MGMA (Magma d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska MGMA (Magma d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.vecernji.hr/biznis/od-29-prodavaonica-turbo-limaca-ponovno-otvoreno-njih-27-clanak-320766

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

http://www.vecernji.hr/biznis/od-29-prodavaonica-turbo-limaca-ponovno-otvoreno-njih-27-clanak-320766

[thumbsup] a tek sutra kad ludi novinar baci neku bubu-link o deblokadi računa…spektakl. lp

jučer (podsjećam da je jučer bio 23.08.) izlazi članak da su trgovine otvorene 08. srpnja. vijest "svježa" niti mjesec i po. i sad očekujete prasak?!
je li u pitanju dobra zafrkancija ili loš druk [lol]

realno gledajući, MGMA po 5 kn je : uzmi ili ostavi – bez puno priče jer cijena je kao da je firma odavna u stečaju
sad sve ovisi o dogovoru Fižulića i Vučićevića. obojica su biznismeni i u jednom trenutku morat će se dogovoriti:
1.jedan od njih prodat udio onom drugom ili
2. obojica prodati udjele nekom trećem

bez obzira što će se od toga desiti, cijena MAGME će jako skočiti…hoće li to biti za 2 mjeseca ili za 2 dana, znaju samo njih dvojica….ako se ne dogovore ide sve do đavola…ali ipak tipujem da niti jedan od njih nije toliko glup da će radije ostati bez svega nego zaraditi

moji postovi nisu savjet niti poziv na kupnju ili prodaju dionica

je li bilo nekih promjena u top 10 u zadnje vrijeme?

moji postovi na forumu su moje mišljenje, nisu financijski savjeti niti poziv na kupnju/prodaju dionica ili ulaganje u iste

jučer (podsjećam da je jučer bio 23.08.) izlazi članak da su trgovine otvorene 08. srpnja. vijest "svježa" niti mjesec i po. i sad očekujete prasak?!
je li u pitanju dobra zafrkancija ili loš druk [lol]

negdje prije mjesec dana sam napisao ovdje da su drukeri na godišnjem … 🙂 … izgleda da sam bio u pravu! 😀

nema više istresanja po 5 kn? lagano prema 6?

Pretpostavljam da ovo prodaje PBZ fond….ako misle izaći do kraja, po mojoj računici imaju još oko 24.000 komada. ovim tempom su gotovi do kraja tjedna, osim ako ne bude neka veća blok transakcija pa sve riješe odjednom

moje pisanje je moje mišljenje u određenom trenutku i nije savjet za kupnju ili prodaju dionica

fakat ste smiješni s tim sraćkanjem po MAGMI koja se trži na 5 kn! pa što biste htjeli, po 1 kn? ovo je toliko jeftino da će ili u stečaj pa vam tih 1 kn i tako neće značiti ništa, ili ide odbijanac na 10 kn ili više i to s ovih razina…pa odlučite se više, ili kupite ili sjašite, dosadili ste više s tom kuknjavom!

Svaka čast! Neki ljudi jednostavno neznaju da kad im nešto ne odgovara ili smeta, da se treba maknut u stranu ili negdje drugdje jer da su ovdje dosadni.

budući da je otvoreno 90% turbo limač dućana, očekujete li nakon istresanja pbz-fonda značajan porast cijene kao što se do događalo na adpl-u i sličnim dionicama gdje su fondovi ulazili na vrhu a prodavali na dnu ili će se tavoriti na ovim razinama idućih par godina? po meni je magma trenutno prilično nestabilna firma, ali joj je dionica pretjerano pala u oversold područje. nije bilo razloga za padove ispod 15-20 kuna, ali eto – manevar je izveden i sada je cijena oko 5 kuna. nekima će i 10 lipa biti preskupo jer ne vrednuju imovine firme kćeri u ukupnoj imovini. neka i dalje tako računaju.

...povijest se ponavlja...

Čim se ‘istresu’ nestabilni ulagači biti će slobodan put za rast cijene. A u međuvremenu bi se trebali riješiti nesporazumi među vlasnicima. Nadam se da ni jednom ni drugom nijeu interesu izgubiti novac.

Čim se ‘istresu’ nestabilni ulagači biti će slobodan put za rast cijene. A u međuvremenu bi se trebali riješiti nesporazumi među vlasnicima. Nadam se da ni jednom ni drugom nijeu interesu izgubiti novac.

a tko su ti nestabilni ulagači?

New Report

Close