MGMA (Magma d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska MGMA (Magma d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

da je normalna situacija ovo bi već otpirjalo danas na barem 7-8kn. Nema života u ovoj Atacami.

Da je normalna situacija ovo bi već bila završena priča. No tko zna koliko je tko dobio u džep, pa se sada svi međusobno štite. Jedino će građani na kraju ispaštat.

Moj prijedlog je da se povučete na asku na 6 kn, pa tko voli nek izvoli. Uz uvijet da prodavači budu čvrsti.

Moj prijedlog je da se povučete na asku na 6 kn, pa tko voli nek izvoli. Uz uvijet da prodavači budu čvrsti.

Skromni ste kolega, 10 kn je minimum za pocetak prodaje mog paketa… [proud]

Ja možda nebi prodao ni na 10 kn.
Već kada patiš moraš nešto i zaraditi 🙂

Ja možda nebi prodao ni na 10 kn.
Već kada patiš moraš nešto i zaraditi 🙂

Upravo tako, u ovom slučaju i 10 je presmiješno. Pretpostavljam da cijena ide na neke pristojne razine nakon ovoga:
Iz Magme pritom napominju kako će nakon konačnog zaprimanja svih očitovanja, a prije sazivanja izvanredne Skupštine, obavijestiti javnost o rezultatima ostvarene podrške na predstavljeni plan.
, a to je vrlo brzo.

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

Ljudi jednostavno nisu strpljivi.
Nije burza za svakoga.

Magma is safe .

polako ljudi. sve će doći na svoje pa tako i magma. situacija u europi je loša pa je zato sve u crvenom, no kad ljudi dobiju potvrdu da će se ovdje uključiti banke, e onda će biti kasno jer će cijena rapidno porasti. do tada bit će ovako – malo gore, malo dolje. kad sve bude definirano, mislim da će i 30 kuna biti bagatela. ali to je samo moje mišljenje, a realnost može biti drukčija.

...povijest se ponavlja...

Magma is safe .

Uh, sad sam zbunjen.
Nisam vjerovao u Magmu, ali kad vidim da netko na engleskom napise da je sve u redu, moram priznati da se pomalo zapitam jesam li mozda u krivu.

Do Božića bi trebalo otvoriti sve trgovine Turbo limaća .

…..& nabaviti jelku i bakalar.

"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš, nego sedam dana u bijedi."- Bob Rock

New Report

Close