MGMA (Magma d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska MGMA (Magma d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

dal netko prati top 10 , ima li kakvih promjena? ipak su prošle neke količine koje danas izgledaju smješno a prije 4 godine je recimo ova danas protrgovana količina bila brdo para… ne vjerujem da ovo kupuju mali.. 50k komada je malo preveliki rizik.. zato vjerujem da netko dokupljiva sa nekim razlogom… jer ko bi ušao u dionicu sa takvom količinom a gdje god nešto čitali ispada da i se crno piše!!!

idući tjedan će bit bolje...

@ivedome

Pa kad je jeftinije od Čunga Lunge.. [lol]

ps. jel ima tog još za kupit? mislim na žvake..

Bolje živjeti sto godina u bogatstvu nego sedam dana u siromaštvu!

naravno dace rasti,ali ne prije 6 mjeseca

pitanje je hoće li Magma u 6. mjesecu uopće postojati!

Sve što pišem je osobno mišljenje bez sugestija i odgovornosti!

@ivedome

Pa kad je jeftinije od Čunga Lunge.. [lol]

ps. jel ima tog još za kupit? mislim na žvake..

ima ima… vidiš rade im besplatnu reklamu… to kolinska čini mi se radi…

idući tjedan će bit bolje...

Imamo novog u Top10, jel Mladen nešto zna ???

,

Sve je to maslo Todorića koji preko svojeg kooperanta (Digitel Medijski servisi) želi uništiti Magmu, odnosno ne dozvoliti joj da prodiše … kako bi mogao ili kupiti Magmu za kunu ili izbaciti jednog jačeg igrača sa tržišta koje planira osvojiti. I ovo sa radnicama riječkog sindikata… ma molim vas… pa to je smijurija. Kada se ikad desilo da radnici traže stečaj firme koja im duguje plaću (iz opravdanih razloga) … orkestrirano rušenje Magme… zašto?! Tek će vrijeme pokazati!

Koji su to opravdani razlozi za neisplatu plaća??????? Oprosti molim te, ali u normalnom svijetu se to zove LOPOVLUK!!!!
Običnim ljudima kad ne plate režije ili rate kredita dođe ovrha, ali ako netko duguje njima, to je iz "opravdanih razloga".
Što u Magmi postoji radno mjesto branitelja "voljenog vlasnika" na forumima?

zna da će spušit lovu jer snižava prosjek

Pa recimo da je opravdan razlog… blokada računa firme … ili ti misliš da bi se trebale plaće isplaćivati na ruke ?!

,

Sve je to maslo Todorića koji preko svojeg kooperanta (Digitel Medijski servisi) želi uništiti Magmu, odnosno ne dozvoliti joj da prodiše … kako bi mogao ili kupiti Magmu za kunu ili izbaciti jednog jačeg igrača sa tržišta koje planira osvojiti. I ovo sa radnicama riječkog sindikata… ma molim vas… pa to je smijurija. Kada se ikad desilo da radnici traže stečaj firme koja im duguje plaću (iz opravdanih razloga) … orkestrirano rušenje Magme… zašto?! Tek će vrijeme pokazati!

Koji su to opravdani razlozi za neisplatu plaća??????? Oprosti molim te, ali u normalnom svijetu se to zove LOPOVLUK!!!!
Običnim ljudima kad ne plate režije ili rate kredita dođe ovrha, ali ako netko duguje njima, to je iz "opravdanih razloga".
[/quote]

,

[/quote]

Načelno si u pravu, ali nasa praksa omogućuje odugovlavdnje stečaja da vlasnik izvuce imovinu,nasa praksa omogućuje neplacanje prekovrene i neplacanje sati rada, nasa praksa omogućuje neplacanje dobavljaca… Nasa praksa omogućuje sudske postupke po 10 godina. Vas bivši šef će koristi sve rupe u sustavu da zaj….be. A kad njega onda cmizdri po novinama.
Sto se tiče banaka računa režija i kredita… Nažalost ako f
Dugujes 100 kuna imas problem, ako im dugujes 100.000.000 onda oni imaju problem.

"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš, nego sedam dana u bijedi."- Bob Rock

Nego, oće’l ovo u stečaj il’ šta? Nekako nema baš panike.. Više mi miriši na laganu akumulaciju..
Pa i Čunga Lunga je 1,99kn u Konzumu.. Jedino što tamo dobiješ 5 žvaka i tetovažu..

Dosadno mi pomalo, pa pratim što se ovdje zbiva.. Nemojte zamjerit..

Pa recimo da je opravdan razlog… blokada računa firme … ili ti misliš da bi se trebale plaće isplaćivati na ruke ?!

,

[/quote]

[/quote]
Malo se zapitaj zašto je u blokadi, i kako sam sebi isplaćuje lovu. Koliko ja znam institut "cesija" radi punom parom, zato je i otvorio toliko novih firmi.

Vaš link

A šta će danas napisat? [lol]

Nešto ste utihnuli.. Ima li uopće koga ovdje?

New Report

Close