MGMA (Magma d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska MGMA (Magma d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

23906?
Moj nalog. Ne zelim se preser…ti, samo odgovaram kolegi.
Nemam nikakve informacije…cista kocka.
Iako sam uvjeren da je pitanje vremena kad cu poceti zaradjivati na ovoj dionici.
Imam magmu…ne znam hocu li jos kupovati, ali ne prodajem ispod 28,01 (nije prosjek)
Sretno svima!

@MACHETE, ti si se nedavno hvalio kupnjom MGME po 5 kuna, tako da ne kužim otkud ove halucinacije? Ti i Plejboj ste na istim drogama.

ima li netko tko je tužio goranka i biserku zbog nedavanja ponude za preuzimanje? ovo bi bio posao stoljeća – kupiš po 3,5 kune, prodaš im preko suda po 300 kuna…..oni osobno sigurno imaju imovine ….po koliko je ono trebala ići ponuda?

...povijest se ponavlja...

ima li netko tko je tužio goranka i biserku zbog nedavanja ponude za preuzimanje? ovo bi bio posao stoljeća – kupiš po 3,5 kune, prodaš im preko suda po 300 kuna…..oni osobno sigurno imaju imovine ….po koliko je ono trebala ići ponuda?

Je li to imalo realno?

Točan odgovor je...

U ovoj državi ništa nije realno

Ukoliko dođe do najlošije opcije isplati se makar se rješilo vansudskom nagodbom iako mislim da do toga ne dolazi jer se nešto čeka:
Na zagrebačkom Trgovačkom sudu od devet podnesenih prijedloga za stečaj osam vjerovnika s Magmom je postiglo dogovor i odustalo od daljnjeg postupka
Vaš link

Da je totalna banana ovih 8 bi se otimalo tko će prije da se naplati [cool]

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

Nešto se tu kuha, izgleda da će se na kraju sve riješiti,a Magma neće u stečaj.
Ipak je Magma nekad bila jedna od boljih kompanija u HR, a fondovi debelo unutra.

Ipak je Magma nekad bila jedna od boljih kompanija u HR, a fondovi debelo unutra.

ma fondovi bi sve prodali i po 10 kn, samo nitko neće! daj molim te objasni nam koja je perspektiva magme, uvoznika jeftine kineske bofl robe!?!?uz to je prezadužena, s lošim imidžom među kupcima!?!

moji postovi ne predstavljaju financijske savjete niti preporuke za kupnju ili prodaju dionica

Meni je bitno samo da izađem s plusom 🙂

Vaš link

Nadam se da nas nije zaboravio, mogla bi ovo stvarno biti jako lijepa priča

ma fondovi bi sve prodali i po 10 kn, samo nitko neće! daj molim te objasni nam koja je perspektiva magme, uvoznika jeftine kineske bofl robe!?!?uz to je prezadužena, s lošim imidžom među kupcima!?!
[/quote]
Nisam u toku odsutan bio 4 mj. vidim da ima puno novosti i zanima me dali Magma još radi također i Turbo limač

[/quote]
Nisam u toku odsutan bio 4 mj. vidim da ima puno novosti i zanima me dali Magma još radi također i Turbo limač
[/quote]
Ako nije u stečaju onda valjda radi

New Report

Close