MGMA (Magma d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska MGMA (Magma d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

samo malo decki i cure
nadam se da ovo nije zbog jutrosnjih naloga na kupnji
vidim da se potrcalo kupovati
zelim reci da nemam nikakvu informaciju, htio sam kupiti cisto kockarski onih 10 000 + 1000 komada, na 0,73 i 0,75….

dobro da si rekao o čemu se radilo jer su drukeri odmah pokrenuli medijsku ofanzivu ne bi li se iskipali naivcima [lol]

forumsko pisanje nije financijsko savjetovanje za ulaganje na tržištima kapitala

samo malo decki i cure
nadam se da ovo nije zbog jutrosnjih naloga na kupnji
vidim da se potrcalo kupovati
zelim reci da nemam nikakvu informaciju, htio sam kupiti cisto kockarski onih 10 000 + 1000 komada, na 0,73 i 0,75.
znam da nije obicaj ovako pisati, ali eto…ne zelim da nam se dogodi kao kad je ingra otisla preko 12.
nekima bi to odgovaralo, ali mnogi bi ispusili
kako god vam ovo izgledalo, jednostavno sam morao reci

ako ste sigurni u ono sto radite…samo naprijed i sretno

hm….pa sad objavljuješ ovo u nadi da će cijena pasti pa da možeš prodati s minusom??? 🙂 neznam baš ne drži mi vodu ova prića ali,ajde,ok,možda je netko nasjeo….kako bilo da bilo sretno ti bilo i tebi i svima nama koji smo u ovoj dionici……

I ja bi svoje rado iskrcao po par kn komad jer znam da vrijedi nula, pa da kupim nešto ala Pounje i HMST za te pare sitne, i koji JNAF npr ovako nisko ali ne želim varati ljude i da netko bude prevaren zato da bih ja profitirao. Kako očekujete da će se poduzetnici prestati ovako ponašati prevarantski spram svojih dioničara kao što se ponio gospodin Fižulić ako se medjusobno tako bijedno varate za par tisuća kuna ?=

Današnji skok MAGME je lice i naličje suvremene hrvatske kulture, baš kao i BAdela nekidan na 60kn iako mu je book value 33 kn …

Sramota na šta smo svi skupa kolektivno pali. Nije čudo da po zatvorima sjedi više kvartovske mladeži nego ih je zaposleno.
Ova država je prava sramota i ova Vlada je isto tako sramotna i nikakva, ulizivački klan poltrona EU beskrupulozne kapitalističke mašinerije čiji su mali pijuni naši političari , a neki su i poltroni mafije evidentno i baš zato se trebamo početi ponašati odgovornije i moralnije jedni prema drugima, inače nam ne gine još 100 god raznoraznih prevaranata i niskobudžetnih likova u najužim porama društvenog lidershipa.
Želite li doista ovakav naraštaj pohlepnika i svojoj djeci za buduće vodje ?

Ne, ne želite.

Zato dosta s drukanjem dionica za par tisuća kuna zarade za more.

Kressho

AUUUUU, što je banda bijesna i dijeli 10 jedinica po nicku, a trebali ste znat da će presušit po 0,75.

__Nitko nije bijesan već svi znamo koja je ovo navlakuša i da je firmi bOOK Value negativan , točnije minus 40 kn po dionici i da slijedi likvidacija prije ili poslije, i da su izgubili sve važne brandove i da su im svi dućani već u posjedu drugih kompanija ili se iznajmljuju dalje ali ne za račun MAGME i da dalje ne nabrajam, da je emitiranje ovih dionica u startu već bila pozamašna prevara u sprezi države i poduzetnika na račun mirovina i prevarenih građana koji su plaćali i po 200 kn ovo smeće ..

Ovo je finish, nema tu kruha. Pogledajte samo tko je skupljao proteklih mjeseci, pa valjda bi poduzetnikova obitelj isto kupovala nazad svoje parcijale da imaju ikakav info da ne slijedi likvidacija.
MAGMA više nije nikakav brand, a Turbo Limach nije čak ni njihov više .. ČAk su i onog jadnog Srbina prevarili za kraj karijere, ovo je dionica koja je otpočetka mirisala na masnu prevaru hrvatskih mirovinskih fondova zbog koje će sada tražiti napaćeni narod da od 1.1.2013. plaćaju još 120 kn od SVOJIH plaća u II- stup jer su pare od skupo prodanih dionica fondovima pospremili u apartmane i jahte ..

Ali neće im uspjeti ovaj put. Neka sami snose rupčage nastale kockanjem i burzovnim prevarama epskih razmjera. [cool]

Kressho

Možda se ova firma i spašava zbog mirovinskih fondova i banaka koji ovdje gube stotine milijuna kn

Psi laju, a karavane prolaze. Ide to dalje, a još kad objave i službeno, da je povučen zahtjev za stečaj, bit će tarapane prema 7-8 kuna, a još neka objave dogovor sa Vučićevićem ode i na 15-20.

nema rupe u toj prici prijatelju
striko je to kupovao i kupovao, na kraju sam imao preko 26 000 komada po 5,xx ni sam ne znam
cak sam nakratko bio u top10
na kraju prodao po 1,01
koliko sam se nadimio…izracunaj sam

nisam nikome rekao da ne kupuje!
samo sam upozorio da su moji nalozi cisto spekulativni i bez osnove
rekao sam to jer sam primjetio da je trka pocela nakon postavljanja mojih naloga (jos uvijek stoje)

i opet kazem da nemam blage veze i da samo nagadjam
ne zanima me lesinarenje po par lipa
sretno pulsiranje u preponama osjetim samo ako dobro prosudim vrijeme kupovine i zaradim

izracunaj si sam koliko sam izgubio pa sad razmisli koliko bi me zadovoljila zarada od tisucu, dvije kuna

zasto sam se postavio na kupnju?
hahaha pa magma mi toliko duguje mater joj… a digitel odustao od stecaja…a 8000 kuna koliko vrijedi moj nalog je cisto sranje uspredjujuci sa izgubljenim
a i ne podnosim lesinarenje i laganje, za to mora covjek biti poseban…cuj mene "covjek"

ako magma pocne poslovati, ne ce mi biti skupo ni po 3 kune
mozda je odustajanje digitela najava necega…ne znam, samo znam da nemam info

nadam se da te nisam uvrijedio, samo mi je zasmetalo sto mislis da lazem

Nešto se sprema ovdje…kako j eekipa nabrijana,hihi [thumbsup]

cash je cash,a sve ostalo je sex!

danas slijedi nastavak. Oće li magma danasa preskočiti 1,00 kn ili ne?

šta sad na kolko če to ić?
oču se ja malo kockat s kojih 10k!
al kolko pratim i ja mislim da to banke moraju drukat dosta gore zbog gubitka.

danas slijedi nastavak. Oće li magma danasa preskočiti 1,00 kn ili ne?

ovisi ima li više paprića ili budala….ja mislim da ipak ima više papirića i da će se nove budale teško naći….

Moje pisanje je isključivo odraz mojeg razmišljanja u određenom trenutku, a ne savjet za kupnju/prodaju dionica.

šta sad na kolko če to ić?
oču se ja malo kockat s kojih 10k!
al kolko pratim i ja mislim da to banke moraju drukat dosta gore zbog gubitka.

Da, da. Banke to moraju drukat dosta gore [lol].
Njima je svejedno da li Magma vrijedi 1 kn ili 10 kn, jer su već popušile praktički sve što su uložile. Dobro Vam je tu gore netko napisao. Bitno je samo da li je više budala ili papira.

New Report

Close