Ne lupetaj… dugo sam u Magmi i počeo sam je kupovati od 18 kn…. pa sve do 3 … prosjek mi je malo veći od sadašnje cijene… samo sam realan i prihvaćam rizik koji preuzimam… neko je već sad omastio brk za 100% i neka je … ja imam svoj target za Magmu već unaprijed određen, naravno on vrijedi samo u slučaju da firma opstane…
Ako se iz ičijih komentara pojavljaju emocije…to su tvoji.
[/quote]
smiješan si. uopće nisi shvatio o čemu govorim.
[/quote]
Kolega, od koje vi ono cijene navijate za rast Magme? To da vi nakon svega nekome kazete da je smijesan je kao da Nives Celzijus prigovara Minei da lose pjeva.
[/quote]
ne razumijem vaš odgovor niti uz najbolju volju. ali pretpostavljam da doma i u svojoj škodi slušate narodni radio na kojem se pušta takva muzika.
Previše je negativnih ljudi na toj burzi, nije ni čudno da smo u banani, još se dobro držimo.
Svi samo drukaju, paničare i onda se čude zašto su im portfelji 50% u minusu.
@mimo
Čemu čuđenje,normalno da će biti negativiteta ,kad su ulagači ma koliko nisko kupovali i dalje u debelim minisima ,a kako stvari stoje i dalje će biti tako.
Svi važniji i jači igrači lagano napuštaju ovu ako je možemo nazvati burzu,dovoljno je pogledati promete i priča završena.
"…no po svemu sudeći važniji je Goranko Fižulić, koji za rad u Upravnom odboru fonda ima godišnju naknadu 25 tisuća eura…"[/b]
http://www.057info.hr/gospodarstvo/2011-09-21/udarili-hipoteku-na-nauta-lamjanu-kako-bi-kupovali-zemlju-samostana-dajla
Sto nije ono neki gle čuda Jupiter fond dokapitalizirao magmu prije X godina? Sto nije proficio vlasnik Jupiter adria fonda?, sto nije lord crewdson član no magme i član no jupitera? Sto nije fuzilic član istog toga? Tko je ono osnivač tido d.o.o? Koliko je ono magma dužna? Koliko ono ima imovine? Pametnome dosta. 🙂
Svi važniji i jači igrači lagano napuštaju ovu ako je možemo nazvati burzu,dovoljno je pogledati promete i priča završena.
Dali netko zna šta rade institucije sistema HANFA , Sud , u odnosu na MGMA i Fižulića ?
Hoće li Fižulić (i suvlasnici) odgovarati što su uništili takvu tvrtku ?
Previše je negativnih ljudi na toj burzi, nije ni čudno da smo u banani, još se dobro držimo.
Lijepo ti je kolega forux opisao prekjučer što će se ovdje dogoditi i što se događa. Ovdje ste u igri samo vas par koji trgujete među sobom, mi ostali tek tu i tamo pogledamo semafor bez uključivanja u igru….
Lijepo ti je kolega forux opisao prekjučer što će se ovdje dogoditi i što se događa. Ovdje ste u igri samo vas par koji trgujete među sobom, mi ostali tek tu i tamo pogledamo semafor bez uključivanja u igru….
[/quote]
Tako i treba, pratite semafor, trebate nam kasnije
Zagrebačka burza: Magma dobitnik dana
21.10.2011
Dobitnik dana je dionica Magme (MGMA-R-A) koja bilježi rast od 10,82 posto, na 4,20 kuna, uz 27 tisuća kuna ostvarenog prometa. Uprava Magme je početkom tjedna objavila da je u sklopu plana restrukturiranja Društva ponudila ulazak banaka u vlasništvo Magme u zamjenu za dug.
http://www.indikator.ba/ekonomija/trziste-kapitala/4896-zagrebaka-burza-magma-dobitnik-dana
Magma: Do kraja mjeseca očekujemo odgovore banaka
"Upravo iz razloga što je društvo konstantno u intezivnim pregovorima oko deblokade računa s ključnim vjerovnicima i što se intezivno radilo na izradi plana kojem je krajnji cilj zaštita interesa svih vjerovnika i očuvanje opstojnosti društva, Uprava nije postupala sukladno čl. 4. st. 10 Stečajnog zakona i podnijela prijedlog za otvaranje stečaja, jer je detaljnom analizom mogućih scenarija ocijenjeno kako su interesi velikog broja vjerovnika u scenariju stečaja nezaštićeni, dok im se u scenariju predloženim planu koji je Uprava upravo predstavila financijskim institucijama, osigurava bolja zaštita interesa i omogućava opstojnost daljnjeg poslovanja, ističu iz Magme. "
http://www.poslovni.hr/vijesti/magma-do-kraja-mjeseca-ocekujemo-odgovore-banaka-188605.aspx
Dobro pročitajte citat iz teksta pa sami zaključite da li se vjerovnicima isplati poslati Magmu u stečaj.
Toliko od mene!
daj mimo ne blamiraj se….pogledaj na kojoj cijeni je ta "kupnja"