MGMA (Magma d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska MGMA (Magma d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Danas kao da je ispipavanje terena za buduće dane.

Danas kao da je ispipavanje terena za buduće dane.

nema tu ispipivanja… špekulacije špekulacije… ili ide u nebo (cca 20 Kn… za početak… ili ode u p.m.)

Čista kocka…bankari znaju najbolje… a nažalost s kojim god sam pričao… svi su pljuvali Magmu.
Tješim se jedino … što u životu uvijek treba odigrati kontra od onoga što ti banke savjetuju… 🙂

Ljudi povucite ask barem na 4,50

Evo poslušali su te … 🙂

10.
JELAVIĆ-ŠAKO MLADEN
20.134 0,30 Osnovni račun SPLIT, HRVATSKA

10. JELAVIĆ-ŠAKO MLADEN 21.106 0,31 Osnovni račun SPLIT, HRVATSKA + 972

Gospodin lagano podebljava poziciju [cool]

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

10.
JELAVIĆ-ŠAKO MLADEN
20.134 0,30 Osnovni račun SPLIT, HRVATSKA

10. JELAVIĆ-ŠAKO MLADEN 21.106 0,31 Osnovni račun SPLIT, HRVATSKA + 972

Gospodin lagano podebljava poziciju [cool]

Ma to je sve bezveze… nama treba neki luđak … sa 200K kuna koji će poskidati sve sa aska i riješiti nas burekđija koji malo kupuju … pa onda nakrcaju prividni pritisak na prodaju i tako zarađuju sa 20-30 K kuna… uzet im dionice i gotovo… pa nek onda trče za vlakom …

Evo poslušali su te … 🙂

bravo Perilja!
Apsolutno cista, najcisca kocka
na jednoj strani ono sto se moze izgubiti, a na drugoj…

…znamo svi da ce se Goranko i banke dogovoriti…
…ustvari, vec su se dogovorili…sada samo raspravljaju o detaljima…

…Goranko se hvali da cak i ako ovo ne bi uspjelo, postoji i plan B…
…a opet, sto ce mu plan B ako je ovo tako sigurno?

Aktivnosti na ovoj dionici u slijedeca dva tjedna, do objave rezultata razgovora, biti ce cisto spekulativne…

mimo…
Pomicanje na 4,50 ne ce nista promijeniti. Htio sam kupiti jos malo magme i kupio sam.
Nudio sam 3,5 ali su se oni prodavaci po 2,7x iz proslih dana ukakali ili polakomili…ne ce ici.
Padne li sutra cijena ispod 4, nudit cu malo vise od 3 (ako u medjuvremenu ne uzmem jos ingre).

Da sam uvjeren u propast magme…uzeo bih 3,5 kune po dionici, ulozio u nesto drugo i zauvijek okrenuo ledja magmi.

…dakle, ne prosipanje po danasnjim nalozima nam govori da bas ne vjerujemo u taj scenarij..sto god kakili po ovim stranicama…

na nalozima se vidi da se očekuje munjeviti rast jer jučer nakon trgovanja vidjelo se u prvih 15 naloga preko 22 kune, što je ipak dobar znak, iako ne znači apsolutno ništa. uvjeren sam u dogovor banaka i magme. prevelik je ulog, a magma (ma što mi o njoj mislili) ipak ima budućnost. pa koji je trgovac tekstilom i igračkama propao na balkanu gdje svi paze na odijevanje i da su im klinci namireni….

...povijest se ponavlja...

lijep rast danas. ovo mi je glavna uzdanica u portfelju. još 500% rasta i na nuli sam [thumbsup]

Moji postovi predstavljaju nagovor na kupnju i prodaju dionica a sve u cilju zarade na tuđoj nesreći.

lijep rast danas. ovo mi je glavna uzdanica u portfelju. još 500% rasta i na nuli sam [thumbsup]

pa promet nije niti 20 K kuna?! [undecid]

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

pa promet nije niti 20 K kuna?! [undecid]
[/quote]

nisam ja broker pa da mi je bitan promet [thumbsup]

Moji postovi predstavljaju nagovor na kupnju i prodaju dionica a sve u cilju zarade na tuđoj nesreći.

New Report

Close