MGMA (Magma d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska MGMA (Magma d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ako treba skupit ćemo i za 3D printer da si skrati vrijeme i da bude upućen u nove tehnologije…
Baš me zanima tko je prstom piknuo baš u ovu djelatnost koja će dići Magmu iz pepela? Proizvodi iz 3D printera od reciklirane plastike na web-u! Spektakularni proboj uništene Magme na domaće i svjetska tržišta! Želi reći da ona koncepcija nije valjala?! Prestrašno. Novi plan sigurno podrazumijeva veliko ulaganje banaka, još veće razumijevanje i suradnju nas vjerovnika i naravno njega kako upravlja sa svim tim i usmjerava financije?!

"Vuk dlaku mijenja, ali ćud ne."

Mi suvlasnici imamo pravo na korištenje plovila besplatno. Ljubitelji jedrenja koji nisu vjerovnici Magme plaćaju. Direktor nam poručuje da uživamo u odmoru sigurno i radosno!

Isplatilo se 3 mj.čekanja od zahtjeva za predstečajnu nagodbu koja su produžila neizvjesnost ove trakavice.Još samo 3 godine dok ta tehnologija bude svima dostupna???Nema problema!Ideja je revolucionarna i opravdava prekid svih postupaka i podilaženje institucija.Dobit ćemo i više nego što smo očekivali.
Radi se o nevjerojatnim,funkcionalnim i korisnim proizvodima.

http://predstecajnenagodbe.fina.hr/pn-public-web/predmet/94

Ja kolko vidim, dokapitalizacija je po deset kuna, a cijena MGMA-R-A 80 lipa. Meni je to dovoljno za zajebanciju. [emo_smijeh]

Trakavica se nastavlja. Otvorena predstečajna nagodba. Popratite na Fini!

Ili kod lebowskog [emo_smijesak]. 3D print tehnologiju isto popratite. Obratite pozornost i na povjerenika iz Varaždina…

Tko je Danika Pap

Onaj tko dobro zna visinu duga i iznos svake pojedine obveze. Sad neki imaju priliku vidjeti da se dug nije smanjivao,ali to je sad nebitno. Manipulacija se nastavlja,dakle poklonite vjeru razvoju tehnologije 3D printera i Fižuliću koji ovo prati preko bare,ako želite. Ja neću. Godina ima 12,a ne 9 mjeseci. Gospođa Fižulić i gospodin Balen imaju neki čudan kalendar…s obzirom na glas iz daljine koji ih vodi, razumljivo.
Magma ima obvezu prema Adria Delti d.o.o.??? 🙂

Ako predstečajna nagodba prođe:
sadašnjih 4.874.xxx dionica bi trebalo biti 15% ukupnog broja dionica
dokapitalizacija po 10 kn za 27,63 mil dionica ,tj cca 276,3 mil kn
ukupan br dionica bi trebao biti cca 32,5 mil dionica.
dakle i nakon pretvaranja vjerovničkih potraživanja BV će biti negativan,tj
Kapital i rezerve bi trebali biti minus 200 mil kn ili cca 6 kn po dionici
Tko je spreman za BV od -6 platiti jednu lipu.
Tko vjeruje Fižuliću neka kupuje.Ne Fižuliću nego Magmi jer Fižulić više neće biti većinski vlasnik.
Za 32 mil dioinica ako bi dobit bila cca 1 kn po dionici dionica bi vrijedila
10 kn,ali to bi se trebalo dogoditi tek za pet šest godina,naravno ako operacija uspije i Magma se izvuče.Ali će još poteći puno vode ispod savskog
mosta dok bude izvjesno da se to dogodi.
A vjerovnici bi trebali pristati na dokapitalizaciju po 10 kn,jer sadašnji vlasnici zadržavaju samo 15% vlasništva,jer da se doikapitalizacija
napravi i po 1 kn bitno nebi povečali šansu na zaštitu svoje imovine.
U ovom trenu je izvjesno da su dioničari koji su ulazili na više od kunu dvije
izgorili,izvjesno je da su i vjerovnici koji kupe dionice po 10 u kapitalizaciji sigurno najveći gubitnici,naročito,ako se odluče odmah prodati.

Ipak mislim da su današnji kupci po 0,80 napravili dobar posao,jer će
efekt potencijalne dokapitalizacije po 10 potaknuti kupnj,umožda i na kunu,dvije,tri ili možda pet kn.
A negativan BV se ionako neće vidjeti prije polugodišnjeg izvješća 2013.
Ovo bi špekulativan kapital uz jaku radio Mileva mogao dobro gurnuti.Ako se
zaletim unutra bit će to samo kratkoročno,jer trejdati se mora,a sada čak
ima nade za nomade.

U magmi će teći, med i mlijeko barem kratkoročno.
Dugoročno,pojma nemam,a onaj tko vjeruje dugoročno u ovu firmu i dionica ima
još manje pojma od nas koji znamo da pojma nemamo!

Može se govorit o Magmi i Fizulicu svašta , ali Fina je prihvatila njegov plan a nezavisni revizor potvrdio

Može se govorit o Magmi i Fizulicu svašta , ali Fina je prihvatila njegov plan a nezavisni revizor potvrdio

Potvrdio da je pacijent u komi i da se aparati još neće isključiti.
Vjerovnici će vjerovatno donijeti odluka da ga se ostavlja na životu,istina u komi,a ćuda su rijetka,ali uvijek moguća.
Iskreno mislim da dosadašnjim vlasnicima dioničarima nebi trebalo ostaviti ništa
i da je dokapitalizacija trebala biti po 1 kn,pa bi sadašnji vlasnici imali
1,5% vlasništva.
Ali ovdje se sa 15% plaća knou hou/molio bi da netko ispravi/ dosadašnje uprave i većinskih vlasnika.

U MAGMI će kratkoročno poteči med i mlijeko,a sa zadovoljstvom bi promatrao
da dugoročno rijeka ne presuši!

dakle i nakon pretvaranja vjerovničkih potraživanja BV će biti negativan,tj
Kapital i rezerve bi trebali biti minus 200 mil kn ili cca 6 kn po dionici
Tko je spreman za BV od -6 platiti jednu lipu….

evo tu je sve jasno rečeno….
ovo neće kupovati niti teški hazarderi nego samo oni koji ne razumiju FI i matematiku nego misle da burzom upravljaju nadnaravne sile

New Report

Close