste su užasno skupe. Tako se proizvede nekoliko prototipa prije serijske proizvodnje, ali ne da se sami prodaju.
Tako za samo napraviti čekić koristeći 3D printer treba oko 100$. Makar koliko ja znam i koliko sam se raspitao.
Kome ćeš prodati čekić ili bilo što po toj cijeni?
I kako dječji brend može prodavati ovo, pa šta će to biti igračke?
Jeftinije bi bilo zaposliti s nekim novim fiktivnim imenom kinesku tvornicu i napraviti 100 plastičnih čekića nego ovo. Ne znam, nema mi logike.
Nego bilo je dosta odjeće i neprodanih igračaka koje se samo povuklo i nestalo a nikada nisam vidio neke aukcije.
No, dobre vijesti, Magma iliti netko pod imenom Mario Popović je i ovaj mjesec, a i nešto krajem prethodne godine registrirao dvadesetak domena od turbo-sport.com, turbo(-)limac.com -hr, pa i magma-distribucija… Tj produžile su se ili opet kupile brojne stranice. Istina prazne su, ali nisu u nečijem tuđem vlasništvu. Da stvarno gospon vlasnik misli da je sve propalo te stranice se ne bi kupovale. Ali možda ima u svemu ovome ima nešto. Neka se pokuša vratiti novac svima.
Samo da glavni bude netko pametan kojeg će vjerovnici postaviti, da ne budu zaposleni neki fiktivni radnici/prijatelji već da se nešto pokrene. Makar nada postoji.
ako postoji ijedna dionica na zg burzi koja je sto posto spekulativna i o posto investicijska. to je ova. ovdje NEMA NISTA, OSIMO POLA MILIJARDE DUGA I POSLOVNOG PLANA A LA POTEMKIN. nemam magmu, ako je budem imao to znaci da sam pristao s 90 postotnom vjerovatnoscu izgubiti sve, a 10 postotnom jako puno zaraditi. tko god ulozi ovdje i 100 kn mora biti toga svjestan
1200 radnih mjesta….buuuhhaahhaaa…ma ako treba obećat će on i 2000 radnih mjesta…
Dajte prestanite lupat gluposti kako bi zaradili 20 lipa po ovoj dionici. Suzdržite se ovakvih komentara po sistemu “lupim i ostanem živ”.
Aktivnost navedene osobe u informatici je isto što i aktivnost bivše tajnice, bivšeg šefa računovodstva, bivše voditeljice kadrovske i pojedinih drugih bivših koji su svi redom dobili otkaz u Magmi (odnosno bilo kojoj firmi kćeri koje su sad sve opet u registru Magma,osim Delte koja je ionako poslužila samo kratko za završne poteze kad je zbrinjavanje već bilo pokrenuto).
Jasno je da direktor ne može sve ovo sam, iako jest diskutabilno i malo,to je tehnički neizvedivo.Kontakt sa Finom i burzom,statična Magmina stranica, povremeni dokumenti i dopisi koje smo vidjeli i njihova izrada zahtijevaju angažiranje nekoliko osoba.
To se naravno plaća,a kad uzmemo u obzir financijsku situaciju Magme,blokadu računa i činjenicu da nema zaposlenih jasno je da novac dolazi sa strane. Isto tako uzimajući u obzir dugove i način poslovanja jasno je da je to plaćanje pravno bitan dio cijelog slučaja. Na štetu svih navedenih vjerovnika kojima duguje više od pola milijarde kuna,on i dalje raspoređuje sredstva,a iz Magme je sve nestalo…
Što se tiče kupovanja stranica,ista stvar. Otkud se plaćaju te stranice i zašto? Dovoljno je reći da je Turbo limač predmet na sudu,a Magma distribucija više ne postoji,pripojena je Magmi i brisana u registru,a također je evidentirana još samo u sudskim predmetima. Osnovana je 2006.,poslužila je za objekt u Jaski čija je gradnja također slučaj za sebe,a Hypo leasing ga je oduzeo prije više od godinu dana.To je ujedno početak propasti Magme,što su svi pretpostavili,ali nisu imali pravo glasa,a on je imao drugi interes. Poslužila je i za kadrovske manipulacije.Dakle,stranice su isto zamagljivanje,bitno je jedino tko ih je platio i koje opravdanje može dati za to. Ako on plaća stranice u ime Magme za internet prodaju ove svoje ideje,a nagodba nije usvojena,pa tako ni plan,dok dugovi čekaju,i to radi on koji je odgovoran za sve i ne bi smio imati veze s tim,to je samo nastavak nezakonitih radnji.