Nisu hrabri, pohlepni su.
[/quote]
Ako je valjalo mirovincima po 200, valja i meni sa 99% popusta. Naravno da mogu sve izgubiti, ali onda će i ovi dečki imati vesela opravdanja svojim korisnicima.
3. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D. (14036333877)/RAIFFEISEN OBVEZNI MIROVINSKI FOND (53009692506) 501.830 7,41 Skrb. račun
9. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. (69326397242)/AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND (59318506371) 86.524 1,28 Skrb. račun
Ako je valjalo mirovincima po 200, valja i meni sa 99% popusta. Naravno da mogu sve izgubiti, ali onda će i ovi dečki imati vesela opravdanja svojim korisnicima.
ma dajte kolega, vi to ozbiljno?!?
pa koja je razlika da li MAGMU totalno otpišu ili je sad vode po 2 kn u portfelju (koliko je sad na burzi?)
Uvjeren sam da bi oni radije da je proglašen stečaj i da je brišu iz knjiga nego gledati -95% na toj dionici svaki dan [undecid]
Titulus kupio 200 komada i sada je ovdje glavni 🙂
Ja prodao nekoliko tisuća da se ne borim sa ovima od par sto komada
Ti si ovdje najveći, prodao na ovim razinama [thumbsup]
ma dajte kolega, vi to ozbiljno?!?
pa koja je razlika da li MAGMU totalno otpišu ili je sad vode po 2 kn u portfelju (koliko je sad na burzi?)
Uvjeren sam da bi oni radije da je proglašen stečaj i da je brišu iz knjiga nego gledati -95% na toj dionici svaki dan [undecid]
[/quote]
Pricamo o deckima teškima milijarde koji ovo mogu napucat gdje žele u minuti, da podsjetim cjelokupni promet na burzi je 5 milja kuna, a sjećate li se one trenutne trnsakcije na HT-u koja je iznosila koliko ono 20 milja kuna? Naravno da je bila od strane mirovinaca
Vecina njihovih korisnika niti nezna da su njihovi korisnici. Vise bih volio da ih netko drugi pita za ovakva ulaganja.
Vecina njihovih korisnika niti nezna da su njihovi korisnici. Vise bih volio da ih netko drugi pita za ovakva ulaganja.
S tim se apsolutno slažem, samo naglas razmišljam da im je u interesu da tu temu s "nekim drugim" izbjegnu, a bojim se da će se i morati potruditi.
Ti si ovdje najveći, prodao na ovim razinama [thumbsup]
[/quote]
10.000 kn sam spušio na magmi, bolje da sam išao na daleko putovanje 🙂
[/quote]
Kolega iskreno mi je zao sto ste izgubili, ali niste željeli citati postove stface, mene i tu još par nas koji smo služili sto se tamo dešava.
Ali nije sve tako crno, bolje izabrat krivu dionici nego krivo krstarenje.
Bez brige ljudi, kolega delboy će spasit i magmu i vas.
Nije vam bzvz u 1.000 postova objašanjavo da to vrijedi.
Moram priznati da čekam odgovor kolege delboy-a na tvoj post jer kad sam svojevremeno napisao nešto na temu TISK-a tako me grubo oprao i izvređao pa me eto zanima što će biti s tobom?
Moram priznati da čekam odgovor kolege delboy-a na tvoj post jer kad sam svojevremeno napisao nešto na temu TISK-a tako me grubo oprao i izvređao pa me eto zanima što će biti s tobom?
[/quote]
Can’t you hear, can’t you hear the (delboy) thunder?
You better run, you better take cover.
Idem kupiti kokice.
[wink]
uzalud me čekate prijatelji moji jer ja sam odgovorio vrlo pristojno, a moderator je to obrisao. stoga mi je pun k….c ovog foruma pa tko me treba, neka mi se obrati na onom necenzuriranom. pa neće mene brisati nekakav sa osnovnom školom….
[/quote]
Imao je i za mene lijepih riječi, ne očekujem da se išta promjenilo jer nije izgubio dok ne proda. [thumbsup]