MGMA (Magma d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska MGMA (Magma d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ja duplo tj kupio još 300kom pa kud pukne.
Moje(optimist sam [smiley] ) mišljenje je da su odgodili skupštinu zato šta nisu dovoljno pokupovali jeftinih dionica pa će kad bude skupština bit kao dobrih vijesti pa če iskrcat to na burzu sve da zarade malo.
Nedam bez 8kn [cool]

Nitko ne komentira 2.vlasnika otkuda se on pojavio i zasto

bit će tu još love ja mislim!

Ja bio uzeo jednu tisućicu na 2,41 nedavno, al kad sam vidio kakva je guzva na izlazu, brze-bolje uvalio to nekom po 2,45. Sad vidim da se danas dijeli na 2kn okruglo šakom i kapom…..
E, sad, ako to stvarno OMF kipa, onda se zaista nadam da će netko nadležni jednom nać za shodno da ga odvede u posjet Remetincu i uljudno priupita što jadan uradi.
Umjesto da kao pravi kapetan potone sa svojim brodom, zadnji iskače u more. [bye]

Skupština odgođena. Što reći, koju pokuru poslati [lol]

2. TIDO D.O.O. 1.510.000 22,29% = 2. STICHTING S.E.E.N.T. 1.510.000 22,29%

Treba li komentar? Prebacio je sa svoje djece na jednu od svojih firmi.

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

odgođena skupština-stečaj jedini izlaz

Goranko Fižulić
Sjeća li se netko Magme po 339 kuna?

Izvanredna glavna skupština Magme koja je trebala biti održana 30. siječnja odgođena je do daljnjega, stoji u obavijesti poslanoj Burzi.

Razlog odgode skupštine nisu objavili, niti kada bi ona mogla biti ponovo zakazana. Goranko Fižulić, predsjednik Uprave posrnule Magme na prošlotjedne upite novinara i Burze o proglašenju stečaja rekao je kako razmatraju nekoliko opcija o kojima će raspravljati na upravo odgođenoj skupštini.

U kojim se problemima našla Magma vidljivo je i iz obavijesti koju su objavili samo tjedan dana ranije u kojoj su izjavili kako nisu u stanju izvršiti redovni iskup svojih tranši.

Ulagači su se već davno ‘kaznili’ dionicu Magme koja je i danas u padu 6 posto i njome se trguje po cijeni od svega 2 kune te je, kako je nedavno primijetio jedan domaći analitičar, dosegla vrijednost jedne lizalice. Prije dvije godine, na današnji datum, dionica Magme vrijedila je 56 kuna.

No, krenemo li još korak unatrag, na lipanj 2007., u vrijeme IPO-a, građani su dionicu kupovali za 238 kuna, da bi samo mjesec dana nakon popela na 339 kuna. Kupuje li Uprava vrijeme ovom odgodom ili je već sve jasno možda više od obavijesti na burzi govori cijena dionice.

p.s.Bolje ptica u ruci nego golub na grani.

2. TIDO D.O.O. 1.510.000 22,29% = 2. STICHTING S.E.E.N.T. 1.510.000 22,29%

Treba li komentar? Prebacio je sa svoje djece na jednu od svojih firmi.
[/quote]
Tido•= tihana i Domagoj fizulic. A taj fond je osnivač te firme, fizulici upravljaju i preko nje grade kuću na tuskancu. Zasto je prebacio na njih dionice? Ili plaća neki dug njima ili je sklonio dionice. Teško je reci.

"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš, nego sedam dana u bijedi."- Bob Rock

Možda pomogne Čačić i Linić

situacija je jako jako loša, ali nije bezizlazna. mislim da bi goranko trebao izaći iz menadžmenta i da bismo onda vrlo brzo magmu gledali na preko 10kuna, čak možda i 20 kuna. s njime će se banke teško dogovoriti, osim ako ne izvuče nekakvog asa iz rukava.
no svejedno, ove cijene u debelom su oversold-u prema svim parametrima. cijena i u stečaju ne bi trebala biti ispod 5 kuna po dionici jer ipak magma ima solidan protok gotovine u svojim dućanima…a to je isto nekakva premija koju moramo nagraditi. čak možda stečaj i nije loša solucija za dioničare, ali mislim da fondovi to neće dopustiti jer će biti sječe glava onda.

...povijest se ponavlja...

Jel postoji neki rok za sazivanje skupštine

situacija je jako jako loša, ali nije bezizlazna. mislim da bi goranko trebao izaći iz menadžmenta i da bismo onda vrlo brzo magmu gledali na preko 10kuna, čak možda i 20 kuna. s njime će se banke teško dogovoriti, osim ako ne izvuče nekakvog asa iz rukava.
no svejedno, ove cijene u debelom su oversold-u prema svim parametrima. cijena i u stečaju ne bi trebala biti ispod 5 kuna po dionici jer ipak magma ima solidan protok gotovine u svojim dućanima…a to je isto nekakva premija koju moramo nagraditi. čak možda stečaj i nije loša solucija za dioničare, ali mislim da fondovi to neće dopustiti jer će biti sječe glava onda.

tebi očito nije jasan pojam stečaja i negativnog kapitala koji MAGMA ima tj kapitala kojeg više nema [bye]

PROKLETE JUDE I VAŠE ŠKUDE, PRODALI STE NAŠU HRVATSKU U ZLOSRETNU UNIJU...

New Report

Close