Banke gube 650 milijuna, koliko MFovi
Boli ih briga, nije njihov novac…i nemaju nikakve odgovornosti prema nikom, a pogotovo ne i neke sankcije.
Googlam malo ovu novu stečajnu upraviteljicu i po njenom CV-u ne bi joj dao da mi đeparcem upravlja. Firme koje je vodila u stečajnom postupku su : Croatia Bus, Guma d.o.o. i tako sve neke respektabilne firme… do 10 000 eura aukcije.
Diplomirani politolog sa iskustvom u kadrovskoj službi …
iz njenog CV-a —
Firme : "MONTPROJEKT INŽENJERING d.o.o. u stečaju iz Zagreba (St-199/99) TVORNICA DJEČJE OBUĆE ZAGREB d.d. u stečaju iz Zagreba (St-266/2001) ŠTEDNO KREDITNA ZADRUGA GROŠKASA s p.o. u stečaju iz Zagreba (St-149/01 ŠTEDIONICA DUGI POGLED d.o.o. u stečaju iz Zagreba (St-399/00) LTC d.o.o. u stečaju iz Zagreba (St-197/2001) TABOR d.o.o u stečaju iz Zagreba (Sts-3952/01) SKALINSKA d.o.o. u stečaju iz Zagreba (St-629/03) SINCOTEH d.o.o. u stečaju iz Zagreba (St-181/2005) JOTO UGOSTITELJSTVO d.o.o u stečaju iz Zagreba (St-1088/2002)"…
Crtica iz CV-a:
"Rođena sam 2. svibnja 1958. godine u Virju gdje sam završila i osnovnu školu. Diplomirala sam kao redovni student na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu 1982. godine. Prije nego sam položila ispit i počela raditi kao stečajni upravitelj bila sam zaposlena u nekadašnjem SOUR-u CHROMOS, a poslije pretvorbe i privatizacije u KATRAN d.d. Zagreb. U CHROMOSU sam radila kao rukovoditelj kadrovskih poslova, a u KATRAN d.d. kao rukovoditelj općih pravnih i kadrovskih poslova. Udata sam i živim sa suprugom arhitektom na prethodno već navedenoj adresi." …
Kakva Lakrdija, nadam se da će svoj posao shvatiti ozbiljno… ipak joj je ovo najveća riba do sada… ili je samo postavljena kao poltron… vidjet ćemo…
ikea ti si pametna ko sad kupuje magmine dionice?????????????????
Netko tko misli da ce ih prodati s plusom. Vjerojatno isti oni koju su kupovali na 5, 4, 3, 2, 1 ….
Btw vezano za stecajnu upraviteljucu. Nije li dir finacija iz vremena IPO-a isto radio u Chromosu?
naravno dace rasti,ali ne prije 6 mjeseca
Zasto?
Sve je to maslo Todorića koji preko svojeg kooperanta (Digitel Medijski servisi) želi uništiti Magmu, odnosno ne dozvoliti joj da prodiše … kako bi mogao ili kupiti Magmu za kunu ili izbaciti jednog jačeg igrača sa tržišta koje planira osvojiti. I ovo sa radnicama riječkog sindikata… ma molim vas… pa to je smijurija. Kada se ikad desilo da radnici traže stečaj firme koja im duguje plaću (iz opravdanih razloga) … orkestrirano rušenje Magme… zašto?! Tek će vrijeme pokazati!
Pa sto ce mu magma za jednu kunu?
Radnicima je svejedno jer njihov novac davno vise nije u HR pa ga i tako nece dobiti.
naravno dace rasti,ali ne prije 6 mjeseca
Zašto u 6. Mjesecu?