MGMA (Magma d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska MGMA (Magma d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A zašto nije ona engleska banka među top 10

HSCB je prevelika banka da bi stala u prvih 10 tako male firme.
Ne mogu vjerovati da je Knox uletio i u ovo.
[/quote]
Nisam uletio, imam i ja nešto samopoštovanja.

Svi ste prodali nikome ne valja pa šta onda radite ovdje u pola noći , možda će i magma bit još veća kad njima nije ispod časti biti tu

A zašto nije ona engleska banka među top 10

HSCB je prevelika banka da bi stala u prvih 10 tako male firme.
Ne mogu vjerovati da je Knox uletio i u ovo.
[/quote]
Nisam uletio, imam i ja nešto samopoštovanja.
[/quote]
[lol]

idemo gore!

Imaš razlog

Sukladno članku 413. i čl. 423 Zakona o tržištu kapitala, ovime obavještavamo da je došlo do slijedede promjene
u glasačkim pravima izdavatelja dionica Magma d.d., Baštijanova 52a, Zagreb.
Društvo Magma d.d. dobilo je obavijesti društava FRANKLIN RESOURCES Inc iz Singapura te TIDO d.o.o. iz
Zagreba o otpuštanju slijededeg broja dionica:
VLASNIK BROJ DIONICA
FRANKLIN RESOURCES Inc 299.164
TIDO d.o.o. 1.510.000
Također, dobivene su obavijesti društava HSBC Bank Plc iz Engleske te Stichting S.E.E.N.T iz Nizozemske o
stjecanju slijededeg broja dionica:
VLASNIK BROJ DIONICA
HSBC Bank Plc 297.253
STICHTING S.E.E.N.T 1.510.000

Neka se vidi na transparentniji način…

Ozbiljan investitor ne vjeruje da se obogatio ili da je osiromašio zbog dnevnih ili mjesečnih fluktuacija cijena.

Proradila im opet web stranica…samo neznam od kada…web shop ne funkcionira!
http://www.magma.hr/

Nekima ne odgovara da se sve jasno vidi, još treba pricekat da vidimo koja će banka preuzet biserkin dio jer je Fizi rekao da nitko neće imati vise od 10%, a stiže i svježe lova jer da nije sve dogovoreno , već bi ovo odavno u stečaj

Proradila im opet web stranica…samo neznam od kada…web shop ne funkcionira!
http://www.magma.hr/

meni ne radi stranica

sramotno na što je ova firma spala…..a što ZSE radi? zar firma s tolikim gubicima i s tolikim padom vrijednosti, tako malim trgovanjem, još uvijek može biti na Služebenom tržištu?…ok, mislim da je to manji problem, više me čudi kako firma može toliko biti u blokadi, a da se nije pokrenuo stečaj…

83% tvrtki u Hrvatskoj u dugotrajnoj blokadi

83% tvrtki u Hrvatskoj u dugotrajnoj blokadi

Čoksi, opet ideš na stan za 5 k eura???

Ja nisam ko birtić.... ...ja od žena ne tražim savjet, al bi im GA dao....i dvaput ako treba [emo_smijeh]

New Report

Close