Bez brige ljudi, kolega delboy će spasit i magmu i vas.
Nije vam bzvz u 1.000 postova objašanjavo da to vrijedi.
Kakvi su ovo igrokazi? Netko stavi nalog za prodaju 1500 dionica po 2kn tj. poklopit će istog takvog na kupnji i u zadnji trenutak miče nalog. I to nije prvi igrokaz danas na MGMA. To je neki
"Drukerus Vulgaris Domesticus".
Jadno!
[angry]
ti james sigurno kupuješ na veliko ispod 2kn ,ja sam rekao da imam dvjestotinjak komada i ne pumpam im cijenu da bi ja bio u plusu već ih i sam želim kupiti još po 1,5kn.Ali ljudi si ruše cijenu a bankari kupuju,a ja ne rušim nikom cijenu nit dižem.Ovo je forum ako nemaš šta za reć pametno nego svojim komentarima podj… idi.
Banke se nemogu naplatit ni 30% iz stečaja a šta su oni glupi da toliki novac odbace.Šutiš i rušiš cijenu dionica i zajedno sa vlasnikom kupuješ jeftino + što dobiješ u dogovoru s vlasnikom i kad kao saniraš firmu i poraste cijena riješiš se dionica i profitiraš.Pa čovjek ako nema za vratit kredit banka mu ponudi veći minus i veći kredit da bi više dobila od njega.Ti kao da si od jučer.Još će se i uklopit u onaj linićev plan za zadržavanje zaposlenika i sprečavanje stečaja.
To je moje mišljenje kupio sam ih po 3 i sitno a još ću ako padnu oko 1,5kn a nedam bez 5-6kn.
A ako propadnu što ne vjerujem jebeš 700kn.
Ako neko nanjuši pozitivan ishod kod Magme, ovim likovima na 2 kune neće više biti do zahebancije, ali doista ne kužim interes prodaje na 2 kune" dijete vrati tati dionice i idi gledaj crtiće!"
Naručen članak u poslovnim novinama.
U pravo vrijeme za širenje panike, no već mnogo puta viđen obrazac ponašanja pa nema uzbuđenja.
Sretno svima koji vjerujete u Magmu, vrlo ste hrabri.
I ja sam jedan od hrabrih. Ili pobjednik ili gubitnik, na burzi nema kompromisa.
Ma ove šugave drazbe uravnotezenja su najgora stvar koju je ZSE smislila ikad.
Koliko se još mora puta u praksi dokazati da je to sredstvo najgore moguće manipulacije trgovanja da bi oni to ukinuli ?
Zato nam i je stanje na ZSE ovako kakov je…
Sve pršti od sposobnih ljudi, GADI MI SE!!!
Titulus kupio 200 komada i sada je ovdje glavni 🙂
Ja prodao nekoliko tisuća da se ne borim sa ovima od par sto komada
Sretno svima koji vjerujete u Magmu, vrlo ste hrabri.
Nisu hrabri, pohlepni su.