MGMA (Magma d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska MGMA (Magma d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@Perilja
jest psihološki… Magma po 5 kn djeluje prividno vrlo primamljivo i tzv. povoljno da ne kažem jeftino… no, bazno suma-sumarum gledano… Magma je ipak nadalje, ako se ne varam…, trenutno najskuplja dionica na ZSE… zašto tako mislim naveo sam već danas…, a ako S400 ili bilo tko drugi, suprotno misli neka me argumentirano demantira tj. neka demantira moj navod da se Magma trenutno trži sa cca 1000% premije… ili i Vi mislite suprotno?

@Perilja

jest psihološki… Magma po 5 kn djeluje prividno vrlo primamljivo i tzv. povoljno da ne kažem jeftino… no, bazno suma-sumarum gledano… Magma je ipak nadalje, ako se ne varam…, trenutno najskuplja dionica na ZSE… zašto tako mislim naveo sam već danas…, a ako S400 ili bilo tko drugi, suprotno misli neka me argumentirano demantira tj. neka demantira moj navod da se Magma trenutno trži sa cca 1000% premije… ili i Vi mislite suprotno?

Ja mislim da svatko vidi ono što želi vidjeti… i da su mediji i statistika opasne stvari… dakle, vašoj statistici se ne može naći matematička mana… ali statistika je k…a i može prikazati ono što se od nje zahtjeva… a trenutno Vi "zahtjevate" pad 😉

POSLOVNI DNEVNIK tiskano izdanje

Darko Smoljan novi član Uprave Magme

Smoljan dolazi iz tvrtke Papyrus, završio ekonomski faks, smjer OG i managment , zaposlio se u savjetodavnoj kući Deloitte …radit će i kao direktor financija

ps Može li ovaj mladi lav spasitit MAGMU!?

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

ovo treba zaboravit dok se promet ili ti ga likvidnost poprave Lp STFACA

kad se promet popravi cijena će biti na 10 kn….pa ti vidi

forumsko pisanje nije financijsko savjetovanje za ulaganje na tržištima kapitala

ovo treba zaboravit

[thumbsup]

[/quote]
oće oče ovin ritmom za jedno 2-3godine će i doć na 10kn lp

Od 29 prodavaonica Turbo limača ponovno otvoreno njih 27

Fižulić je zbog financijskih poteškoća krajem prošle godine dogovorio prodaju 51 posto tvrtke Adria design

Od 29 prodavaonica Turbo limača, koji su krajem lipnja bili zatvoreni zbog privremene mjere zagrebačkog Trgovačkog suda o zabrani korištenja tog brenda, ponovno ih je otvoreno 27.

Kako doznajemo u tvrtki Adria design, koja upravlja maloprodajom Turbo limača, trgovine su otvorene još 8. srpnja, a jedine dvije prodavaonice koje su ostale zatvorene su ona u zagrebačkom Arena centru te u King Crossu. Otvaranje prvog očekuje se 1. rujna, dok će u King Crossu biti preseljen na novu lokaciju.

Turbo limač je zasigurno najvredniji Magmin brend, a operativno poslovanje tog lanca igračkama i dječjim potrepštinama trenutačno se vodi u prilično nenormalnim okolnostima. Već mjesecima vodi se bitka oko izvršenja obveza iz kupoprodajnog ugovora koji je prvi čovjek Magme Goranko Fižulić potpisao sa srbijanskim poduzetnikom Slobodanom Vučičevićem i njegovom tvrtkom NCA Investments.

Naime, Fižulić je zbog financijskih poteškoća krajem prošle godine dogovorio prodaju 51 posto tvrtke Adria design (te udjela u još nekoliko Magminih tvrtki kćeri u regiji). Prema Fižulićevim tvrdnjama Vučičević nije ispunio ugovor (tvrdi da mu je ostao dužan 6,6 milijuna eura) dok srbijanski poduzetnik takve optužbe odbacuje uz obrazloženje da mu je od početka “partnerstva” onemogućen rad.

Autor: Poslovni dnevnik

@mimo to se zna,al nakon tog je cijena roknila doli sa 7,44-5,20kn why? lp

@mimo, to će se vjerojatno dogoditi, ali u paralelnom svemiru u kojemu je Milka zapošljavanjem svizaca ostvarila uštedu na troškovima radne snage od 30%…

[/quote]

možeš li to na pismeno -ovjereno- mislim – avalno garancijski od tebe.. pa ti vidi il zažmiri…

fakat ste smiješni s tim sraćkanjem po MAGMI koja se trži na 5 kn! pa što biste htjeli, po 1 kn? ovo je toliko jeftino da će ili u stečaj pa vam tih 1 kn i tako neće značiti ništa, ili ide odbijanac na 10 kn ili više i to s ovih razina…pa odlučite se više, ili kupite ili sjašite, dosadili ste više s tom kuknjavom!

moje pisanje nije savetovanje niti preporuka za kupnju/prodaju dionica!

New Report

Close